Nedolžnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
aco111
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ormož/MB
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a aco111 »

Ja psiha to na veliko vpliva. Pač bo treba se pomeniti s njim, malo kaj razložiti, pač dopovedati neke stvari, nebo lahko ampak tak pač je. Drugače pa ne vem kak predlog drug da dam. Lp. Allesandro.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

lissa napisal/-a:Moj kolega je tako obupan, kr je pri 20ih še nedolžen. Če bi mogu, bi pomoje še omaro nateg** če bi le imela luknjo...

Ne razumem ga zakaj ne počaka na punco, v katero bo res zaljubljen in ona v njega...

1) s polno ritjo je lahko srat
2)in kaj bo pol ce bo na "pravo" cakal? Bodo med seksom prisle iz omare male gozdne zivali in zapele himno njegovi cistosti? Prvi seks ni lih nevem kaj, in je za moske samo rite-of-passage.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

:lol: kaki narod je vse na ttem svetu :D .
Obupan, ker je še nedolžn? Hah, ja kdo vse pa te to ve razn on pa še ti lissa kot kaže?
Pa da bo na tapravo čako :D ... Trnjulčica is dead can u believe that?
Anyway, ne vem, ka se vsi tak obremenjujete z tto bedarijo. Pa nedolžnost sem pa nedožnost tja pa 30 al pa 50 položenih al pa... Pa kaj je z vami?
Nedožnost je itak kr neki, pač pr ženski se predre in to je to, druga pa nič, ne vem, zakaj taki halo okol tega. Če nekdo pri x letih še ni, je to spet čisto njegova stvar, bo že, ko bo sam hoto, ne pa da bo jebo takrat, ko bojo drugi tak rekli.
Pa če jih je nekdo položo 0 ali pa 100, to nikogar ne briga, samo da jeb* takrat, ko njemu paše.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

chiqqa napisal/-a:sej a ni hudo da ma takor azmišljanje da noče kr z eno..tipi ponavad sam da se dajo dol in to je to..
Nikar ne posplošuj.
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **Miška** »

Nekatere ta debata očitno moti. Ne vem zakaj se potem sploh oglašajo...
Pa še nekej bi rada: ne obsojam tistega, ki je devičnik, devica... ne me narobe razumet :wink:
LP
Uporabniški avatar
cimet
Sramežljivka
Sramežljivka

problem

Neprebrana objava Napisal/-a cimet »

mene zelo skrbi glede moje izgube nedolžnosti, imam namreč tako ozko odprtino da si še treh prstov ne morem not dat (kazalc,sredinc,prstanc)... ne morem si predstavljat, da bi enkrat not mela tiča, ker bi me najbrž raztrgal.. :? :lol: tko da, a mi lahko prosim kera pove ali je mela tut sama takšne probleme prej, pa se je potem zrihtalo samo od sebe, al se mi bo dejansko pri prvem seksu P***a strgala in neki časa ne bom mogla nč normalno počet? :(
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Js samo sedet nisem mogla normalno en dan. :D
Uporabniški avatar
cimet
Sramežljivka
Sramežljivka

mja na srečo se hitr celi, sam men niti do tega ni... sem že enkrat mela eno nezgodo na ščegiju in res nočem nikol več česa podobnega dožvet... ouch
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kasiopeia »

Ok, pomoje je to zato, ker imaš zdaj še himen. Ko se himen pri prvem seksu raztrga, je vse skupaj malo lažje prehodno :) Se pa tudi med seksom vse skupaj lahko raztegne, to je pač namen tvojih spol. organov :) Nič bat, če imaš pa kakšne resne pomisleke, pa kar do zdravnice, samo, da te malo pomiri :)
Uporabniški avatar
cimet
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala! se mi je zdel, samo a je himen čist pri vhodu v nožnico?

na tej sliki mi ni čist jasn...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cb/Female_anatomy.png
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jz mam tud zlo ozko, 2 prsta še gre, 3 pa sploh ne morem ker me tako boli... ja baje da se pri seksu raztegne...
ja himen naj bi biu pri vhodu v nožnico. tko da, pol bi se najbrž mogu pretrgat že pri uporabi tampona?? vsaj meni je tako rekla ginekologinja, da sm si to deviško kožico pretrgala že ker uporabljam tampone :?
Gost

Re: problem

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

cimet napisal/-a:mene zelo skrbi glede moje izgube nedolžnosti, imam namreč tako ozko odprtino da si še treh prstov ne morem not dat (kazalc,sredinc,prstanc)... ne morem si predstavljat, da bi enkrat not mela tiča, ker bi me najbrž raztrgal.. :? :lol: tko da, a mi lahko prosim kera pove ali je mela tut sama takšne probleme prej, pa se je potem zrihtalo samo od sebe, al se mi bo dejansko pri prvem seksu P***a strgala in neki časa ne bom mogla nč normalno počet? :(

Petnajst si stara, bo ze slo, ko bo cas za to.
Uporabniški avatar
cimet
Sramežljivka
Sramežljivka

ja vem... sej zato sm pa rekla, če se kasnej uredi (raztegne)?
drgač mi je pa butast da mi take pišeš, sej nism rekla da grem seksat.. sam zanima me
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

jas si še zdaj teh vseh treh prstov ne morem naenkrat not porint, pa že kar neke cajta nisem devica :D :lol:
Uporabniški avatar
cimet
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala za tole :D:D :lol:
Odgovori