Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Samanta je bla kul, glede na to, da sem glede Nejca se vedno neopredeljena, pa ni mi neki karakter, ce ti ze vnaprej pove, da je konflikten in se skoz krega in to. Pa se zgleda mi grozno. Nejc, Samanta je bla ok.

Ali ona od Mateje frendica, ki jo je na koncu zagovarjala :eek: :eek: ... isuse mili boze, kaj je to bilo zaeno cudo!!! Solarij uberales, peroksid se bolj uberales, mislim kapitalna kriza. Pa kaj ste normalni, kje se najdejo!!! Pecena na 220°C, pa sprana na 90°.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

jap, mislm, da je biu to najbl ogabn osebk kar sm jih vidla... :x :? :eek: :lol:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

OT :ahahaha :D potem se pa javljajo taki in drugačni osebki v "lulika" temi, da kaki smo, ko rečemo, da nam je ena lula ogabna :D KONC OT.

Nism gledla današnje oddaje, mi je čist fajn, da je Žanin šla vn :) privoščim pa zmago samo Naskeju zdj.
It was forever..but it didnt last long..
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jo škoda, ker je šla Žanin ven. samo res je imela vse cunje pripravljenje, da se preobleče :D Sa mi je tud zdelo, da je Marcelu kar mal bed, ker gre.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

Ja Marcelu je blo kar bed, samo on je tip, ki ne kaže čustev navzven, zato mogoče niti ni zgledalo ...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

kolikor sm jst razumela žaninino obnašanje danes po izselitvi, sploh ni naivna, in je mačelotu več do nje ko njej do njega in se je šla samo malo skurbat, zdej pa se misli nazaj k mitji vrnit. tako mi je delovala. in je prepričana, da bo nazaj z njim.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Od kje ti pa to? :eek: Ona je samo rekla, da se želi pogovorit z njim, kar je normalno.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ker je blo čisto razvidno, da čim je iztopila iz hiše, zanjo marcelo ne obstaja več in ji je bil samo avantura. samo je pozabila, da je to naredila pred celo slo. jst sem bila na njeni strani samo vidim da je res neumna. sedaj misli it prosjačit bivšega, da naj se spremeni, ker je očitno, da še vedno sili v njega, čeprav je slab. nesamozavestna je in neumna.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Ma moj favorit je Sandi:D Tok kokr me pa ta tip nasmeje,pa z uno majdo pa z vsem..jao..me noben ne :D Car je,njemu privoščim keš, kuj za njim pa Sari.

"MArina,marina,marina....iz pizde ti raste kocina" lol sandi :lol:
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

meni se zdi da Marcelotu ni nič žal za Jeanine in jo je mel samo za krajšanje dolgčasa. Jeanine pa se je v njega kar fejst zatreskala.

Ne zdi da se mi narobe da je fanta postula prek tv-ja, pač ni mela druge možnosti da bi mu povedla in mu je pač to preko tv-ja. Boljše tako, kot pa da mu ne bi in bi potem eni rekli da ga je varala. :roll:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Sandi je hinavc in lažnivc. Zato bi mogu tud po hitrem postopku vn letet :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Najbolj blesava se mi je zdela vceraj Tybova izjava oz. razlog, zakaj naj Mateja ostane noter - da bosta seksala in bodo imeli gledalci kaj od tega. Mislim, a lahko se bolj igra? Zenska mu je dala jasno vedeti, da ne bo nic, on pa si dela reklamo na ta nacin - jaz imam obcutek, da bo njuna zveza sla kaj hitro navzdol, ce bosta se dolgo oba skupaj v hisi, ker sta vsa zamorjena, neprestano se nekaj sekirata, kaj si drugi mislijo, tole z reklamo za seks pa itak podn od podna ...

Nejc mi je vsec, ceprav je bil smesen s komentiranjem sostanovalev: ''Sara je vredu, s Sandijem se zelo razumeva, z Marcelom se tudi zelo zelo razumeva.'' :lol:
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Ma jst mam tut filing, da Tajb pa MAteja ne bosta po BBju več skupej. Nevem no, nekak mi že zdej ne delujeta kot par, ki se ima ful ful rad... :?
Sem pa vesela, da je šla Žanin končno vn. :D
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mene tale BB takoooo frustrira, da ga bom pomoje nehala gledat samo zato, ker bom drugače sive lase začela dobivat, pa se mi ne zdi vredno :)

Enostavno se mi zdi čisto preveč očitno, da producenti forsirajo ElTajba za zmago, tako kot so lani tistega Avstralca. Ne verjamem, da so izločitve v resnici izglasovane in vedno bolj se mi zdi, da scenarij peljejo proti finalu med Tajbom in Matejo.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ja, julia_ se strinjam s tem zadnjim delom tvojega posta ... cudno, brezveze, ker je rahlo predvidljivo in to ni realnost :)
Odgovori