MilkyWay napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Nene...tu se pa res ne strinjam s teboj...dosti primerov poznam ko so ženske totalno neodgovorne in mislijo da bodo na račun otroka ujele dečkota! Verjamem da ti nisi taka in da se pač ne najdeš v tem...zato si tudi ne predstavljaš kako lahko neko dekle tako deluje...ja je res nezrelo in neodgovorno od dekleta da bi se tega poslužila...ampak se poslužujejo tega!
verjamem da obstajajo tudi punce, ki delajo take stvari...(in to ne samo v telenovelah

), ampak kmalu jim je jasno, da s tem niso nič dosegle...da jih je po možnosti še tip zapustu, dobile so dvojčka...in še in še...in kaj imajo od tega? samo trpljenje in muke vsak mesec...
Jaz sem želel opozoriti na to, da niso dečkoti neodgovorni...ampak tudi dekleta zelo pogosto.
Ja to delajo in si zatiskajo oči v upanju da bodo s tem obdržale dečkota. Poznam dva moška ki se jima je to zgodilo...ženske so zanosile"ponesreči"...in se odločile da bodo otroka obdržale in težile njemu...potem so užaljene zapustile dečkota, da kakšen kreten je in egoist in da ga bodo same preživljale in da ne rabijo niti centa od njega...seveda čez čas nanjih vplivajo starši in družba, ki ji rečejo dečko ga je naredil naj zdaj še skrbi zanj...seveda so sledile tožbe in prav ti dečkoti zdaj zaradi tega ker one niso želele delati splava in so "pozabile" jemati tablete(dečko seveda za to ni vedel) plačujejo preživnino!
Jaz sem takoj ko sem ugotovil da ženske skušajo manipulirati z menoj na kakršen koli način že/ tudi preko otroka)...pač zaključil poglavje...in ne upam tvegati in si zatiskati oči da se mi to zgodi.
Mojemu bratrancu se je zgodilo prav isto...bila sta z žensko ona je zanosila in ni želela narediti splava...on je ves napsihiran prišel do mene...jaz sem se v bistvu sprva zelo resno odzval in mu svetoval naj se pogovori z dekletom(starost 17 let) in njenim staršem pove zakaj se gre!
Potem pa mu v šali rekel naj jo porine po štengah(ne bom povedal ali je to naredil ali ne)...skratka po zelo intenzivnih poizkusih je nekako ona čez čas preko jeze ugotovila da ji ne bo uspelo in je vendarle šla delati splav navsezadnje! Naj povem da je malo zatem spet zanosila z nekim drugim dečkotom..in ima otroka z njim...tako da sem navsezadnje celo razmišljal da ni ta otrok morda seme njegovega dela
Poleg tega sem spoznal žensko s katero sem hodil...bila je izredno lepo dekle...prava lepotica brez pretiravanja...in mi je čez čas začela s otrokom svoje prijateljice hoditi na zmenke in mi ga porivala v roke ter me učila in skušala prepričati da so otroci luštni in da si ga želi tudi ona in da če kaj razmišljam o tem in da mi teče pač življenska ura in da je zdaj pravi čas da ga imam...skratka ugotovil sem dejansko da si ne upam s takim dekletom seksati brez kondoma ali pa ji zaupati da ne bo jemala tablet! In kako izgleda če seksam z dekletom in me vpraša zakaj pa s kondomom če pa tablete jemljem? A naj ji rečem zato ker pač dvomim v tebe in si ne upam seksati s teboj brez kondoma?
Skratka zaključil sem zgodbo z njo...tudi zaradi drugih stvari in spet jaz njo srečam čez čas...me je poklicala ko me je videla in je bila z vozičkom(po letu in pol)...ja prvo ko sem jo videl sem pomislil na to da če bi bil z njo bi to bil definitivno moj otrok...bil je njen otrok...luškan je bil in lepo jo je bilo videti kot mamico še vedno je izjemno lepo dekle in tudi materinstvo ji paše...in želim njej in otroku vse najboljše v življenju...zdaj ne vem če je s tipom ali ni...pač je nisem spraševal.
Skratka iz izkušenj sodeč ne upam nekemu dekletu verjeti na besede pretiravaš in ne prbijaj nekaj in ne ceni se previsoko ali ne vem kaj...kao delaš probleme tam kjer jih ni! Po parih mesecih biti z dekletom mi niti sluajno ne pride na misel da ji naredim otroka...ni pogojev!

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE