majchy napisal/-a:Medva pa špilava Atomic Bombermen![]()
Sicer že ful stara igrca, ampak še fajn dobr služ svojmu namenu.
Midva sva tut že enga Bomberja igrala (k nastavljaš bombe) al pa greva tetris v dvoje

bad_girl napisal/-a:majchy napisal/-a:Medva pa špilava Atomic Bombermen![]()
Sicer že ful stara igrca, ampak še fajn dobr služ svojmu namenu.
Midva sva tut že enga Bomberja igrala (k nastavljaš bombe) al pa greva tetris v dvoje
cotkica napisal/-a:joj pol mal jskr srečo da moj ni computer man....sj igra igrce pa to sam da bi pa zato mene pustuna cedilu to pa nikol (še)....
lepoticka napisal/-a:računalnik... pametna zadeva... velikokrat nam olajša delo,dosti podatkov lahko najdemo o čemerkoli... me ga sicer pametno uporabljamo za sodelovanje na tem forumu![]()
ampak moški?!?! njim je računalnik (ne vsem) očitno nekaj "svetega"...
js ne vem no... al je moj obseden z njim??!?!?
zadeva: vikend,8 zjutraj... moj dragi vstane in prižge računalnik... medtem ko je moja verzija vikenda cartkanje v postelji (namreč zaradi tega ker al eden al drugi delava med tednom)... lepo mi je poležavat ob mojem dragem... se stiskat,lupčkat... ampak ne... njemu je prva računalnik!!!
sej ne,da pol ne pride nazaj v posteljo se "cartat"-pač njegova verzija (še poje kaj vmes) ampak moti me ker ni njegova prva pozornost usmerjena name!!! namesto da bi se zbudil in me nežno poljubi in rekel "dobro jutro miška"... in me malo objel... ne nič... hladnokrvno vstane,kot da sem pršica v njegovi oddeji in vžge računalnik!!!![]()
![]()
pa ne da mu tega nisem omenila! nasprotno,že večkrat...
ampak računalnik pač zmaga... js pa ostanem v topli posteljici sama... njegov vonj pa z mano...![]()
Lumpyka napisal/-a:Uf...moj je tut programer in je poleg šole še zaposlen (zaenkrat še preko študenta), in tut prežvi na računalniku ful velik časa, pa tut ne živiva še skupi tko da ko sva skupi, si vzame kr dost časa zame (čeprov je že ene parkrat mogu kej odpovedat zarad računalnika in dela...)... sam se pa bojim, kako bo čez par let, ko bo šov študirat, pa še kasnej ko bo redno zaposlen... upam d ne bo tko kot nekatere pišete...![]()
ker drgač bom pa totalno znorela...
lepoticka napisal/-a:računalnik... pametna zadeva... velikokrat nam olajša delo,dosti podatkov lahko najdemo o čemerkoli... me ga sicer pametno uporabljamo za sodelovanje na tem forumu![]()
ampak moški?!?! njim je računalnik (ne vsem) očitno nekaj "svetega"...
js ne vem no... al je moj obseden z njim??!?!?
zadeva: vikend,8 zjutraj... moj dragi vstane in prižge računalnik... medtem ko je moja verzija vikenda cartkanje v postelji (namreč zaradi tega ker al eden al drugi delava med tednom)... lepo mi je poležavat ob mojem dragem... se stiskat,lupčkat... ampak ne... njemu je prva računalnik!!!
sej ne,da pol ne pride nazaj v posteljo se "cartat"-pač njegova verzija (še poje kaj vmes) ampak moti me ker ni njegova prva pozornost usmerjena name!!! namesto da bi se zbudil in me nežno poljubi in rekel "dobro jutro miška"... in me malo objel... ne nič... hladnokrvno vstane,kot da sem pršica v njegovi oddeji in vžge računalnik!!!![]()
![]()
pa ne da mu tega nisem omenila! nasprotno,že večkrat...
ampak računalnik pač zmaga... js pa ostanem v topli posteljici sama... njegov vonj pa z mano...![]()
Michael napisal/-a::D sej si ti njegova najvecja pozornost, samo na drugacen naicn