No ja, če smo pravični se niti Linda ni v vseh situacijah glih najboljše znašla. Njej manjka občutek, kar pa ga še pri 16. skoraj da ne more met. Noben od teh treh ni bil popolni, kar je tudi dobro, ker popolno ni zanimivo (primer: Franciska Urio al kaj je že bla). Ampak največ vsestranskosti sta zagotovo pokazala Thomas in Linda. Medtem ko Fady konstantno fura te balade, ki meni osebno že pri uhah ven visijo.
Sicer se je pa Lindi tak vidlo, da ni TAK hudo, da ni zmagala. Ona ima v primerjavi s Thomasom in Fadyjem dva plusa v roki - Extremno mlada je, pa znanega fotra z vezami ma.
Samo krass kak so okusi lahko različni. Meni pa je Thomas v majcah z V izrezom tak extremno sexy

V bistvu mi je tak skoraj v vseh cotah extremno sexy. Razen v dveh mottoshowih, ko je mel jakno gor, sem ga hotla slečt hehe

Izjema je bila včeraj s sakojem - sicer je pa tega tak sam sleko heheh. So pa zato Fadyja včeraj pri zadnjem nastopu končno vredi gor oblekli. Aleluja!
@kyria
Keri tipček jih ma 22?? Ovi Simon?! Faaak
Samo kak sem ga vidla tam sedet sem vedla komu bo posvetla pesem. Čeprav je to za mene še zmeraj čudna poteza. Sploh pa ovi poljub pol je bil tak v stilu - das musste jetzt echt nicht sein.
-------------------------------------
NIPPELALARM!!!!

hehehe