Mokra tamala

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kako mokra si med seksom?

Zelo (luža)
123
42%
Srednje/malo
155
53%
Nič
14
5%

Skupaj glasov: 292

Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Poki napisal/-a:mene zanima če to res za večino fantov pomeni, bolj je mokra boljše je, ker enkrat mi je en kolega omenil, da mu ni kul, če je preveč mokra....

Ne, po moje je super, če je ravno prav, ker če je preveč mokra, ni tolikšnega trenja, če pa premalo, pa je trenje preveliko in zadeva zašteka - dobesedno :)
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:44, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Mene pa nekaj zanima, namreč včasih imam čez dan ful močan beli tok, u glavnem tamala je mokra, sej vem d je nekaj vlažnosti skoz, sm včasih je to res preveč..... tko d je potrebno imet kašn majhen vložek

Ima še ktera te probleme?

Upam d sm lahko tuki vprašala :x
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Do tega pride zaradi različnih vzrokov:
* dedovanje
* kaka bakterije (kar seveda ni nujno)
* stres

Te srbi mogoče? Neprijeten vonj?
Ja sej uporabljej dnevne vložke, ki so čisto tanki pa se boš počutila bolj čisto kar tudi boš ker hlačke neboš imela mokre...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

če imaš močen beli tok (kar se tudi meni dogaja) pa uporablji dnevne vložke...sej zato pa so narejeni, ne? :)
BeLinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: europa

Neprebrana objava Napisal/-a BeLinka »

moja je med sexom vedno mokra, jo pa seveda s fantom sproti mokriva..slina pa to :) drugače se mi pa zadnje čase dogaja, da ko mi pride kr šprica. hm...
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Tigi napisal/-a:Do tega pride zaradi različnih vzrokov:
* dedovanje
* kaka bakterije (kar seveda ni nujno)
* stres

Te srbi mogoče? Neprijeten vonj?
Ja sej uporabljej dnevne vložke, ki so čisto tanki pa se boš počutila bolj čisto kar tudi boš ker hlačke neboš imela mokre...

Ginekolog mi je dav ene svečke, sicer mi sploh ni povedal zakaj sem jih dobila, recept mi je pa po pošti poslav, po tistem sem šla kmalu k njemu in mi je povedal samo da je za beli tok.

Včasih me je tamala kr mal srbela, zato sem potem uporabila jogurt in pol je blo cool, zadne čase mam pa kr tak bel rumenkast tok in ma en bolj blag vonj. srbi me ne. Ja, saj dnevni vložek pa uporabljam.
Drugač sm misna d mam sam jest te probleme s tem tokom...

hvala
Uporabniški avatar
gummibear *
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gummibear * »

Jaz imam tudi ful probleme s tem. :? Samo mislim, da ni nič narobe, ker je take belkaste barve, brez vonja pa tudi srbi ne. Bom pa še vseeno ginekologinjo vprašala. Pa ful težko najdem kake dnevne vložke, ki so res tanki ampak vseeno dobro vpijajo. :?
Uporabniški avatar
son_čnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a son_čnica »

BeLinka napisal/-a:moja je med sexom vedno mokra, jo pa seveda s fantom sproti mokriva..slina pa to :) drugače se mi pa zadnje čase dogaja, da ko mi pride kr šprica. hm...

šprica? :D kul, če bi se meni to dogajal bi bil moj navdušen.

no pr meni je tud tko, da skor vedno ko sexava je ful mokro. tko, da vse drsi brez kazga vecjega upora. včasih se mi že zdi, da on zarad tega manj čuti in mu ni fajn. ampak ni panike, ga pa pol dava med joške oz. v usta. vse se da, če se hoče :).
Uporabniški avatar
son_čnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a son_čnica »

BeLinka napisal/-a:moja je med sexom vedno mokra, jo pa seveda s fantom sproti mokriva..slina pa to :) drugače se mi pa zadnje čase dogaja, da ko mi pride kr šprica. hm...

šprica? :D kul, če bi se meni to dogajal bi bil moj navdušen.

no pr meni je tud tko, da skor vedno ko sexava je ful mokro. tko, da vse drsi brez kazga vecjega upora. včasih se mi že zdi, da on zarad tega manj čuti in mu ni fajn. ampak ni panike, ga pa pol dava med joške oz. v usta. vse se da, če se hoče :).
Uporabniški avatar
pikica85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikica85 »

čivava napisal/-a:Mene pa nekaj zanima, namreč včasih imam čez dan ful močan beli tok, u glavnem tamala je mokra, sej vem d je nekaj vlažnosti skoz, sm včasih je to res preveč..... tko d je potrebno imet kašn majhen vložek

Ima še ktera te probleme?

Upam d sm lahko tuki vprašala :x

Jaz imam isti blem. S tem, da sem verjetno sama kriva, ko pomislim na mojega, pa kako fajn sma se imela :oops:. Ali pa pač kake take pokvarjene misli. Ni pa prijetno ker sem po tem celi dan mokra. Nosim pa dnevne vložke -ščitnike perila.
fanttt
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a fanttt »

Stella* napisal/-a:Ne delam lužic, sam sem vedno zlooo mokra. Tko kot je že ena rekla - na splošno zrajcana in lahk vedno seksama tud brez predigre!

zavidljivo... :oops:
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a BuckWheat »

u ja moja lahko cele poplave proizvaja :D čist odvisn kolk sem napaljena,
če pa kdaj kej zataji je pa itak vedno pri roki lubrikant :D
cajkis
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kamnik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cajkis »

uff...jz zadne čase kr luže delam:prej se mito ni dogajalo zej pa zadne 7x lužce pod mano:D :D
življenje je lepo,če ga živiš,tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

dobro zate ane.
Odgovori