Preutrujen za seks

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Men se tud zdi da na začetku nam je sex ful bolj zanimiu in neki waau kot pa potem kasneje. Se mi zdi da ko si skupaj že nekaj časa, pa daš veliko več na spoznavanje partnerja. Vsaj recimo pr nama se mi zdi da je tko k se ful mal vidva in itq da ful bolj ceniva tiste trenutke ko sva skupaj in ne porabiva ves tisti čas za sex. To nama je sam še uno dodatno..pač na konc najbolš a ne..k jagoda na tortici :D ne pa da še takrat ko ga vidim za 3 urce popoldne, da bova pa vse 3 urce sexala. Ok sej ne rečem je fajn, sam mi je pa pomembno tud kej druzga in če se nama takrat pač ne da, pa drugič nadoknadiva :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

S tem, da je s casom zveze seks nezanimiv, se ne strinjam. To je pac klise v stilu 'po 7 letih zveze gre najvec parov narazen'. Ce si znas vzeti cas, potem ga najdes in se kako pase v treh uricah videnja, eno porabiti za seks :razz: Vecina ljudi pac misli, da je itak normalno, da po letih zveze seksata manj, se na to stanje privadijo in nic vec ne vlagajo v to podrocje zveze - tudi za seks je treba kaj nardit, libido je ze itak v tem svetu hitro pozabljen in oviran s strani zunanjih dejavnikov, zato se je treba potrudit in vzdrzevat neko konstantno mero spolnih odnosov, ker je to lahko samo dobro za dva :wink:
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Las Vegas

Neprebrana objava Napisal/-a buloncek »

no in kaj svetujete..?pa ne rečt sexy se obleč bla bla bla,k to nč ne pomaga vsaj pri mojem ne.Pogovor je pa spet tko tko.Al naj pustim času čas, al se naj mal umaknem da bo on spet začutu potrebo po meni al kako?
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Ma sej jst sm se narobe izrazla...sam pač morte priznat da v tistih prvih mesecih ti je to ful neki waau ker se pač še spoznavata in itq mislita sam na to kje bosta pa kdaj :wink: je pa res da kasneje je treba v to nekaj vlagat da ne postane rutina...s tem se pa strinjam!! :)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Meni se tudi zdi, da je sex lahko zelo ali pa še bolj zanimiv kot na začetku zveze :wink:. U bistvu je ful odvisno od momenta. Včasih doživim orgazm stoletja (tako ga jez poimenujem, če je res dobro :D), včasih pač ni tko dobro. Ampak, da bi pa na slošno rekla, da je z leti sex z istim partnerjem manj zanimiv... pr meni ni tko no.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Gost

buloncek napisal/-a:no in kaj svetujete..?pa ne rečt sexy se obleč bla bla bla,k to nč ne pomaga vsaj pri mojem ne.Pogovor je pa spet tko tko.Al naj pustim času čas, al se naj mal umaknem da bo on spet začutu potrebo po meni al kako?

Glej, v vec temah sprasujes enako, veliko ljudi ti je ze svetovalo in priporocalo pogovor z njim, ker mi ti res ne moremo povedati recepta za to, kako ga zapeljati. Lahko odpres Smrkljo ali Cosmopolitan pa najdes trike, kako ga osvojiti v desetih dneh, kako ga pripraviti do orgazma v treh potegih in podobno sranje, najvec pa bos naredila, ce bosta sama razcistila, v cem je problem, zakaj si ne zeli seksa itd. Ce si v resni zvezi in imas mnenje o pogovoru, da je to 'tko, tko', potem sploh ne vem s cim imas v prihodnosti namen resevati se bolj resne tezave, ki vaju ziher se cakajo? Umikanje ni resitev, ker morata najti izvor tega, zakaj si on tebe ne zeli, ne pa da ti gres in cakas v kotu, da se mu zacne v glavi prizigati napis 'seksal bi'. Ce se mu do zdaj ni, imata tezavo in tezave se resuje, ali pac?
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Las Vegas

Neprebrana objava Napisal/-a buloncek »

prav imaš!mislim da dons k pride iz službe bova kako rekla.evo zdj nam več morila povem sam še pol kaj sva se dogovorila oz kaj se bo dogajalo v prihodnjih dneh
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Men je pa tak neumno, ko vedno in povsod vsi svetujejo sam "pogovor pogovor bla bla" - ce cloveku ni, kar je OCITNO, tud pogovor ne bo nc pomagal - al pa kvecjemu se bo pol za 5 al pa 10% vec seksalo ker bo on cutu, da more, da bo mir pri bajti, ne pa zato, ker bi res hotu to. Men se to zdi nesmiselno. Da bi nekoga prosla za seks ... seveda.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Gost

no angel napisal/-a:Men je pa tak neumno, ko vedno in povsod vsi svetujejo sam "pogovor pogovor bla bla" - ce cloveku ni, kar je OCITNO, tud pogovor ne bo nc pomagal - al pa kvecjemu se bo pol za 5 al pa 10% vec seksalo ker bo on cutu, da more, da bo mir pri bajti, ne pa zato, ker bi res hotu to. Men se to zdi nesmiselno. Da bi nekoga prosla za seks ... seveda.

