Nedolžnost
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:DMN napisal/-a:GeorgeConstanza napisal/-a:Men so pa čudni tisti, ki drugim govorijo da so čudni ker so al pa niso (še) sexal.
Exactly!!
Zdaj si pa PWNal vse po vrsti
word!
jz tega nkol nism rekla

Nedolžnost, hmmm. To ni ni nič bau bau. Pač ko si pripravljen za to, boš šel sexat. S neko kar tak jaz nočem, sem namreč še vedno devičnik in prvič si želim da bo s eno, s katero bo nekaj ... . Sex pri 12., 15. to je po mojem mnenju res prehitro. Drugače, pa bi dobro bilo v šolski program tudi dodati ure o spolnosti, razmerjih in to, že v koncu OŠ, pa tudi v SŠ.
No uživajte, fajn se mejte, pa brez sekiracije
PAPA .
Lp. Allesandro.
No uživajte, fajn se mejte, pa brez sekiracije

Lp. Allesandro.
chiqqa: Lepo to, samo en dan premalo, hehe mi pa nič
**Miška**: Vem da je strange, ampak, namreč nisem stil človeka, da bi s vsako hehe, saj en kolega mi tečnari vsakič ko se vidima če sem že s kako hehe.
Mah za love verzijo sem sam zeznil stvar v SŠ, pa tudi vrjetno v OŠ, ampak če po pravici povem, sem preveč sramežljiv bil še takrat, da bi kar koli naredil, še pijačka ne
(sedaj govorim o spoznavanju, love ne o sexu).
100 ljudi 100 čudi baje
.
Lp. Allesandro.

**Miška**: Vem da je strange, ampak, namreč nisem stil človeka, da bi s vsako hehe, saj en kolega mi tečnari vsakič ko se vidima če sem že s kako hehe.
Mah za love verzijo sem sam zeznil stvar v SŠ, pa tudi vrjetno v OŠ, ampak če po pravici povem, sem preveč sramežljiv bil še takrat, da bi kar koli naredil, še pijačka ne

100 ljudi 100 čudi baje

Lp. Allesandro.