Hm, nevem......

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Zaklenjeno
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubno
Kontakt:

Hm, nevem......

Neprebrana objava Napisal/-a jošt »

Sploh nevem kako bi začel.Pred 1mescem in pol sem spoznal na končni postaji 20 neko punco.Bila mi je zelo simpatična, in nato se je začel razvijati pogovor na troli, da ga rada žura, da ima kupljeno stanovanje tu v Ljubjani, da hodi na pedagoško fakulteto itd....In od takrat sem hodil tak čas na trolo, kot je ona takrat šla, a je nikjer ne vidim več.Sem pa opazoval na škisovi tržnici, če bi bila kje, a je nisem nikjer videl.Ima mogoče kdo kako (idejo - predlog)kako bi jo lahko najdu, da bi lahko navezal kontakt z njo ??
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Predlagam, da izdaš tiralico, po useh ljubljanskih trolah razobesš letake s fotorobot sliko dotične, napišeš wanted dead or alive, spodi svojo cifro ... in čakaš :twisted: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

najbol da začneš zahajat v bližino njenga faxa pa jo mogoče tm kje najdš.
če veš kok je stara al pa ker letnik je pa ime je pa to mal laži, ker jih takoj neki odpade.
pa na forumu od njenga faxa lahk napišš svojo zgodbo ipd.
bodo še drugi kej dodal.

drgač je blo pa dost takih tem, drugič mal pobrski po iskalniku najprej ;)
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neki sm gruntu, da bi nalepu listek z vsebino, na postajo kjer vstopa na trolo,sam tm se verjetn ne sme limat plakatu in podobnih stvari.Tm bi pa zihr opazla.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

jošt napisal/-a:Neki sm gruntu, da bi nalepu listek z vsebino, na postajo kjer vstopa na trolo,sam tm se verjetn ne sme limat plakatu in podobnih stvari.Tm bi pa zihr opazla.

Tole ti resno misliš? Ti bi bil pripravljen na postajo kamor ona vstopa napisati listek in pripisati svojo št., ki jo lahko celotna Ljubljana gleda? Pogumen dečko... ali skrajno obupan morda :P Mogoče niti ne gleda na postajo. Jaz vem, da na tisto na katero vsak dan hodim nikoli ne pogledam. Morda enkrat na leto, ko trole res dolgo ni in, da preverim kako pelje, čeprav vem na koliko minut. Upaj rajši na ponovno srečno naključno srečanje :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Res res upam na ponovno srečno naključno srečanje. :roll: Maš mogoče kakršno koli idejo??!!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

A to je tista ki je vzela tvojo številko, tebi pa svoje ni dala? A to je tista ki ve kaj hoče in te bo ziher poklicala? :D
Mogoče je tvojo številko izgubila? Boga revca....po moje ful travmira zdaj doma, pa si nohte grize...
Predlagam ti da si vzameš kakšen dan dva frej in jo čakaš na postaji...bo že prišla...ali pa če daš oglas v salomonov oglasnik in po forumih da se išče pogrešano dekle, ki je ukradlo našemu joštu srce :wink:
Če pa je kera za jošta, pa bo hitro srce našel in ga njej dal :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

jošt napisal/-a:Neki sm gruntu, da bi nalepu listek z vsebino, na postajo kjer vstopa na trolo,sam tm se verjetn ne sme limat plakatu in podobnih stvari.Tm bi pa zihr opazla.

Koliko si pa ti star, da imaš takšne ideje?
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Ka pa ti zdej neki pametuješ, nobene številke mi ni vzela.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

jošt napisal/-a:Ka pa ti zdej neki pametuješ, nobene številke mi ni vzela.

nč ne pametuje! Sam je bla že ena podobna tema ko je en fant isto iskal bejbo, ki jo jo spoznal na avtobusu :wink:

amm ja probi nalimat listek na postajo...al pa sprehod se mal mimo njenega faxa..mogoče se kdaj srečata :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

opiš jo mogoče jo vidm na faxu pa jo pocukam za rokav :P
Fantin
Debatorica
Debatorica

Re: Hm, nevem......

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

jošt napisal/-a:Sploh nevem kako bi začel.Pred 1mescem in pol sem spoznal na končni postaji 20 neko punco.Bila mi je zelo simpatična, in nato se je začel razvijati pogovor na troli, da ga rada žura, da ima kupljeno stanovanje tu v Ljubjani, da hodi na pedagoško fakulteto itd....In od takrat sem hodil tak čas na trolo, kot je ona takrat šla, a je nikjer ne vidim več.Sem pa opazoval na škisovi tržnici, če bi bila kje, a je nisem nikjer videl.Ima mogoče kdo kako (idejo - predlog)kako bi jo lahko najdu, da bi lahko navezal kontakt z njo ??
Kaj naredit, ti ne znam svetovat. Sm pa tud sam bi dostkrat v taki situaciji, da sm spoznal kako punco, ki je kazala interes, pa se nisem spomnil, da bi jo vprašal za cifro. Pa me je izučilo.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

jošt napisal/-a:Res res upam na ponovno srečno naključno srečanje. :roll: Maš mogoče kakršno koli idejo??!!

Išči na pedagoški fakulteti. Dooooooooooooooooooooh! :roll:
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

Pontifex Maximus napisal/-a:
jošt napisal/-a:Res res upam na ponovno srečno naključno srečanje. :roll: Maš mogoče kakršno koli idejo??!!

Išči na pedagoški fakulteti. Dooooooooooooooooooooh! :roll:

jp se strinjam :)
sploh k je že ena ti svetovala, da če veš kolk je stara al pa letnik, bo še lažje... pa hiter se sprav, da ne bo prej diplomirala :) ... pol boš meu pa na izbiro oš ali vrtec :D ...

ja res pejt na pedagoško kdaj pa mal poglej pa to ... al pa si vzem 1 dan pa čaki na postaji od zgodnjih jutranjih ur, do zvečer :) ... če ti je tolk do nje, verjetn neo težk?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

jošt...ne da te napadam...ampak bom pa povedal svoje mnenje...en mesec nazaj si blazno načrtoval kako boš eno deklico peljal na bowling ker si ona tega blazno želi in tudi da ve kaj hoče...potem si v istem trenutku rekel eni da če gre s tabo ven brez kakršne koli osnove da bi pokazala interes zate in še poleg tega trdil spet da pa ona ve kaj hoče in to vztrajno zagovarjal (kot začuda se ženska sploh ni več javila v tisti temi)...zdaj pa nam tukaj buče prodajaš da pa ne moreš pozabiti enega dekleta s katerim si govoril en mesec nazaj in da je bila ful huda in simpatična.
Zgledaš že rahlo patetičen in bolj se bliža poletje bolj te matra.

Jaz ti želim vse najboljše v življenju...samo daj vzemi se v roke in se odloči za eno...ne pa za vsako trditi da je ona tista da one...in potem takoj ko kakšna sploh kaj omeni jo začneš vabiti na pijačko in da bi jo rad spoznal...izpade dosti ceneno...izpadeš kot en psihič ki se za vsako zapali in upa da jo bo ujel.

Drugič ko spoznaš dekle ji pač reči za cifro če ti je tako huda...pač zberi jajca in jo vprašaj in ne boš imel problemov safer furati po forumih in razmišljati o tem da jo boš cele dneve čakal na tisti avtobusni postaji ali pa po faksu...preveč obupano izpade...priložnost zamujena ne vrne se nobena :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Zaklenjeno