Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Oyna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Oyna »

sokolja napisal/-a:men je pa mal nagravžno sexat med menstruacijo. enkrat sva in potem je imel krvavga ku*** in ni blo glih fajn. pa še vonj po krvi je.

midva se pa okrvavljenem k* pošteno nasmejiva :lol:
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Midva sva tud že med M. Men kar dolg traja, ponavad 7 dni, pol pa prve 3 dni, ko je dost močna sigurn ne, ker mi ne paše pa tud boli me vse, pol ko je pa najhujš mim, pa greva u akcijo. Vedno sam pedlaga, ker sem mislila, da mu je bedno ker mam M, sam ga čist nč ne moti, in če njega ne, pol tud mene ne :D
kattk
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ivančna gorica

Neprebrana objava Napisal/-a kattk »

Tigi napisal/-a:Tole mislim, da ni možno ker je štrikec premajhen. Pa ne se hecat no, da bi šel to kdo delat no.

gre..sicr se je mal pomatrau..ko mi je štrikec vn vleko..drgač ej pa filing dost hud..pride malo globje.. :oops:
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

ufff hehe meni po pravici povedano najbolj med menstro paše :oops: pa ja jaz sn najbolj horny ko mam mesntro.. hm mi2 vedno ko jo mam sao pr meni je tk da jo mam 2 dni fuul šibko 3 dan pa komaj kaj opazno tak da nea neke krvavim med samim sexom..
edino kaj je baje je meni fant reko da med mesntro je baje nožnica bolj suha kot drugače..
probaj je fajn :)
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Pussy_ka_ napisal/-a:ufff hehe meni po pravici povedano najbolj med menstro paše :oops: pa ja jaz sn najbolj horny ko mam mesntro..

tudi jaz... mene že dva dni prej "meče", med menstruacijo pa mi hormoni podivjajo. :D ampak se dokaj brzdam, ker za neke akcije pa spet nisem (zaradi krvi)... mislim, vse se da zrihtati tudi na drug način. :D
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

ja res je ko paše pač paše, sicer me pa moj bremza,... Imam jo 7 dooolgih dni in mi gre že prav na živce.
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a BuckWheat »

mene pa mojga to čist nč ne ovira, je pa res da ne sexava lih tiste prve dni ko je več krvi, pač lepo s kondomom in pol obvezno pod tuš. :D

ampak ne predstavljam pa si da bi sexala s tamponom :o
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

kako pa lahko seksaš s tamponom?
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Midva se sploh ne ozirama na to. :D
Je pa res, da grem js vedno prej pod tuš, potem pa še oba. Sicer js ne bi bla tolk za to, ampak njega popolnoma nič ne moti, tko da.. :cool:
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

kajira napisal/-a:kako pa lahko seksaš s tamponom?

Ni varjante sploh, da bi kakšna ženska sexala s tamponom.
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a BuckWheat »

ne bi vedla ampak sem par strani nazaj zasledila neki o sexu s tamponom.. čeprou tut men ni lih jasno kako nej bi to zgledal :?
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

poznam eno žensko k je sexala in i vedla da ma tampon not (WTF) in ji je zlezu notr in se ji je tok zagnojil po enmu mescu da je blo podn... pol je šla k ginekologinji kao kaj se dogaja z njo in ji je ona tampon vn potegnla. :?
od tkrat naprej me zmer panika: a sm dala tampon vn, a mi je slučajn tok notr zlezu da ga ni več sploh (vem da ni možno ampak vseen) :)
Our passion is our strength <3
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ne vem, kako neumen moras biti, da seksas s tamponom. Saj je vendar jasno, da nabije vse do prebavil :roll: (karikiram)
Uporabniški avatar
~Twiggy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ~Over the rainbow <3

Neprebrana objava Napisal/-a ~Twiggy* »

seksa s tamponom neb nikol prakticirala :D kr bi se skoz sekirala če mi ni kam predalč zlezu..:P Pa tud pomoje to ni lih možno...
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

hmm.. z tamponom zihr nebi... drugač med menstruacijo pa ni panike.. prva dva dni ne.. pol pa.. sicer pa je dokazano da orgazem med menstruacijo oblaži krče! :D
Odgovori