*Mam res najboljšo sosedo, nima veze, da je ful starejšaod mene, mi vsaj dobre stveri svetuje. Komej čakam, da rodi, ker pol bom pa skos okrog bejbija
*dones so mi šli plačat registracijo za skutrja, matr se bom okol vozila, vsaj enkrat na teden na kako pijačko (beri slabo)
*dones mam inštrukcije in pol grem vrjetno z Anžetom na pjačo (to mi je en ful uredu kolega, ki je sicer oh in sploh luškan, ampak nama ne potegne)
*upam, da danes resnično pride, da me ne bo spet nategnil kot včerej
Slabo.
*moram začet hodit na pijačke in se spet družit s sprjatli in prjatlcami in kolegi, ker v tem času, ko sem bla s tem fantom sem se od vseh oddaljila in zdej bom sama ostala
nimam niti najboljše prijateljice
*vse kar je v zvezi z njim, ker mislim, da ni več niti 0,5% možnosti, da ostaneva skupaj
*da bom pogrešala vse, kar mi predstavlja on in da še vedno naivno mislem, da se bova v tem mesecu in pol spet zbližala, čeprov vem, da se ne bova
*ta vikend mam tolk učenja, še matematke nam ni mogel dat pozitivno, ne mrom vrjet, da nas zdele tkole je**

mislim helou, niti enga dneva ne more preživet brez njega, pa akj dneva, ene ure

in upam da nas cele počitnice ne bo pustil na cedilu, hehe
) in mi je pou ure govoru, da on še useen misli, da bi se mogla pogovorit in da zanga še ni konc grrr ok če bi mu pokazala, da ga mam še rada razumem ampak k nism

obožujem to našo kosmatinko