Big Brother 2008
ja sam sari ful sede bit notr pa nevemkaj vse. žanin je pa ivčna odkr je povedala prek televizije svojmu da je konec. in se boji it vn....ker se itk ne zna soočit s problemi ampak samo beži stran od njih...zato je tud šla v BB 

If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
BB očitno rula in daje ljudme za misliti...kdo bo zmagal na letošnjem BB?
Ali si bosta nagrado razdelila eltayb in Mateja?
Ali bo nagrado pobral kdo od novih? Sara, Marčelo, Sandi? Naske? Pa ne vem kdo je še vse notri...ne vem koga pozabil?

Ali si bosta nagrado razdelila eltayb in Mateja?
Ali bo nagrado pobral kdo od novih? Sara, Marčelo, Sandi? Naske? Pa ne vem kdo je še vse notri...ne vem koga pozabil?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
To si je kr en zmislu, da sta seksala
Ker ne verjamem, da kar neb blo posnetkov, BB bi to ZIHER obesu na najtavečji zvon
Sara si je pobrila obrv!klik!
Sam kok so tle u BB-ju kreteni! najprej jim dajejo bedaste naloge, pol pa u člankih pišejo kje majo stanovalci mejo, pa kaj use si pripravljeni nardit za dnar, da je večji pohlep pred ponižanjem...

Sara si je pobrila obrv!klik!
Sam kok so tle u BB-ju kreteni! najprej jim dajejo bedaste naloge, pol pa u člankih pišejo kje majo stanovalci mejo, pa kaj use si pripravljeni nardit za dnar, da je večji pohlep pred ponižanjem...

- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
To so naloge, ki jih lahko opravijo al pa ne
. ElTyeb je isto nalogo že dvakrat zavrnil, Sara pa se je odločla, da bo izpolnila izziv. Meni se zdi pogumna.
Pa sej ni tko grozna no, si bo obrv pač risala dokler ji ne zraste nazaj
.
Purple... ne mi rečt, da ti ne boš pogledala posnetka, če bosta Jeanine in Marcelo seksala?

Pa sej ni tko grozna no, si bo obrv pač risala dokler ji ne zraste nazaj

Purple... ne mi rečt, da ti ne boš pogledala posnetka, če bosta Jeanine in Marcelo seksala?

Just dance and everything it´s gonna be ok!
ja, najbrž ga bo (če ima kartico, če ne pa po tv), ampak zaradi tega še ne bo podprla žanin in jo popeljala do tistih bajnih tisočakov.
kar pa se tega tedna in nalog tiče... ne morem verjeti. eno in isto. ko bi vsaj bile različne naloge. sploh ni zanimivo. in če se bb ne bo spomnil kaj pametnega, mislim, da bo gledanost padla... moje mnenje. jaz sem ta teden gledala 3x po 10 minut in sem naletela na to igro. in vedno enako.

kar pa se tega tedna in nalog tiče... ne morem verjeti. eno in isto. ko bi vsaj bile različne naloge. sploh ni zanimivo. in če se bb ne bo spomnil kaj pametnega, mislim, da bo gledanost padla... moje mnenje. jaz sem ta teden gledala 3x po 10 minut in sem naletela na to igro. in vedno enako.