Nedolžnost
lissa napisal/-a:Moj kolega je tako obupan, kr je pri 20ih še nedolžen. Če bi mogu, bi pomoje še omaro nateg** če bi le imela luknjo...
Ne razumem ga zakaj ne počaka na punco, v katero bo res zaljubljen in ona v njega...
1) s polno ritjo je lahko srat
2)in kaj bo pol ce bo na "pravo" cakal? Bodo med seksom prisle iz omare male gozdne zivali in zapele himno njegovi cistosti? Prvi seks ni lih nevem kaj, in je za moske samo rite-of-passage.

Obupan, ker je še nedolžn? Hah, ja kdo vse pa te to ve razn on pa še ti lissa kot kaže?
Pa da bo na tapravo čako

Anyway, ne vem, ka se vsi tak obremenjujete z tto bedarijo. Pa nedolžnost sem pa nedožnost tja pa 30 al pa 50 položenih al pa... Pa kaj je z vami?
Nedožnost je itak kr neki, pač pr ženski se predre in to je to, druga pa nič, ne vem, zakaj taki halo okol tega. Če nekdo pri x letih še ni, je to spet čisto njegova stvar, bo že, ko bo sam hoto, ne pa da bo jebo takrat, ko bojo drugi tak rekli.
Pa če jih je nekdo položo 0 ali pa 100, to nikogar ne briga, samo da jeb* takrat, ko njemu paše.
problem
mene zelo skrbi glede moje izgube nedolžnosti, imam namreč tako ozko odprtino da si še treh prstov ne morem not dat (kazalc,sredinc,prstanc)... ne morem si predstavljat, da bi enkrat not mela tiča, ker bi me najbrž raztrgal..
tko da, a mi lahko prosim kera pove ali je mela tut sama takšne probleme prej, pa se je potem zrihtalo samo od sebe, al se mi bo dejansko pri prvem seksu P***a strgala in neki časa ne bom mogla nč normalno počet? 

hvala! se mi je zdel, samo a je himen čist pri vhodu v nožnico?
na tej sliki mi ni čist jasn...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cb/Female_anatomy.png
na tej sliki mi ni čist jasn...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cb/Female_anatomy.png
jz mam tud zlo ozko, 2 prsta še gre, 3 pa sploh ne morem ker me tako boli... ja baje da se pri seksu raztegne...
ja himen naj bi biu pri vhodu v nožnico. tko da, pol bi se najbrž mogu pretrgat že pri uporabi tampona?? vsaj meni je tako rekla ginekologinja, da sm si to deviško kožico pretrgala že ker uporabljam tampone
ja himen naj bi biu pri vhodu v nožnico. tko da, pol bi se najbrž mogu pretrgat že pri uporabi tampona?? vsaj meni je tako rekla ginekologinja, da sm si to deviško kožico pretrgala že ker uporabljam tampone

Re: problem
cimet napisal/-a:mene zelo skrbi glede moje izgube nedolžnosti, imam namreč tako ozko odprtino da si še treh prstov ne morem not dat (kazalc,sredinc,prstanc)... ne morem si predstavljat, da bi enkrat not mela tiča, ker bi me najbrž raztrgal..![]()
tko da, a mi lahko prosim kera pove ali je mela tut sama takšne probleme prej, pa se je potem zrihtalo samo od sebe, al se mi bo dejansko pri prvem seksu P***a strgala in neki časa ne bom mogla nč normalno počet?
Petnajst si stara, bo ze slo, ko bo cas za to.
- DiamondLollipop
- Komunikatorka