Kako ga osvojiti, če ima punco?
- DiamondLollipop
- Komunikatorka
če ma punco-potem pejte stran!!!
sama sm se večkrat zagledala v kirga ko je že bil zaseden,ampak se ni dobro končalo.prav butasto sem se počutla.
pa tud sama sem kasnej vidla na svojem primeru kako je to,ko sem sama mela tipa in se je ena skoz štulla
ni gršega in hujšega!!!!
js si rečem,da pol že ni ta prav zame,če sta si pa res "namejena",bo pa že samu od sebe prišlo do tega da bosta šla narazen.
sama sm se večkrat zagledala v kirga ko je že bil zaseden,ampak se ni dobro končalo.prav butasto sem se počutla.
pa tud sama sem kasnej vidla na svojem primeru kako je to,ko sem sama mela tipa in se je ena skoz štulla

js si rečem,da pol že ni ta prav zame,če sta si pa res "namejena",bo pa že samu od sebe prišlo do tega da bosta šla narazen.
DiamondLollipop napisal/-a:ena pač ..jas upam da se ne boin čeprav je mogoče to mal sebično in čudno pa nwm kaj vse bi se še lahko reklo, ampak jas upam da on mene ni popolnoma pozabil in je to sedaj samo tak pozabil, ker se pač dolgo nisma vidla
Če ima punco, ve kako ti je do njega in te ima rad, bo v kratkem brez punce. Simpl ko pasulj.
Recimo, da ne upoštevaš nje in se ne daješ v njeno kožo, ma poskrbi zase. Najbrž nočeš nekega sissyja ki ni sposoben končat s punco. Sploh pa žal velja pravilo, da enkrat vara, vedno vara. In.. bit "ta druga"? Ne hvala, no. Tolko spoštovanja pa še mam.

Imaš, da me vikaš!
- _vampirk'ca
- Debatorica
sem imela tudi tak primer jaz sem pač taka, da ko sem zvedela, da ma punco sem bila en tedn depresivna ampak nisem čisto nič več brbala vanj. če je zaseden je pač zaseden. nikoli nebi hotela biti krivec za razdrto zvezo ( ampak nikoli ne reci nikoli
). sicer drugi so mi rekli naj se ne sekiram zaradi punce, da naj ga zapeljem sam tega res nisem mogla narest.

- DiamondLollipop
- Komunikatorka
Sharona05 napisal/-a:kakšne pra****e znajo bit ene... pa ne me zdaj napast, ampak...to je res nekaj najbolj zahrbtnega, na koncu pa nihče ni 100% več..
in zakaj bi bilo zahrbtno če si pač zalublen v zasedenega tipa in si ga želiš ? in veš da tudi njemu ni vseeno zate

saj drugači jas vem da je beedno to nekomu spelat tipa..
ampak nevem zakaj bi se sekirala jas zaradi neke tipice ko je sploh ne poznam in mi je prav vseeno za njo. Saj se bo tip na koncu odločo, kako pa kaj. Saj jas ga ne silim naj pusti svojo punco zaradi mene =) .jas si pač samo želim bit spet z njim.
DiamondLollipop napisal/-a:Sharona05 napisal/-a:kakšne pra****e znajo bit ene... pa ne me zdaj napast, ampak...to je res nekaj najbolj zahrbtnega, na koncu pa nihče ni 100% več..
in zakaj bi bilo zahrbtno če si pač zalublen v zasedenega tipa in si ga želiš ? in veš da tudi njemu ni vseeno zate
Kej kmalu se ti pa zna zgodit, da pusti svojo punco zarad tebe in potem še tebe zarad druge in tako naprej ... je to kul? Si to želiš? Jst vem, da ne bi mogla bit z enim, k bi pustu svojo punco zarad mene, ker bi bla skoz v prepričanju, da bo men tud to naredu.
jagodka85 napisal/-a:Kej kmalu se ti pa zna zgodit, da pusti svojo punco zarad tebe in potem še tebe zarad druge in tako naprej ... je to kul? Si to želiš? Jst vem, da ne bi mogla bit z enim, k bi pustu svojo punco zarad mene, ker bi bla skoz v prepričanju, da bo men tud to naredu.
lih to sm hotla napisat...če bi js koga speljala drugi punci, in bi on zato prišel k meni, bi lahko on to isto naredil meni...saj 1x je to že naredil, zakaj ne bi še 1x??

To, da te nekdo zapusti zaradi druge, je itak vedno možno - ne glede na to al je to že nardil kdaj al pa ne. Če se zaljubiš v drugega, se pač zaljubiš, mogoč še sam nočeš tega, pa pač pride. In itak, če bi mene nekdo zaradi druge pustu, bi bla verjetn jezna na njega (in na njo), ga zasovražla in ne vem kaj vse, ampak konc koncev pa človek ni ravno sam kriv, ker svojih čustev pač ne morš kontrolirat. Edino če je kriv zato ker je pač sploh spoznal neko novo osebo - čemu se pa itak ne da izognt ker ves čas spoznavamo nove ljudi. In v bistvu nikol ne morš bit zihr, da ne bo spoznal ene ki mu bo zmešala glavo do te mere, da bo tebe zamenju z njo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine