Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

jemina napisal/-a:Kaj Sara se je zabrila :eek: :eek: Jz bi Žanin še notri pustila, ke rme zanima kako bo z MArčelom, čeprav mi gre on orenk na živce.

Ma sej se ni neki ful, mejhn pr stran...

Slika
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

men gre tud žanin tooook na žiuce...itq se tm nč ne dogaja kao neki bluzita iz marčelom sam nbo itq nč konkretnga iz tega....sandi mi je tok bedn res..najbol sta mi eltajb p naske...čeprou mata gdai tud une svoje...sam od useh teh tle...
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

V BB se pripravljajo na poroko :lol: ET in Mateja se bosta vzela, priče so določene, nevesta v obleki, samo ženin ni glih najboljše volje... :D
Lahko imam vse.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Emm..jst sm pa dans zvedla kdo je oče od Marcela :D Mam neko spoštovanja do njega(fotra)..Drgač mi je pa Marcelo živi nakladač...Dans je bla dobra oddaja sm se ful nasmejala..je dobra naloga ta tedn ;) Žanin nej gre vn :D :!:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Jst sm dons mal pogledala komentarje pod filmčki na BB strani. In sm bla čist šokirana matr tale Žanin ma kr dost podpore :eek: :eek:
Jst bi jo s takim veseljem vn brcnila :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

Sugar_baby napisal/-a:Jst sm dons mal pogledala komentarje pod filmčki na BB strani. In sm bla čist šokirana matr tale Žanin ma kr dost podpore :eek: :eek:
Jst bi jo s takim veseljem vn brcnila :roll:

jaz sem to ugotovila, ko sem prebrala dve novički... ne morem verjeti, da jo tako podpirajo. meni ni všeč že od začetka, sedaj pa se mi je do konca zasrala. če bi imela pospravljeno pod kapo, bi počakala, da pride ven in ne, da se valja po postelji, medtem ko njen "bivši" to gleda zunaj. meni je vse bv. sploh pa bb-ja več ne gledam odkar sta v ospredju marcelo in žanin. :roll: dogajanje ni več zanimivo...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Ja no jst sm bla tud kr šokirana!!! Da jo folk dejansko podpira pr tem kar je nrdila. Pa ne glede na to kaj sta mela, se mi zdi da po 4ih letih si vsak zasluži toliko spoštovanja, da se mu tako stvar pove v obraz!! Pa zanima me tudi koliko je resnice v tem kar govori ona in pa kaj bosta mela Žanin pa Marčelo pol k prideta oba ven!!

Drgač pa jst še kr spremlam. Sam je pa res da moji favoriti si šli že ven, tko da spremljam z manjšim zanimanjem :)
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

men žanin že od začetka ni bla všeč, k je že na začetku svojga tipa neki kritizirala kakšen da je, da nikol nikamor ne gresta al kaj že, pa tudi sploh mu ni povedala da gre v BB... nevem, se mi zdi full grdo že v osnovi, da to razčiščuje pred celo slovenijo, naj se to z njim pomeni... zdaj pa kar berem o njej, se mi pa zdi do konca bedna :roll:

gledam pa itaq sploh ne več, ker so mi vsi totalno bedni samo retardiranci... sj itaq je pa to point, zmer dajo noter čimbolj debilne osebke zato, da se jim mi pol lahko smejimo al pa se zgražamo nad njimi... men vse skupi tako izgleda kot miši v laboratoriju, ko delajo poskuse na njih pa opazujejo njihovo vedenje... :twisted:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

J.Lo napisal/-a:V BB se pripravljajo na poroko :lol: ET in Mateja se bosta vzela, priče so določene, nevesta v obleki, samo ženin ni glih najboljše volje... :D

A to zares? :eek: :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Vermilion napisal/-a: men vse skupi tako izgleda kot miši v laboratoriju, ko delajo poskuse na njih pa opazujejo njihovo vedenje... :twisted:

Sej BB to JE!
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Sugar_baby napisal/-a:Ja no jst sm bla tud kr šokirana!!! Da jo folk dejansko podpira pr tem kar je nrdila. Pa ne glede na to kaj sta mela, se mi zdi da po 4ih letih si vsak zasluži toliko spoštovanja, da se mu tako stvar pove v obraz!! Pa zanima me tudi koliko je resnice v tem kar govori ona in pa kaj bosta mela Žanin pa Marčelo pol k prideta oba ven!!

ma normalno. ona pa je zadnjič (to sem ujela) razglabljala kaj bo doma delala in če ga naj sploh pokliče. zatiska si oči pred realnostjo. najraje bi pobegnila nekam, kjer ji ne bi bilo potrebno razčiščevati zadev, ampak po takem času si fant, pa naj bo še tako slab, to zasluži. po moje se boji, da bo trpela. ampak še bolj bo, če z njim ne bo razčistila zadev. :roll: ve, da ne dela prav, zato se boji pogovora z njim.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni se zdi skoraj nefer do Jeanininega tipa, da ima ona priloznost blatit njegovo ime (ce je resnica, ne vemo), on pa nima moznosti zagovora. Po eni strani, ce je pameten, bo itak raje tiho, ker je ze ona povedala prevec, po drugi pa, ce se postavim v njegovo kozo in recimo, da Jeanine pretirava - joj, jaz znorim, da mi bivsi dela kaj takega na oceh javnosti, ponizanje do dna brez vsake osnove.

Ravno zaradi tega (in ne zato, ker ga je pustila) se mi zdi Jeaninina reakcija izredno neprimerna. Lahko bi zakljucila preko kamer, ampak o njunih privatnih zadevah pa naj bo tiho ... ne pa da ga obrekuje ze od samega zacetka.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

MsN napisal/-a:Ravno zaradi tega (in ne zato, ker ga je pustila) se mi zdi Jeaninina reakcija izredno neprimerna. Lahko bi zakljucila preko kamer, ampak o njunih privatnih zadevah pa naj bo tiho ... ne pa da ga obrekuje ze od samega zacetka.

točno tako! in ravno o tem smo se pogovarjali, da bi morali slišati še njegovo plat zgodbe.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Josephina napisal/-a:Zaninina mama

:gut: :gut:
Odgovori