popestritev zveze [ZT]
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
ja problem je ker bosta to morala sama najti neko novo zanimivo stvar. tud pri nama je že tako, da čas dela svoje in nekako morava zvezo malo popestriti.jst vem da ful pomaga če greva na kak izlet (mogoče Postojnska jama, dolina Trente, Portorož, ZOO, izlet v hribe ali morje za kakšen dan). možnosti je neomejeno samo malo se je treba potrudit
- Študentka.
- Komunikatorka
Saj se da tudi poceni popestriti zvezo. Meni gre predvsem za tiste majhne stvari ... Zadnjič, ko sem prišla k njemu, me je npr. na mizi čakalo sporočilce, da me ljubi, poleg pa Kinder jajček. Pa ko sem prišla z morja, me je na moji mizi čakalo prijetno sporočice (ker je bil on v petek pri meni, potem me je pa na šihtu pobral in sva šla skupaj na morje) ... Pač take malenkosti ...
Foxy-lady napisal/-a:Ja, da se popestriti zvezo na nesteto nacinov... Ampak za vse to, kar ste nastele, je potrebno kar nekaj denarja odsteti. Ce pa pomislimo na to, kako lahko popestrimo zvezo, kjer ni potrebno zapravljati, pa vec ne ostane dosti svari, kajne?
Kaj da ne, treba je samo ugasnit televizijo in poiskat monopoli ali človek ne jezi se, pa je večer popestren. Ali pa privlečeš iz omare album s slikami in ga dopolniš z anekdotami iz svojega otroštva.
Popestritev ne pomeni nujno spremembo lokacije, ker se da rutino razbit tudi v dnevni sobi.
Foxy-lady napisal/-a:Ce pa pomislimo na to, kako lahko popestrimo zvezo, kjer ni potrebno zapravljati, pa vec ne ostane dosti svari, kajne?
Ja, samo bogataši lahko imajo pestro zvezo. Good thinking.

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
Ni treba pretiravati, no.Jaz sem samo rekla za tiste stvari, ki so jih punce nastele, da je za to vse potreben denar - morje (ki je za nas na drugem koncu Slovenije), pikniki, razni izleti, fancy vecerja v restavraciji, itd.
Res je, julia_ da se to vse, ampak ce je v zvezi samo en, ki hoce popestritev, drugi pa raje gleda TV, potem to nima nobenega smisla.
Res je, julia_ da se to vse, ampak ce je v zvezi samo en, ki hoce popestritev, drugi pa raje gleda TV, potem to nima nobenega smisla.

uf, tud za nas "reveže" obstaja malo morje stvari za popestritev zveze, ki znajo bit še stokrat bolj lepše, od raznih morskih destinacij in stvari povezanih z denarjem.
vse od družabnih iger, sprehodov, raziskovanja narave...Pa potem razne stvari kjer združiš prijetno s koristnim; recimo midva se vsak let spraviva sobo belit in se mava ful fajn, pa kej pospravlat/obnavlat/sortirat...kakšna dela na vrtu, okoli hiše, britje en drugega, tralalal.
skratka dost je stvari, sam če si len, pol jih pa res ni dost ja.
vse od družabnih iger, sprehodov, raziskovanja narave...Pa potem razne stvari kjer združiš prijetno s koristnim; recimo midva se vsak let spraviva sobo belit in se mava ful fajn, pa kej pospravlat/obnavlat/sortirat...kakšna dela na vrtu, okoli hiše, britje en drugega, tralalal.
skratka dost je stvari, sam če si len, pol jih pa res ni dost ja.
Če sta oba pripravljena na to,da se v vezi začne dogajati kaj "akcije", potem ni težavno najti prave poti. Fajn je, če najdeta kak nov skupen hobi, se skupaj vpišeta v nek tečaj, če do sedaj nista bila navajena npr. posedati kje veni, v naravi in se pogovarjati o občutkih, željah, ciljih lahko poskusita s čim takim (bliže ko se počutiš partnerju, več narediš, več upaš in posledično popestriš zvezo), preseneti tako ti njega (z njim si ogledaj kako tekmo, poskusi v tem kar ima rad najti neke pozitivne točke), kot on tebe. Če se eden v zvezi ne bo potrudil oz. če se bo samo en partner trudil za popestritev veze mu lahko v neki določeni meri uspe, vendar kaj hitro postane nevzdržno dajati od sebe 100%, medtem, ko nekdo samo črpa, daje pa nič.
Zvezo se lahko popestri tudi na tak način da ji daš svojo kartico in jo spustiš s ketne in ona vsa vesela odbezlja po trgovinah...in si ti srečen in ona ( tu sem zanemaril prazen račun na koncu dneva)...govora je pač samo o popestritvi veze in to je popestritev za oba...za moškega kako zaslužiti toliko da ženska ne bo zmogla toliko zapraviti(misija skoraj nemogoče
)...za žensko pa popestritev da si s tem polepša dneve 

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Meni se zdi, da obstaja precej idej, kako popestriti zvezo, za katere ne rabis denarja ali nekega blaznega miselnega naprezanja, tezava, ki jo ob tem opazam sama je bolj ta, da vcasih sploh ni casa ali pa energije za karkoli ... Cez teden je itak vsega prevec, vmes razmisljam, kaj vse bi lahko pripravila za vikend, potem pa pride vikend in se vrzeva v 'rutino', ker sva oba utrujena ipd. Pa prestavis na naslednjic in naslednjic ... Skoda.