Nisi razumela, v cem je bistvo pogovora.
Jaz ji nisem svetovala, naj ga preko pogovora prisli, da se spremeni, ampak je pogovor resitev zato, da ugotovita, kaj tocno kdo hoce, koliko seksa, zakaj ja, zakaj ne, da se razjasni, ali on noce seksa nasplosno, ali ker je v njem udelezena ona, ali bi ga karkoli prebudilo iz spolnega spanja, ali si sam sploh zeli prebuditve ipd. Saj ne gre zato, da bi potem ona njega v karkoli silila, on pa se podrejal za voljo nje - to nima prihodnosti. Je pa velikokrat zal tako, da se pari ne znajo pogovarjati, pogosto se raje skregajo, nekaj namecejo v obraz, premalo je izrazanja jasnih zelja in predstav o tem in onem v zvezi in od tod potem izvirajo nesporazumi. Mogoce bi on raje seksal, ce bi to potekalo kako drugace - in ce je temu tako, se morata zato pogovoriti, se ti ne zdi? Da bosta oba vedela, kako je pri kom, in se na podlagi tega odlocila, ali se sploh splaca nadaljevati zvezo, ce se nasprotij ne da zblizati. Tega pa brez pogovora res ne gre ugotoviti, ker drug drugemu ne beremo misli in lahko se njemu plete po glavi xy stvari, pa ona o tem nima pojma, ker zivita drug mimo drugega v tisini ...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Hja men se pa ne zdi smiselno da bi ga ona sprasevala kolk seksa on pricakuje, kaj si zeli, ker mislim da je dovolj ocitno da nima nobenga interesa. Tud ce bi mel voljo pa bi si sam zelel cesa drugega al pa na drugacn nacin, bi lahk to ze zdavni povedu, drugac je pa vse skup se tok bolj zalostno.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Samo desci smo ena čudna bitja...če bi jaz prišel domov pa da mi ženska reče...zdaj se pa vsedi za mizo...in bi mi rekla zdaj pa tako a ne...zakaj ti mene nočeš več poseksati tako kot se spodobi? zakaj si ne vzameš časa zame? Ali se ti zdi trikrat na mesec dovolj seksa?
Bi mi bilo kar bad potem...sigurno je v tistem trenutku ne bi naskočil ampak bi se počutil pod pritiskom...in tudi vsakič ko bi se pač spravila k zadevi bi imel grenak priokus in občutek nesproščenosti...
Kaj bi bilo če bi desc rekel svoji izbranki...zdaj pa tako...zakaj mi ne daš nog narazen ko meni zapaše...zakaj se ne navlažiš več tako kot bi bilo treba, itd. Kaj bi v tem primeru naredile? Kaj boš ti meni govoril da naj ti noge narazen držim takrat ko se tebi dvigne? Kaj pa misliš da si...potem bi šle jokati svojim frendicam in bi bil največja šovinistična svinja od vseh descov na zemeljski obli :lach:

Skratka želel sem povedati da je to kar zafrknjena situacija :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Gost

ryu10kyu, ti si potencialni dialog o seksu oblikoval popolnoma drugace, kot bi ga sama in ti lahko povem, da je pri nama mnogokrat prav pogovor pomagal k izboljsanju spolnosti in razjasnitvi dolocenih tem. Saj pogovor ni zahtevanje, obtozevanje in velevanje - dah, clovek lahko seze tudi dlje od tega, se ti ne zdi?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

MsN napisal/-a:ryu10kyu, ti si potencialni dialog o seksu oblikoval popolnoma drugace, kot bi ga sama in ti lahko povem, da je pri nama mnogokrat prav pogovor pomagal k izboljsanju spolnosti in razjasnitvi dolocenih tem. Saj pogovor ni zahtevanje, obtozevanje in velevanje - dah, clovek lahko seze tudi dlje od tega, se ti ne zdi?

Ja...itak...malo sem v hecu napisal in malo zares...da slučajno ne pride do tega...saj to kar sem jaz napisal je itak najbolj črn scenarij pogovora...bolj je bilo mišljeno kot črn humor v bistvu :D :D :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

živjo!
hvala za odgovore. v večih odgovorih sem zasledila vprašanje, kako da pri 16h že skupaj skoraj živiva...takole je to: doma sva zelo blizu, čez teden spim jaz pri njemu, in se zjutraj peljem z njegovimi starši v lj, ko gresta v službo jaz pa v šolo, čez vikend pa on pri meni spi. skupaj sva 2 leti, nekje sem zasledila tudi da je za vse skupaj prekmalu.....ja vem, ampak sem človek bolj za resne zveze pa to in mi ugaja, čeprav priznam da imam včasih pomisleke ampak me mine.

napisali ste tudi zakaj se ne pogovorim z njim. sej sem se že večkrat ampak vedno pravi: ja lubica se bom potrudu... al pa kaj v tem stilu. nevem niti kdaj sva se nazadnje "zares poljubila" sej tko poljubček za lahko noč, dobro jutro, za adijo itd., to ja, za kej več morm bit pa že kr mal vsiljiva. ko sm ga vprašala zakaj to ne, je reku: ja pozabim, spomni me... halloo...
jz se ob seksu sprostim, ne pa da mi je to še en napor, zato mi paše sploh tko med tednom ko sm čist fertik zarad šole pa že tko mam probleme s stresom... res nevem.

zadnič sm se kr mal zamislila ko je reku da je seks pač posltal rutina...joj to je za napredovanje zveze zelo potrebno...
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prtička »

moj je bil isti. vrjem d je neki uzadej za tem.
pr men je bla druga-sicr ni varou,je bil pa s čustvi drugje in mu sex z mano ni več potegnu....
Odgovori