Sex na javnem mestu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

kaj nekaterih res nič ne moti, da vas kdo opazi ko sexate na javnem mestu?kaj pa če pride recimo kak sorodnik mimo?svet je zelo majhen... :unknown: še huje je če te kdo posname in posnetek objavi kje na netu. a pol bi vam še vedno bilo vseeno? :D
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Enkrat sta enadva tle pri nas v eni diskoteki na wcju neki mutla, sicer nista ravno seksala, ampak on je tak sedel na školjki, ona je bla pa tak naštimana da je nekak na hrbtu ležala na njegovih nogah (tak da se je v faco še točn vidlo ktera je), mu ga vlekla, on pa njej neki z roko, kak točn je blo pa vem zato, ker sta dva to posnela in smo pol gledli ta posnetek pa se smejali zravn. :lach: Mene bi pobralo od sramu da bi kdo mene tak ujel. Sicer ne vem kaj je pol blo s tistim posnetkom, mislim da je bil bolj za "domačo uporabo", ampak če bi bla onadva, ki sta to posnela, prasca, bi lahk kamot dala to na internet, pol bi blo pa vse skup še bolj neprijetno.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Ma jaz pa en sma mela enkrat tak primer, ko sta 2 al 3je fantje poleg gledali, ko sma midva pač ... Ampak midva sva jih zapazila itak šele na koncu. Ok, bla je noč, tak da za videt lih niso meli neke. Zdj da bi bil filing grozno neprijeten, to ni. Zdj če bi bil prisotn sorodnik, hah... Po mojem bi večino tak kap, ker niso lih taki ko jaz :D.
Res je lepši filing, ko veš, da si sam in ko lahko počneš res kar ti paše, kot pa filing, ko imaš občutek, da je na tebi x oči... Ampak tudi občutek, da si opazovan zna bit kdaj prav rajcih.
Da bi pa kdo objavil posnetek od kogarkoli, ki sexa ali pa ga kazal okoli, kot je omenila no angel... Jaz bi se brila norce iz človeka, ki ima posnetek, češ, da je tolko nesposoben, da je rajši snemal in se nad tem naslajal, namesto, da bi nekje sam isto počel.
Že to mi gre na živce, ko se doma snemaš al pa slikaš, pole pa kak bik posreduje slike ali pa video naprej iz kake zamere :roll: ..
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

suspicious_ napisal/-a:kaj nekaterih res nič ne moti, da vas kdo opazi ko sexate na javnem mestu?kaj pa če pride recimo kak sorodnik mimo?svet je zelo majhen... :unknown: še huje je če te kdo posname in posnetek objavi kje na netu. a pol bi vam še vedno bilo vseeno? :D

Mene ne bi motilo, eč bi bila kje na morju in bi mimo kdo prišel. Mogoče bi bilo celo zelo vzburljivo. Ne bi ap se šla tega v domačem kraju, kjer naju vsi poznajo in ne bi blo prijetno. Da o sorodnikih ne govorim - pomoje bi blo nerodno njim, če bi naju vidl in nama.
Če kdo objavi kaj, potem pa.. :box:
taššek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a taššek »

za enkrat samo v avtu. :D drugače pa še je vedno najlepše doma v topli postelji :D
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

taššek napisal/-a:za enkrat samo v avtu. :D drugače pa še je vedno najlepše doma v topli postelji :D

se čist strinjam... :D

drugače sem pa že na kakih takih placih ko bolši da sploh ne omenjam, ampak nikoli se nisem sprostila dovolj zato nikoli nisem doživljala takih užitkov, kot pa lepo doma v postelji :D
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

uf.. na wc-jih že parkrat.. pa v gozdu ja, na travniku, v kr enem bloku na hodniku ( ponoči).. na vlaku.. pa na strehi od ene pritlične garaže (sam to je pa blo sred belega dne :D ) zaenkrat je to to :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Žgajnar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ-okolica

Neprebrana objava Napisal/-a Žgajnar »

Ja jz bi se dau dol na kšnm javnem mestu,tko ponoč pa...sam kaj,k deklca ni za to.Sam je pa hudo,tko adrenalin.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

jaz menim da za te stvari moraš biti malo eksibicionista...da uživaš ko te še kdo kje zaloti... jaz ne spadam pod to grupo..:)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Meni se sex na javnih mestih učasih prav paše, ker mi čist dvigne adrenalin. Mi je ušeč reskiranje, če bo kdo naju ujel al ne. Za enkrat naju še ni nihče ( tok, tok ).
Sexala sva v morju( polna plaža), skori v centru mesta, v šolskih wc-jih, na raznih parkiriščih, v trtah :lol: in še bi se kej našlo.
Uporabniški avatar
Syringa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Syringa »

Na wc-ju (tudi za invalide), v gozdu, na travniku, v morju (ni bilo najboljše), v garderobi trgovine z oblekami (polno ljudi), v avtu (na zelo javnih mestih :oops: ), na konjeniškem klubu :lol: ...se mi zdi, da starejša kot sem, bolj me je strah :roll:
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

Huh.. morm mal pomislt... Blo je že v kabini na bazenu, kjer se lahko preoblečeš (in to 2x), potem na obali ponoč (sam ne vem če to šteje), v avtu na enmu partyju (oz. med in po njem) :D, v morju itd... hihi :razz:
x.anna.x
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a x.anna.x »

jst sm do zdei tko da bi naju lahka kdo zalotu u autu..pa še to sma zapelala u gošo.pa nama je tko naibolfain.^^.
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

...oralni seks na javnem mestu,hehe, v avtu, pred zdravstvenim domom, dobr, d je bla noč, hehe... :)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Povsod te lahko zalotijo, samo dokler te ne kakšni policaji je vse kul :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Odgovori