Big Brother 2008
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Mene pa ne moti, da so podložniki še vedno ostali podložniki
, sej so bli oni na začetku ful časa gospodarji in to ne vedno po pravici, tako da... vse se vrača, vse se plača
.
Glede zgodbe z Jeanine... jez ful štekam to žensko. Po moje je ona s svojim tipom že večkrat probala končat, ampak ji je on obljubljal, da se bo spremenu, ona ga je pa mela še vedno rada, saj je bla navsezadnje z njim 4 leta. Tako da nekako ni mogla... Potem pa je šla v BB in glavo ji je zmešal drug tip. Vem, da ni blo use najbolj fer, ma tko je... Se mi pa zdi, da ma ona super mamo, ki ji bo stala ob strani! Ful lepo to.

Glede zgodbe z Jeanine... jez ful štekam to žensko. Po moje je ona s svojim tipom že večkrat probala končat, ampak ji je on obljubljal, da se bo spremenu, ona ga je pa mela še vedno rada, saj je bla navsezadnje z njim 4 leta. Tako da nekako ni mogla... Potem pa je šla v BB in glavo ji je zmešal drug tip. Vem, da ni blo use najbolj fer, ma tko je... Se mi pa zdi, da ma ona super mamo, ki ji bo stala ob strani! Ful lepo to.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
- Sweet Princess
- Kofetarica
-
- Kofetarica
moi T, se strinjam s tabo v vsem, ampak kje ti vidiš, da je žaninina mama njej stala ob strani? pljuva čez hčerino simpatijo (marčelota) in reče, da ga ne bi vzela za zeta ... mislim halo? to meni ni stanje ob strani. v najbolj težkih trenutkih ji je mama praktično obrnila hrbet. za žanin pa upam, da bo šla čim prej stran od svoje familije in mitjata in zaživela kot se spodobi.
Podložniki so ostali podložniki,ker med njimi ni Sudanca.Če niste opazile, je njegova skupina oziroma on vedno v luxu.Teden ko so bli psi ne šteje,ker so bli tak v luxu skoz,drugače pa zdaj ko so podložniki ratali je šel tak al tak spet takoj nazaj v lux.
Poleg tega je eltajb vedel da ej mateja dobila 4 nominacije,kar je tudi povedal preko kamer (mu je ušlo) to smo videli tisti,ki spremljamo v živo. To je lahko izvedel le v spovednici. Ves čas se potrjujejo moja predvidevanja,da Sudanec ima neke veze v tem BBju in da bo sigurno pobasal keš in se vrnil v afriko.
Poleg tega je eltajb vedel da ej mateja dobila 4 nominacije,kar je tudi povedal preko kamer (mu je ušlo) to smo videli tisti,ki spremljamo v živo. To je lahko izvedel le v spovednici. Ves čas se potrjujejo moja predvidevanja,da Sudanec ima neke veze v tem BBju in da bo sigurno pobasal keš in se vrnil v afriko.
- Sweet Princess
- Kofetarica
Sweet Princess napisal/-a:Ves čas se potrjujejo moja predvidevanja,da Sudanec ima neke veze v tem BBju in da bo sigurno pobasal keš in se vrnil v afriko.
Joj Smetka kere teorije maš ti
Mogoče imajo njegovi starši kakšen rudnik zlata kje tam v Sudanu...in da je teh 92.000 evrov samo zato da bodo lahko privez plačali tam v kakšni luki za 40m jahto

Ali pa foter njegov hoče kupiti pop tv in zdaj noben ne upa kaj proti njemu reči in narediti, da se ne zamerijo bodočemu delodajalcu

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:moi T, se strinjam s tabo v vsem, ampak kje ti vidiš, da je žaninina mama njej stala ob strani? pljuva čez hčerino simpatijo (marčelota) in reče, da ga ne bi vzela za zeta ... mislim halo? to meni ni stanje ob strani. v najbolj težkih trenutkih ji je mama praktično obrnila hrbet. za žanin pa upam, da bo šla čim prej stran od svoje familije in mitjata in zaživela kot se spodobi.
Ja, to je res, da ji ni ušeč Marcelo. Glede tega, da ji stoji ob strani sem mislila bolj na to, da jo podpira pri odločitvi, da je zapustila Mitja (al kaj že je). Verjetno pa ji ni Marcelo ušeč, ker se boji, da je le izkoristil priložnost in bil z njeno hčerko, ona je pa itak zdej najbolj ranljiva... Se pravi, načeloma ji stoji ob strani, saj ji želi le najboljše. No, usaj jez tako to vidim, mogoče nimam prav

Just dance and everything it´s gonna be ok!
Sweet Princess napisal/-a:Jst pa po pravic povem da sm prou žalostna da je šla! Kokrkol že - sta mi bla ful simpatična Jeannine in Marcelo! Sveže simpatije so zmeri tko lušne a niso no??
Ampak tista fora z njenim biušim - da ji je že kao grozil da bo samomor naredu!Whaaat?!
sam a veš kako je v naši prelepi sloveniji.bolj srečen boš, bolj ti bodo ljudje zavidali in bolj privoščili nesrečo.

- Sweet Princess
- Kofetarica
Ja kere bedne fore res...Škoda da ni mela poguma da bi ga že prej pustila! Tko k si rekla, po moje ga je mela še zmeri rada pa še skupi sta živela in ni znala končat...U BB hiši je pa bla čist odrezana od njega in se je počutila varno...zato mu je pa dala tko konc. Čeprou praujo da sta u bistvu že prej končala...
-
- Kofetarica