no angel napisal/-a:Sm pa zadnjič tud to zasledila, kak je bla tista Tea užaljena ker ni neki Nasketa razumela - ma dej, kere otročje fore. Pomoje bo itak ona tista ki bo ta tedn pakirala.
ja js sm tudi to gledla...jao res bolane fore...punca je imela 100% PMS, drugače se po moje ne bi kar tako užalila...
moi T napisal/-a:Sej ta njen tip se je mel šanso zagovarjat, pa se je odločil, da ne bo... tako da... Res je, da ni ravno lepo, da zdej usi use vemo, ampak verjetno je tela razložit, zakaj je bla taka. Je*at ga! In ja... kot je rekla Jullia: Vsi ste pa useeno gledali .
Meni se zdi edino pravilno, da ni sel na oddajo, kaj se bos zagovarjal pred celo Slovenijo in ponizeval, pral umazano perilo pred vsemi. To je nujna stvar, njun problem, kaksno zvezo sta imela, ne mores priti s tem na tv ... meni se to pac zdi podlo od Jeanine in mislim, da ji bo enkrat se krepko zal, ker ce ne drugega jo lahko tip tozi zaradi blatenja dobrega imena. Malo pretiravam, ampak ce si sebe predstavljam v njegovi kozi, se lahko samo skrijem ... mogoce izgleda nedolzno, v resnici pa lahko ima taksno blebetanje o nekom v tri krasne resne posledice.
Čakte mal - sm si zdele pogledala nominacijsko oddajo (učeri nism mogla...) in mi je u uho padlo to, da je eltajb med tem ko je BB razglašal nominacije pr podložnikih, ene 4x ponovil da bodo usi (podložniki) nominirani...
Men je tole res mal sumjivo - le po kakšni logiki slouk sklepa da bodo usi podložniki nominirani?!
Al pa ta scena - kao da so se spet pogovarjali o nominacijah in so bli usi kaznovani (so jim zmanjšali buđet), samo eltajb ne, ker je on pač samo napeljal pogovor k temu, a on se pa o tem ni pogovarjal! WTF?? A ne bi glih on mogu bit kaznovan ker je napeljeval k temu?! Če niso to ena dvojna merila...
Mah...bom počas nehala tut jst gledat...ker zdej je pa res že KR NEKI ratal iz tega BB-ja...
Men je že čudno to, da v spovednici ni kamere, prek ktere bi lahk preko interneta skoz spremljali dogajanje v njej. Me res zanima zakaj je tk, če ne zarad mutnih poslov ...
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Picaboo napisal/-a:Sam kok sta si pa Jeanin in njena mami podobne
Sara mi je ful smotana z njenim spakovanjem in kriljenjem z rokami ko govori, ko kr neki tupi usakmu, ko ona druge lahko zajebava, ko pa oni njo, se pa joka Pa res se ji je vidl, kok je bla fouš Jeanin k je bla z Marcelotom. Pa učer ko mu je Nina rekla, da si glede Egipta lahko premisli in vzame Jeanin sabo mu je blo valda ful bedn rečt, da bi zamenju, sej je prav naredu, da pač nej nagrada ostane tko kot je, sam lahko bi pa pač Sara rekla naj gresta rajš z Jeanin, če sta bla skupi no... Dobr sej ji ni blo nujn, sam lahko bi bla pa faca a ne..
Ja in zakaj bi njej prepustila potovanje....iztak ko on pride ven ne bo več z njo....sej je sam povedal da ne misli it v vezo.......poleg tega se mi pa zdi da on in Sara velik bolj karakterno skupi pašeta....
poleg tega se mi pa zdi da on (Marcelo) in Sara velik bolj karakterno skupi pašeta....
A dej no nehi...Kdo pa hoče punco tako bejbo k misli, da če dovolj dolgo pihač u kozarc, le-ta zmrzne, al kaj je že bla una fora...
Sej Sara je čist u redu punca - sam na žalost glupa k noč!!!
Meni grejo počasi ž na živce, berem samo še na netu. In upam, da gre Teja ven ta teden, ker ta ženska je malo premaknjena. Tyb je pa tud en kreten, da tam govori kakšen kmetavzar je Marcelo, da taktizira itd. sam pa ne počne nič drugega kot to
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon