MsN napisal/-a:cimet napisal/-a:ja vem... sej zato sm pa rekla, če se kasnej uredi (raztegne)?
drgač mi je pa butast da mi take pišeš, sej nism rekla da grem seksat.. sam zanima me
Ja pa ce nimas namena seksat, potem pa sploh ne vem, zakaj se obremenjujes. Ko bo, bo, ce bo bolelo, bos ukrepala kasneje. Ce ze zdaj razmisljas o tem, kako imas ozko in nic ne gre noter (pac nic ne tisci noter, samozadovoljujes se lahko tudi brez prstov, namesto tamponov imas lahko vlozke ipd.), bo kasneje se res bolelo med spolnim odnosom.
preber se enkrat zadn stavk posta ki si ga citirala.
potemtakem recimo fiziki zastonj izracunavajo nevemkaksne razdalje v vesolju, ker itak ne bojo sli tja? pac zato da bojo vedl (oz. za dobro znanosti), mende... jaz se pac poskusam izobrazevat o 'znanosti' cloveskega telesa... torej je narobe ce koga nekj zanima, nej bo rajs tih da se bo samo od sebe zrihtal? lol
malo OT; pol bi lohka npr, ce nebi vedla za kondome, veselo se naskakovala s tipom, fasala kaksno bolezen in umrla. sej ni nujno, da bo mel tip bolezen, zakaj bi se torej
pozanimala, da obstajajo kondomi?
drgac so me pa bolj izkusnje zanimale, ne mnenja tistih ki nameravajo tezit ali si na beden nacin 'ego' pumpat...