Ples z drugim moškim
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerska
Ples z drugim moškim
Zanimajo me odgovori punc, ki so v resni, malo daljši vezi z fantom.
Moje vprašanje pa je, ali takrat kadar se odpravte žurat ven s kolegicami pleše te tudi z drugimi moškimi, znanci, prjatli, kolegi, simpatijami, ali se gibate le ob ženskih telsih?
Kako se pri tem počutite, kaj si mislite o tem?
Moje vprašanje pa je, ali takrat kadar se odpravte žurat ven s kolegicami pleše te tudi z drugimi moškimi, znanci, prjatli, kolegi, simpatijami, ali se gibate le ob ženskih telsih?
Kako se pri tem počutite, kaj si mislite o tem?
Always look on the bright side of your life.
-
- Sramežljivka
- Kraj: LJ
Midva z mojim greva vedno skupaj ven, ampak so z nama se drugi, kolegice, kolegi, ker imava skupne prijatelje.
Moj ne plese ravno rad, jaz pa rada podensam, ko se napjem in vecinoma plesem s kolegicami, ce pa je kaksen kolega poleg, pa tudi ni nic narobe. Saj se samo zabavamo. Saj je samo ples. O tem nimam nekega posebnega mnenja. Je le ples in to je to, no biggy.
Tudi jaz ne plesem s komerkoli, le s tistimi, ki jih malo bolj poznam.
Moj ne plese ravno rad, jaz pa rada podensam, ko se napjem in vecinoma plesem s kolegicami, ce pa je kaksen kolega poleg, pa tudi ni nic narobe. Saj se samo zabavamo. Saj je samo ples. O tem nimam nekega posebnega mnenja. Je le ples in to je to, no biggy.
Tudi jaz ne plesem s komerkoli, le s tistimi, ki jih malo bolj poznam.
midva tud večalimanj skupej ven hodiva ker imava skupno družbo.če pa nisva skupej pa ne plešem z drugimi.nevem, niti mi ne sede plesat kr z enim tam, kot drugo pa ker je murphy vedno pristoten vsepovsod, nebi rada da lih takrat ko se bi slučajno enkrat z enim zavrtela, uleti kakšen njegov znanc mimo in potem verjetno vemo kako bi stvar izpadla.
se pa zavrtim s kolegi na kakšni veselici pa tud zunej, to pa ni panike.
pa tud men nebi blo lih ušeč, d abi šel on sam ven in plesaril z drugimi babami, sploh ne na kakšno fukiš varianto
se pa zavrtim s kolegi na kakšni veselici pa tud zunej, to pa ni panike.
pa tud men nebi blo lih ušeč, d abi šel on sam ven in plesaril z drugimi babami, sploh ne na kakšno fukiš varianto

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Kadar grem ven plešem kakor mi paše...tudi če pač z nekim fantom.
Nebom se zdej ozirala na to, da če mam fanta pa nebom z nobenim tipom plesala...
V zadnjo sva šla itak na moj after ane...in sem pač plesala s sošolci in so ble sošolke neki nalimane le ob svoje fante ni šans, da bi šla katera s kom drugim plesat...moj je lepo plesu z drugimi bejbami jaz pa z drugimi tipi pa je bo vse lepo in prav...še njegovga kolega sem okupirala
Pa tko sošolc ko sem začela z njim plesat je takoj reku kje maš pa tipa?
Sm rekla ej kaj te to zdej skrbi?
Mah živi se samo enkrat in da zdej nebi smela z nobenim drugim plesat ker mam pač tipa....ja valda...
Nebom se zdej ozirala na to, da če mam fanta pa nebom z nobenim tipom plesala...
V zadnjo sva šla itak na moj after ane...in sem pač plesala s sošolci in so ble sošolke neki nalimane le ob svoje fante ni šans, da bi šla katera s kom drugim plesat...moj je lepo plesu z drugimi bejbami jaz pa z drugimi tipi pa je bo vse lepo in prav...še njegovga kolega sem okupirala

Pa tko sošolc ko sem začela z njim plesat je takoj reku kje maš pa tipa?
Sm rekla ej kaj te to zdej skrbi?
Mah živi se samo enkrat in da zdej nebi smela z nobenim drugim plesat ker mam pač tipa....ja valda...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...