Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

Hvala bogu da je šla vennnnn...žanin mislim......
jaz pa zmago privoščim Sari, k je res velik bolj pozitivna kot druge bejebe tle noter.......pa Sandi tudi.......vsi ostali mi pa ful pasivni delujejo....
Živim življenje.....
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Sam kok sta si pa Jeanin in njena mami podobne :D

Sara mi je ful smotana z njenim spakovanjem in kriljenjem z rokami ko govori, ko kr neki tupi usakmu, ko ona druge lahko zajebava, ko pa oni njo, se pa joka :roll: Pa res se ji je vidl, kok je bla fouš Jeanin k je bla z Marcelotom. Pa učer ko mu je Nina rekla, da si glede Egipta lahko premisli in vzame Jeanin sabo mu je blo valda ful bedn rečt, da bi zamenju, sej je prav naredu, da pač nej nagrada ostane tko kot je, sam lahko bi pa pač Sara rekla naj gresta rajš z Jeanin, če sta bla skupi no... Dobr sej ji ni blo nujn, sam lahko bi bla pa faca a ne..
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

jullia_ napisal/-a:Mene tale BB takoooo frustrira, da ga bom pomoje nehala gledat samo zato, ker bom drugače sive lase začela dobivat, pa se mi ne zdi vredno :)

Enostavno se mi zdi čisto preveč očitno, da producenti forsirajo ElTajba za zmago, tako kot so lani tistega Avstralca. Ne verjamem, da so izločitve v resnici izglasovane in vedno bolj se mi zdi, da scenarij peljejo proti finalu med Tajbom in Matejo.

Se ne strinjam. Dokaz: http://bigbrother.24ur.com/bb_article.p ... id=3125618
http://bigbrother.24ur.com/bb_article.p ... id=3125612

Po moje ne bi tega pisali, če bi favorizirali Tyeba.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **Miška** »

tybe res glumi najbl kle notr :evil: prov na zivce mi gre. Drgač pa Jeanin vsaka čast, da je začela na novo živet - bravo!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ta članek se je pojavil šele danes, prej je bil pa cel teden Matejin objokan obraz na naslovni strani, da bi se uboga nominiranka ja zasmilila ljudskim množicam.
Plus že to, da so njo sploh noter pripeljali (čeprav ok, res so s tem popestrili dogajanje), dali so ju na isto stran in s tem popravili njegovo napako, dali so jima glavni vlogi v tisti indijanski sagi,... več stvari se pa trenutno ne spomnim, ker ne gledam dovolj redno.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^glede teh dveh indijancev, ki so jih dali skupaj...veš da bi blo malo čudno, da bi dali neka dva druga skupi, da bi se morala na koncu poljubit...kdorkoli drugi se sigurno ne bi poljubil...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Meni bi se zdelo pa ravno to zanimivo. Kakšen dosežek pa je, da zažvališ svojega tipa? Naj bi dali skupaj dva, ki se ne marata, potem bi pa preizkusili njun igralski talent :)
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Jaz sem vceraj samo konec ujela. Kaj je blo tisto, ko je Milan rekel Nini, da je polagala besede v usta ElTybovemu prijtelju? Tam sem zacela gledat. :)
Drugac pa se mi zdi dobro, da je rekel Marcelo, da bo sel s Saro v Egipt. Saj jo je zbral na zacetku. Se mi je pa zdelo, da je Jeanin malo "strah", kaj bo z njo in Marcelom, ko pride ven in je zaradi tega tako govorila o njunem odnosu. Ker ji verjetno ne bi bilo prijteno, da bi zdaj govorila, kak je v njega zaljubljena, da komaj caka, da pride ven, on bi jo pa potem odjebal. Ker ko sta bla se oba notri se mi je zdela kar zagreta za njega. Sicer pa ne spremljam pogosto, zato imam mogoce tako predstavo.
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **Miška** »

Jz pa mislm, da jeanin noče resne zveze..glede na to, da je imela zj 4 leta fanta, s katerim se ni dobr razumela... mam občutek, da hoče zadihat, pa uživat v samskmu življenu, in se ne bo preveč sekirala, če ne bota z marcelotom parčk... če pa že bota, potem jima želim vse najlepš :)
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

_Petra_ napisal/-a:Se mi je pa zdelo, da je Jeanin malo "strah", kaj bo z njo in Marcelom, ko pride ven in je zaradi tega tako govorila o njunem odnosu. Ker ji verjetno ne bi bilo prijteno, da bi zdaj govorila, kak je v njega zaljubljena, da komaj caka, da pride ven, on bi jo pa potem odjebal.

Ja tko kot je lani zvisela Jagoda, ko je bla u Roberta tok zatrapna, No dobr sam onadva sta se dajala dol, pol jo pa še pogledat ni več hotu in še dost nesramne čez njo govoru :roll:

Glede tega komentatorja Milana...mislm ne vem, če je tipu tok težko bit tm, ne vem zakaj pol hod na oddaje. :roll: Tip totalno nč pametnega ne pove, kr ene glupe odgovore ma na čisto jasna in konkretna vprašanja, pozornost vzbuja ko je najmanj treba in se bedasto reži, ko ni nič smešnega.. Na začetku oddaj je meu par bednih in zgleda, da so mu to povedali in zdej je ves užaljen kao, da nič ne sme več rečt in je v vsaki oddaji bolj nadležen :?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Upam, da bo Tea ta tedn šla vn, ker mi je tečna, res mi je tečna. Pa kr neki se tepe, pa vrešči pa ne vem kaj še vse ... bedna je :roll:
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Lol nominirani so VSI podložniki + gospodarica Teja
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ste gledali? Ful zabavno, da so vsi podložniki nominirani :D. Jim je kr lažje. EJ! A je Sari obrv že zrasla al kaj? :eek: Ker ni zgledala narisana! Drgač pa ta Nejc obvlada frizure, ful fajn je ostrigle vse! Še Sandi je bil dns prou lep, ker je mel gel na glavi :eek: , čist neki drugega!

Glede Jeanine... meni se zdi ta ženska na mestu! Ful je lepo govorila dns in se mi je res bla ušeč! Mislm, da bo še mal uživala samsko življenje in bo prej ona odje*ala Marcela kot on njo :wink:.

Kdo mislite, da bo šel vn? Jez nimam pojma...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Narisal so ji obrv :ja:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sam ful original! Jez sm pa razmišljala, če so ji od Tyeba lase gor zalimali :lach: :lol: :D
Odgovori