Druga ženska najeda mojemu tipu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

Aloha, se podpišem...

men ni jasno, zakaj bi nekatere ponorela na punco. pač se je zaljubila in bo vse naredila, da osvoji tipa, a ve nebi? prosim vas no, ne trdit, da če bi se zagrela za enega tipa in bi vidle, da daje kakšne znake, bi ga skenslale zato, kr ma bejbo (s katero pa bo bo, kot kaže, kmal nehal...)?! ja, valda, kr naenkrat ste pa vse tok poštene :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

hahah sm lih hotla napisat ja, v temi kako osvojiti fanta če že ima punco majo pa vse polno pametnih nasvetov. odločte se :D

jest bi se kr orng pogovorila s svojmu tipam.. on se z uno žensko nebi nikol več pogovarjou :D jest pa tut ne.. kaj bom z njo govorila, sj ona ne hod z mano..
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Re: kaj naj naredim s to žensko?

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

zoja13 napisal/-a:Že nekaj časa ena bejba mojmu tipu skoz najeda. Jaz mam tega malo dost. Moj pravi da ni nič takega, ampak sumim, da ni vse samo na besedah. Nekaj dokazov sem našla, kar potrjuje moj sum, vendar ne vem, kako naj ukrepam, da bo dala mir, zveze najine pa ne želim razdirati, rečmo tako, da imam razlog in sem se tako odločila.
Nočem izpasti kot neka bolana ljubosumnica, vendar bi rada, da nehata počet, kar počneta. Kakšna ideja?
Naj grem direktno do nje, pa ji povem, kar ji gre?
Naj znorim nad njim?
Počakam, da vse skupaj mine?
...

Daj jo ubit. :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

glede na to, da sem precej sovaržno nastrojena nad vsemi razdiralkami zvez in babami ki samo skačejo v zelje, nebi bila zraven nje ravno tiho.sigurno bi ji povedala njene praice.
seved apa bi se pogovorila tud s tipom, kaj bi on sploh rad in kakšne namene ima,ker nekako nebi prenašala nekega kofetkanja z bejbo ki semu meče pdo noge.
seveda je dec tisti ki bi prevaral tukaj oziroma karkoli, ampak takih pi*kic pa tud ne prenesem.
in tema kako ga dobit če je zaseden, mi je pa res totalno mimo :roll:
se kdaj kdo praša, kako bi bilo če pomagateodgovarjat dekletu ki se zdaj pali na vašega fanta in ji vi svetujete naj grev akcijo? :lol:
No, od mene nobena ne dobi nobenega nasveta, razen tega, da naj dajo tace stran.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Big deal, če je moj tip douzeten za druge bejbe, te ne rabjo čist nobenih praktičnih nasvetou, kako ga ujagat, kr bo ratal tut s preprostim "čao, maš mogoče uro?" ... Dejte to že doumet.

Ne bi se šla spuščat na nek "moj fotr ma bolši auto od tvojga" nivo in pamet solit kr eni bejbi, kaj šele ji neki grozit in pridigat. Lih tko ma take pravice k js, če se odloč mojga tipa probat zahaklat, ji tega ne more noben prepovedat (druga zgodba je, da nekdo neumorno teži, medtem k oseba, keri to počne, odločno zavrača kakršnekol stike), če on igro sprejme, lih tko. Sam nej se mi to pove.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Lauracosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lauracosmo »

Najprej se lepo mirno pogovor z njim. Če je vajina zveza trdna in te ima rad bo sam prekinu njeno teženje. V primeru, da mu to paše in dviguje njegov ego, je pa boljš, da prekineš zvezo. Njo pust pr miru in se ne spuščej na njen nivo. Ti si z njim v zvezi in reši to z njim. Tko jest mislim, ni pa rečen, da je to prava pot...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Aloha napisal/-a:Big deal, če je moj tip douzeten za druge bejbe, te ne rabjo čist nobenih praktičnih nasvetou, kako ga ujagat, kr bo ratal tut s preprostim "čao, maš mogoče uro?" ... Dejte to že doumet.

