Čevlji
Tile so pa iz Zaze a ne? No ja sej mogoče se motm. Moja sošolka je mela iste na maturancu.
Drgač sem pa v Zazi zanč probavala ene tok hude poletne čevlčke, take k se zavežejo gor po mečih. Sam ne vem al si jst ne znam zavezat, al mam tok suha meča..sploh mi ne zdrži več k 5 minut gor

- gummibear *
- Sramežljivka
Zadnjič spremenil Miss N., dne 11. Maj. 2008 21:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
- ~Papillon~
- Debatorica
Se mi zdi da se je o tem že pisalo sam se mi res ni dalo vseh strani nazaj gledat...
Kaj naredite če se vam salonarji zadaj sezuvajo? Vem da prevelikih nimam ker manjše cifre sploh gor nisem mogla dobit.
A se da kej takega jupit da se zadej nalima, razmišlala sem tut že o tem da bi si pr prstih kej dala pa bi zadej bli bol tesni...
Če je kera kej tazga kupila naj pove, pa kje je to kupila. pašček si pa nebi dala delat.
Hjoj tako me živcirajo da če ne bo druzga bom kar sekundno lepilo vzela pa nogavičke gor zalimala, pol pa ma da se ne sezuva
Kaj naredite če se vam salonarji zadaj sezuvajo? Vem da prevelikih nimam ker manjše cifre sploh gor nisem mogla dobit.
A se da kej takega jupit da se zadej nalima, razmišlala sem tut že o tem da bi si pr prstih kej dala pa bi zadej bli bol tesni...

Hjoj tako me živcirajo da če ne bo druzga bom kar sekundno lepilo vzela pa nogavičke gor zalimala, pol pa ma da se ne sezuva

Miss N. napisal/-a:moja najnovejša pridobitev
http://www4.slikomat.com/08/0511/yjp-SL3707.jpg
^^popravla
WAU! Zelo lepi, kje in koliko??

Peony napisal/-a:Miss N. napisal/-a:moja najnovejša pridobitev
http://www4.slikomat.com/08/0511/yjp-SL3707.jpg
^^popravla
WAU! Zelo lepi, kje in koliko??
U Italiji... ble so pa 35€
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
kremsnita napisal/-a:Se mi zdi da se je o tem že pisalo sam se mi res ni dalo vseh strani nazaj gledat...
A se da kej takega jupit da se zadej nalima, razmišlala sem tut že o tem da bi si pr prstih kej dala pa bi zadej bli bol tesni...Če je kera kej tazga kupila naj pove, pa kje je to kupila. pašček si pa nebi dala delat.
hej, jst si kr silikonski vložek čez cel podplat kupim , ki poviša nogo in zapolni čevelj. Drugače pa pejt k čevljarju da ti zadaj nardi zankico, nekje stakni en pašček in sezuvanje bo odpravljano.
Ne kadim, a vedno vžgem.