Nujno potrebujem - zdravstveni nasveti
hmm...na tvojem mestu bi se obrnila na alternativno zdravljenje. Slišala sem že za ogromno primerov,kot je npr.tvoj,da skupina zelo dobrih zdravnikov nikakor ni znala postaviti točne diagnoze. Potem pa so poiskali pomoč pri kakšnem alternativnem zdravniku,poiskusili bioenergetične terapije in se jim je sčasoma zdravje obrnilo na bolje.
poiskusit ni greh,saj je velikokrat lahko izvor napadov/bolečin čisto drugje,kjer si sploh ne bi mislili
Dobrih bioenergetikov je v Sloveniji veliko,zato ne bo težav z iskanjem
Veliko sreče!
Lp,Brina

Veliko sreče!
Lp,Brina
No v glavnem, sem že kontaktiral nekaj doktorov, ter na med.over.net sem že dobil odgovor, da je problem dvojen, pshični in v vratnih vretencih, torej raziskovanje nadaljujem, kot tudi kontaktiranje doktorjev.
Uživajte, pa lep dan, Allesandro
Uživajte, pa lep dan, Allesandro

-
- Cosmopsiho
Mehka (zgornja)glava!
MEHKA (ZGORNJA) GLAVA
Tko je, novorojenčki majo glavico mehko oz malce udrto do nekje dveh letih starosti, ko se le ta zaraste... problem je, da jz mam kolega, k sva lih zadnjič odkrila da ma on zadaj tud še vedno mehko..in na otip ga boli. Star je pa 19! A je to sploh možno, da se nebi zarastlo
Tko je, novorojenčki majo glavico mehko oz malce udrto do nekje dveh letih starosti, ko se le ta zaraste... problem je, da jz mam kolega, k sva lih zadnjič odkrila da ma on zadaj tud še vedno mehko..in na otip ga boli. Star je pa 19! A je to sploh možno, da se nebi zarastlo

Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 28. Dec. 2008 22:37, skupaj popravljeno 2 krat.
It was forever..but it didnt last long..

Če bi bilo kaj narobe, bi to verjetno v dvajsetih letih že ugotovili ... saj imajo otroci nonstop neke sistematske preglede.
Sicer se pa temu reče fontanela; tule je nekaj o tem.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
Re: Mehka glavica
..Evelyn.. napisal/-a:Tko je, novorojenčki majo glavico mehko oz malce udrto do nekje dveh letih starosti, ko se le ta zaraste... problem je, da jz mam kolega, k sva lih zadnjič odkrila da ma on zadaj tud še vedno mehko..in na otip ga boli. Star je pa 20! Trpi pa tud za groznimi migrenami že od otroštva.. A je to sploh možno, da se nebi zarastlo
A to pomeni, da če ga z buciko špikneš tja, da ga špikneš skos kožo v možgane?
-
- Cosmopsiho
kr.ena napisal/-a::lol: Ob naslovu sem dobila čisto neko drugo asociacijo ...![]()
Haha, jst tut!

Če ga pa ful skrbi, naj pa reče zdravniku da naj ga da na slikanje glave.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
težave s hojo
TEŽAVE S HOJO
a ma mogoče kera kšn predlog, kako izboljšati hojo? ne mislim v smislu manekenske hoje, venar navadne. sama imam namreč čudno hojo ( od spredaj zgleda v redu, od zadaj pa zgleda, kot da imam noge na X!!!, v resnici jih imam na O, vendar ko hodim zgleda kot da jih imam na X.... kot, da bi se mi kolena narobe zrasla, saj se mi pri hoji del noge od kolena do glešnja obrača navzven :S. prosim za pomoč in nasvete... mogoče obstaja kakšen tečaj ali kaj podobnega???
hvala vnaprej, lp
a ma mogoče kera kšn predlog, kako izboljšati hojo? ne mislim v smislu manekenske hoje, venar navadne. sama imam namreč čudno hojo ( od spredaj zgleda v redu, od zadaj pa zgleda, kot da imam noge na X!!!, v resnici jih imam na O, vendar ko hodim zgleda kot da jih imam na X.... kot, da bi se mi kolena narobe zrasla, saj se mi pri hoji del noge od kolena do glešnja obrača navzven :S. prosim za pomoč in nasvete... mogoče obstaja kakšen tečaj ali kaj podobnega???
hvala vnaprej, lp