Mja, se strinjam. Vse te fore v smislu "midva sva nonstop skupaj, nikamor ne gre brez mene, ene ženske so res prasice,..." so samo en velik znak negotovosti, ker ene tipa sploh ne upajo spustit z oči, da ne bo kaj zamutil :)

*purple*, sem skoraj stoposto, da mojega tipa ženske redno pecajo. Ampak me to ne moti, ker ga poznam in vem da mu lahko zaupam. Odpadejo vse fore v smislu "njemu zaupam, ostalim pa ne", ker je to čisti bulšit. Moj tip ni noben revež brez lastne volje, ki bi podlegel vsakim joškam, ki se mimo primajejo. Verjamem pa, da mu občasno osvajanje sede, ker vsak kdaj rabi manjši egoboost.

V primeru, da se motim, naj pa kar gre z drugo. Bolje prej kot slej.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

itak Julija, tako se razmišlja, pa naj se babe okoli naših tipov po ritncah drajsajo pred njim in da jim rata pa naj ga majo :)
julia C.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a julia C. »

lipgloss napisal/-a:itak Julija, tako se razmišlja, pa naj se babe okoli naših tipov po ritncah drajsajo pred njim in da jim rata pa naj ga majo :)

sploh nism to rekla, pravm sm d če te tip ne bo hotu prevarat ne bo pustu da se vsaka čis meče po njem...če ga pa tip ne more v hlačah držat ja pol je pa čis sm una ženska kriva pa najbolj d se jo sežge na grmadi :roll: pravm sm d sta za prevaro potrebna 2...ne pa sm ena ženska brez morale k rine tm kjer zanjo ni prostora
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: kaj naj naredim s to žensko?

Neprebrana objava Napisal/-a NotYourToy »

Pontifex Maximus napisal/-a:
zoja13 napisal/-a:Že nekaj časa ena bejba mojmu tipu skoz najeda. Jaz mam tega malo dost. Moj pravi da ni nič takega, ampak sumim, da ni vse samo na besedah. Nekaj dokazov sem našla, kar potrjuje moj sum, vendar ne vem, kako naj ukrepam, da bo dala mir, zveze najine pa ne želim razdirati, rečmo tako, da imam razlog in sem se tako odločila.
Nočem izpasti kot neka bolana ljubosumnica, vendar bi rada, da nehata počet, kar počneta. Kakšna ideja?
Naj grem direktno do nje, pa ji povem, kar ji gre?
Naj znorim nad njim?
Počakam, da vse skupaj mine?
...

Daj jo ubit. :D

:lach:
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

julia C. napisal/-a:
lipgloss napisal/-a:itak Julija, tako se razmišlja, pa naj se babe okoli naših tipov po ritncah drajsajo pred njim in da jim rata pa naj ga majo :)

sploh nism to rekla, pravm sm d če te tip ne bo hotu prevarat ne bo pustu da se vsaka čis meče po njem...če ga pa tip ne more v hlačah držat ja pol je pa čis sm una ženska kriva pa najbolj d se jo sežge na grmadi :roll: pravm sm d sta za prevaro potrebna 2...ne pa sm ena ženska brez morale k rine tm kjer zanjo ni prostora

Js bi rekla, da je lipgloss replicirala na post pred njo, se prau na jullio_, ne nate.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

ja ja saj sem te razumela kaj si rekla, točno to, če se ji tip pusti, pa naj ga ima in to čimprej.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Mju napisal/-a:pač se je zaljubila in bo vse naredila, da osvoji tipa, a ve nebi? prosim vas no, ne trdit, da če bi se zagrela za enega tipa in bi vidle, da daje kakšne znake, bi ga skenslale zato, kr ma bejbo (s katero pa bo bo, kot kaže, kmal nehal...)?! ja, valda, kr naenkrat ste pa vse tok poštene :D

Ne, ne bi. Določene omejitve, predvsem moralne, so še vedno tu. Če je tip zasedeni, je zasedeni in tukaj se konča. Zakaj bi bila moja čustva pomembnejša od njune zveze?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
julia C.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a julia C. »

Js bi rekla, da je lipgloss replicirala na post pred njo, se prau na jullio_, ne nate.[/quote]

glede na to da mam tut js dost podobn nick s to razliko d mam še en c sm pač misnla d misl name, ne gledam zmer kdo je ker post napisal
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Evo, pa nam je zdej vsem jasen :) Samo te moške je včasih res težko za razumet :)
Odgovori