Nekaj problemov s fantom
-
- Kofetarica
no jst sm mela podobno zgodbo s taščo, kot avtorica te teme...
nič ji ni bilo prav, karkoli sem naredila, še če sem bila tiho ji ni bilo prav, na koncu je rekla da sem jaz za vse kriva, pa me že kak mesec ni bilo k njim domov...moj fant je (za razliko od tvojega) potegnil z mano in sedaj že eno leto živiva na svojem. Sicer je finančno težje, vendar dam rajši za najemnino, in se imava super, kot pa da mi stara skače po glavi in se sprašujem, če je kaj narobe, ko se tko obnaša itd.
Jst sem to vzela kot neko preizkušnjo in nama kar ratuje, imava se rada, brez stresa, brez spraševanja, kaj si bodo mislil in da moram pazit kako katero stvar rečem, da ne bo narobe razumela. Škoda mojih živcev.
Jst ti svetujem, da mu predlagaš, da gresta na svoje, magar samo v sobo, ki ni tako draga, da vidita tudi konec koncev, kako funkcionirata skupaj vsak dan.
Upam pa, da se ti bo dobro izteklo, kakorkoli se pač bo
nič ji ni bilo prav, karkoli sem naredila, še če sem bila tiho ji ni bilo prav, na koncu je rekla da sem jaz za vse kriva, pa me že kak mesec ni bilo k njim domov...moj fant je (za razliko od tvojega) potegnil z mano in sedaj že eno leto živiva na svojem. Sicer je finančno težje, vendar dam rajši za najemnino, in se imava super, kot pa da mi stara skače po glavi in se sprašujem, če je kaj narobe, ko se tko obnaša itd.
Jst sem to vzela kot neko preizkušnjo in nama kar ratuje, imava se rada, brez stresa, brez spraševanja, kaj si bodo mislil in da moram pazit kako katero stvar rečem, da ne bo narobe razumela. Škoda mojih živcev.
Jst ti svetujem, da mu predlagaš, da gresta na svoje, magar samo v sobo, ki ni tako draga, da vidita tudi konec koncev, kako funkcionirata skupaj vsak dan.
Upam pa, da se ti bo dobro izteklo, kakorkoli se pač bo

- metuljčica*
- Cosmofrik
-
- Kofetarica
- metuljčica*
- Cosmofrik
^ Se mi zdi, da midva tudi.
Nekatere ženske sinčke tako navežejo nase, da se sploh niso sposobni osamosvojiti, ker čutijo neko moralno dolžnost ali kaj jaz vem kaj, da jim morajo biti 24/7 na razpolago, če ne drugega, vsaj po telefonu.
Kot da se bo svet podrl brez njih. In ja, bognedaj, da bi se kdaj uspel odseliti, še slišati noče o tem! 

Nekatere ženske sinčke tako navežejo nase, da se sploh niso sposobni osamosvojiti, ker čutijo neko moralno dolžnost ali kaj jaz vem kaj, da jim morajo biti 24/7 na razpolago, če ne drugega, vsaj po telefonu.

-
- Kofetarica
- metuljčica*
- Cosmofrik
-
- Kofetarica
Mayflower* napisal/-a:Ko sta šla njegova na morje, sta ga vsak dan poklicala, mu pošiljala MMS rož v stilu: Napolni se z energijo ...

No, moja tašča ma tud take cvetke.Ko spi pri meni mu piše smse v stilu; pridi domov, doma imaš toplo posteljo in domače

Mislm WTF??!!sam dobro, moj sploh ne kontaktira z njo, ker je itak že pred mano ugotovu da nima treh čistih v glav.
jst pa nevem, želim vama da se to porihta in da teli fantje končno dojamejo da jim mama ne bo prinesal večne sreče v žiulenju.
a res ni nobene možnosti pogovora, niti ničesar?najbolj se mi zdi škoda takih zvez, ki se končujejo zarad staršev.
-
- Kofetarica
*purple* napisal/-a:No, moja tašča ma tud take cvetke.Ko spi pri meni mu piše smse v stilu; pridi domov, doma imaš toplo posteljo in domače![]()
Haha men pa tale zmaga

huh, sej to je težko, sploh dokler on ne bo sam dojel da dela totalno narobe, je res težko da se bo kej spremenilo.
sam mame pač včas znajo bit tok posesivne in čarovniške, da dobesedno totalno sperejo možgane otrokom in pol so te zaznamovani do takrat ko je za njih že prepozno in ko so izgubili ljudi ki so jih imeli radi.Pol pa še čudežno mame zginejo in ostane sam.Takrat pa touče z glavo u zid
P***a sam jst res en razumem, kako ne dojamejo nekaterih stvari.Mislm, a ni škoda no, a ni brezveze?
A pogovorila sta se ornk pa to?
a si mu ti jasno dala vedet, da njegove matke ne maraš?
josephina...ja isto jst njegove mtke ne maram, največ iz tega razloga, ker je bratu use u rt poturila, mojmu pa ama ništa
kar ma, si je sam ustvaru,sej po eni strani je boljš, sam vseen gre se za princip..
pa no, drugi razlog pa itak vse ostalo ne štima nan njej, pr njej, okol nje..Nikjer
sam mame pač včas znajo bit tok posesivne in čarovniške, da dobesedno totalno sperejo možgane otrokom in pol so te zaznamovani do takrat ko je za njih že prepozno in ko so izgubili ljudi ki so jih imeli radi.Pol pa še čudežno mame zginejo in ostane sam.Takrat pa touče z glavo u zid

P***a sam jst res en razumem, kako ne dojamejo nekaterih stvari.Mislm, a ni škoda no, a ni brezveze?
A pogovorila sta se ornk pa to?
a si mu ti jasno dala vedet, da njegove matke ne maraš?
josephina...ja isto jst njegove mtke ne maram, največ iz tega razloga, ker je bratu use u rt poturila, mojmu pa ama ništa

pa no, drugi razlog pa itak vse ostalo ne štima nan njej, pr njej, okol nje..Nikjer

-
- Kofetarica
Josephina napisal/-a:Ma ja, vse sva se ze pogovorila. On ve in dojema celo situacijo. Sam govori, da mu je vseen, ce je tko.. In da je familija samo ena in da se z njimi ne bo kregu..
Moj dela točno isto. Z njimi morm na družinska kosila, ker pač se tko dela, da ona misle, da se jz razumem. Ma povedala sem že njemu in tud njej direkt v faco, da tko ne gre več. Zadnje čase se itak sam še kregava in to je edn izmed razlogov.