Stara sem 17 let in sem ena redkih v razredu, ki še ni izgubila nedolžnosti. Ni razlog v tem, da hočem dohajat sošolke, ker se na pijači večkrat pogovarjajo o tem, kako je vedno znova boljše in se kao niti več ne spomnijo svojega "prvič"...

Kakorkoli že, do pred kratkim nisem nikoli razmišljala o tem, zakaj sem še nedolžna oz. ker nisem imela resnega fanta, me to ni skrbelo in sem si govorila vse ob svojem času. Zdaj pa sem spoznala fanta, s katerim še sicer nisva par ampak se vse giblje v to smer... Kmalu gremo v neko kočo čez vikend, kjer bomo žurali, lenarili in vse kar sodi zraven

(jaz, on in še dosti kolegov) in ker ne vem, do česa bo prišlo, hočem biti pripravljena na vse. Tudi na to, da se bo tam zgodil moj prvič. Problem pa je v tem, da mi mama ne pusti jemati KT, ker pravi, da je še prehitro. Ko ji vedno znova povem, da bi jih rada jemala zaradi kože (kar je delno tudi res, saj se mi ne izboljša stanje), mi pravi, da moram za kožo poskrbeti na druge načine in ne s tabletami. Vseeno me jezi, ker vse punce jemljejo KT, saj so najbolj zanesljiva zaščita pred nezaželjeno nosečnostjo, seveda v kombinaciji z uporabo kondoma. Jaz se nikakor ne upam spustiti v seks, če bo fant uporabil samo kondom, ker ne bom sproščena, saj bi ves čas mislila, če bo počil, se snel ali kaj podobnega.

Kakšne izkušnje imate samo z uporabo kondoma in kaj mi svetujete? Nekje sem morala vprašati, zato sem se obrnila na vas in upam, da bom dobila koristne nasvete kaj naj naredim.