Shannon napisal/-a:Dobr babe, ki čakate pol leta ali celo več (!), preden tipu date - eno vprašanje imam za vas. Kako zdržite? Kako za vraga zdržite zraven enega seksi tipa, se z njim poljubljate, mečkate ... do konca pa nočete it? Ker tega resnično ne razumem. Meni bi se v pol leta že 1000x zmešalo, če me tip ne bi hotel dat dol. Edina razlaga, ki jo najdem, je ta, da očitno hodite s tipi, ki vas fizično ne privlačijo dovolj ali pa vas celo sploh ne privlačijo. Česa drugega se resnično ne morem domisliti. Jaz nikoli ne bi bila z nekom, ki me ne bi tudi seksualno privlačil. Jebi ga, meni to pač veliko pomeni, ker nisem ena gora ledu kot nekatere očitno.
Ja, ja ... saj je ljubezen&co. tudi pomembna. Da hodiš na zmenke, v kino, v diskač ... ampak to lahko počnem tudi s frendicami. Dol se pa pač ne morem dajati z njimi.
RESNIČNO me zanima odgovor.
A ti ga jaz povem?Dokler govorimo o NEDOLŽNI punci, tega filinga, da bi se noro pofukala s tipom enostavno nimaš (vsaj jaz in vse ki jih jaz poznam ga nismo imele) in ti pač ni problem čakat,poleg tega niti ne veš kaj pričakuješ,kako bo izgledalo,in nimaš potrebe po tem da bi ti tiča čimprej zarinil v pizdo.
Ko pa enkrat zgubiš nedolžnost in spoznaš novega fanta,pa logično da ne boš več čakal pol leta,zame je blo že 3 tedne kriza.A zdej štekaš? Pa dej prosim,ne vbijaj šestnajstlenici,ki je nedolžna v glavo,da je frigidna. Jaz sem na svojega prvega čakala 8 mesecev,drugemu sem pa dala že po enem tednu.aq razumeš razliko?!