Victoria's secret

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

joj..ma ne nism mislna naročilnico za izdelke. Uno naročilnico na netu, da dobiš katalog. Tko da na žalost še nč nism naročvala.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Ajaaaaaa :? ... No to sm jst tud lih kar nardila...sam zdej res ne verjamem več, da bom dobila katalog...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ma to s poštnino je ful bedno. Oz. poštnina niti ni problem, problem je carina. Ker znajo kar fajn zaračunat, po možnosti ti pa zaračunajo še "hranjenje paketa" ki je pač ležal tam, ker ti niso dovolj hitro poslali vseh papirjev. :roll:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Mene pa zanima, a se carina zaracuna na podlagi vrednosti al teze? Men se zdi da se ful ne splaca narocat iz Amerike, ker te pra**** na carini ful oberejo. :evil: Moja sestricna je zdle narocila kopalke, eno trenirko, eno majco pa mislim da se eno jopco, pa je 66evrov carine za placat. Men se zdi to FUL.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

na podlagi vrednosti, všteta je tudi poštnina! ne vem na pamet, meja je okrog 22€. pod to vrednostjo ni carine.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Js pa mislim da postnina ni vsteta v carino.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Ne, poštnina pa carina sta dve različni zadevi. Carina se obračuna na podlagi teže, poštnino pa zračuna ko napišeš, kaj nej pošljejo kam.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja sej za postnino vem - sam men je ful cudno da pride za 1 trenirko, 1 jopco, 1 majco in 1 kopalke 66evrov carine, ker se mi zdi to res vlk. :? Sm hotla tud sama kej narocit, ma me je kr minilo ker to je pa res prevec no.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

kakor je meni znano, se poštnina tudi šteje. :? dons sm recimo dobila neki iz amerike, ampak sem morala na carino račun poslat, ker mi je ženska na paket napisala samo znesek, brez poštnine.
Zoey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Zoey »

no angel napisal/-a:Ja sej za postnino vem - sam men je ful cudno da pride za 1 trenirko, 1 jopco, 1 majco in 1 kopalke 66evrov carine, ker se mi zdi to res vlk. :? Sm hotla tud sama kej narocit, ma me je kr minilo ker to je pa res prevec no.

Jaz sem za allstarke iz Amerike tudi plačala nekaj čez 60€,res je pretirano. :?
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

woohoo, victorias secret :) joj tega se ne da opisat z besedami, tko lepe stvari majo. k sm bla js lani v new yorku sm tm zapravla še pa še keša :oops: perilo majo božansko, da ne govorim o trenerkah in majčkah za prosti čas. joj joj prou škoda, da tega ni v evropi :cry: :cry: cant wait to visit ny again!!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Zoey napisal/-a:
no angel napisal/-a:Ja sej za postnino vem - sam men je ful cudno da pride za 1 trenirko, 1 jopco, 1 majco in 1 kopalke 66evrov carine, ker se mi zdi to res vlk. :? Sm hotla tud sama kej narocit, ma me je kr minilo ker to je pa res prevec no.

Jaz sem za allstarke iz Amerike tudi plačala nekaj čez 60€,res je pretirano. :?

Ne me me zdej držat za besedo, ampak mislim da je tako:
- za izdelke do 45€ se carina ne obračuna, razen če gre za alkohol, cigarete ali parfume
- za dražje izdelke se carina obračuna glede na ceno in vrsto izdelka (za majico ne plačaš enakih % kot za npr. lesen kipec)

Te pa vsekakor prav nemarno ociganijo. :evil: Jaz sem si kupila eno snežno kuglo za 20€, pa sem potem plačala 22€ carine. Marš. :(
Mislim da se v končni fazi bolj splača naročit več paketov nižje vrednosti, ker prideš skupaj s poštnino bolj poceni skozi, kot če ti obračunajo še carino.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aja, pa mislim, da carino obračunajo tut na poštnino (se pravi mora bit skupna vrednost izdelka+poštnine do 45€), vsaj meni so tako računali. :evil:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

en nasvet...jaz sem iz raznih držav pač ene stvari uvažal v Slovenijo...in sem se vedno zmenil da naj mi manjši znesek napišejo za znesek vrednosti pošiljke...tako so mi na tisti znesek obračunali davek...resda rahlo goljufanje carine ampak pri par tisoč evrih robe zmanjšati plačilo carine za tisoč evrov ali več ni za razmišljati ne vem koliko :D

Priznam bad boy sem...ampak to v bistvu nisem jaz naredil...ampak sem slišal od nekoga ki pozna nekoga ki je to naredil...če slučajno kakšen carinik bere :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

če naročiš s kakšnega e-baya, dostikrat prodajalci sami od sebe napišejo manjši znesek. en mi je recimo poslal zavito kot darilo, brez da bi ga karkoli prosila - in sem tako ful prihranila.
Odgovori