Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a UTRINEK »

joj jaz bi tud mela take nohtke!jaz sem jih dosti let grizla, zdej pa že ene par let ne več.....sem prav ponosna na to!sam kaj k jih ne znam oblikovat, pa mam vsakega drugačnega, pa obnohtna kožica mi dela probleme, pa fuuuuuuuuull mehke mam in se mi hitro zlomijo( vsi ti problemi sam zato ker sem jih grizla)! sej ne da bi mela neki full dolge, tko normalne in urejene! a mislte da bi mi lahko kozmetičarka kaj nrdila, glede na to da so bol bogi?
največji problem je ker mi hitro počijo pr strani, pol pa kr vse postrižem ker tko al tko vem da se mi bo vsak zlomu!
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

lak za učvrstitev nohtov si nabav, jst mam enga doma pa se je kr izbolšal stanje :)
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mgerdevi »

em sej je tudi tema Nohti pa pejte tja uprašat pa tuki rajši kako slikco še prlepte :)

btw brunett ful maš lepe nohte na ta zadnji sliki( sam zame mi je predolg pauc), pa ful mi je lep lak pa ql jih maš oblikovane :eek: :D

no pa še ena moja slikca...heh tle mam pa zelen lak
http://shrani.si/f/2d/Uv/cZUiMXZ/p1000824.jpg
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Res dobra slika :) pa lepi nohti :wink:
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

ja..pa se barva se lepo ujema z jabuckom :mrgreen: :biggthumpup:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mgerdevi »

ija sem se spravla na jabko pa sm vidla da fain skup paše pa sem en "škloc" nardila :D
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
×××CarTiKa×××
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ×××CarTiKa××× »

A je jabolko? Jaz sem mislila, da je milo.
:lol:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

×××CarTiKa××× napisal/-a:A je jabolko? Jaz sem mislila, da je milo.
:lol:

bolje poglej, ker se jasno vidi, da je jabolko :wink: zlati delišes :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

dajancy :!: A ti sploh veš, da je akril rakotvoren?! V Sloveniji je prepovedan! Lansko leto sem šla jaz po obisku babice v Bosni (tam ga na žalost še uporabljajo) še sproti na manikuro v en salon. Ženska mi je nardila nohte ful lepe, da dol padeš, pa trde, mela sm jih več kot dva mesca gor (sem jih mal popilila vmes). In je rekla, da je glavna sestavina akril. Jaz pač, ker nisem bla z ničemer seznanjena, sem potem v Ljubljani iskala kakšen salon, kjer delajo z akrilom. In ga nikjer nisem našla. Seveda, da ne, če pa je strupen in zato pri nas prepovedan! To mi je povedala moja zdravnica in kozmetičarka, kamor trenutno hodim delat nohte. Tako, da boš vedela za drugič. LP.
Uporabniški avatar
dajancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Piran/Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dajancy »

mislm d mas mal napacne informacije..men jih je nardila bratova punca k je anglezinja (tut zivi in dela u angliji) k je tam koncala visoko kozmeticno in so jih tm ucil delat na 3 nacine: z akrilom, z gelom in fiberglass. in u angliji tut usi kozmeticni saloni delajo z akrilom in je to najbl prilubln nacin..

tut ce si mal pogledas po netu cist nikjer ne pise d bi bli rakotvorni..
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

brunett napisal/-a:Slika

Ojej - tile so pa prou :eek: Ampak ne u pozitivnem smislu...Res mi niso ušeč...malce preveč kičasti no
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

^^ se strinjam, mal je too much...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

to pa ni res, da nikjer ne piše, da ni rakotvoren. Poglej si malo na netu po naših forumih,like http://www.najporoka.com/forum/forum_po ... =2598&PN=7, like http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2267617 in še mnogo drugih je, pa boš videla, da so ženske že seznanjene s tem, da je strupen in, da povzroča raka. Zagovornice akrila so večinoma tiste, ki delajo nohte, ker je res trši in so potem stranke bolj zadovoljne, pa še veliko cenejši je za nabavo kot pa kvaliteten gel! Glej, ta tvoja prjatlca, oz. bratova, lahko dela kakor hoče, ampak jaz bolj zaupam zdravnikom kot pa enim kao izšolanim kozmetičarjem. Aha, za konec prilepim še nekaj za info http://www.lepota.info/cgi-bin/stran.pl ... lo&templ=0. Samo ena vrsta akrila je varna, in to je EMA (ethyl methacrylate) vendar pa še ni tako razširjena po svetu pri raznoraznih kozmetičarjih, temveč samo pri profesionalcih, ki so o vsaki sestavini (tako nohta, kot sestavine, ki jo nanašajo na noht) zelo dobro poučeni. Lahko, da ta tvoja prjatlca spada med njih, js tega ne vem, ampak moj comment je bil namenjen pač informaciji, da v Sloveniji takega akrila še ne uporabljamo, je dražji in zahteva za delo zelo usposobljene kozmetičarje, pri nas namreč uporabljajo samo akril MMA (methyl methacrylate), ki pa je izredno škodljiv. Brez zamere, info pač. LP :razz:
Zaklenjeno