RBD
-
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:29, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Najave: Rebelde v Sloveniji - 5.9.2008 - sreda, 14 maj 2008, (ob 8:14)
Najavljamo koncert skupine REBELDE,Rebelde ki bo v Hali Tivoli, 5.9.2008. V prodaji bodo vstopnice za tribuno, parter, ter golden ring, ki bo sprejel okoli 1000 fanov in fanic, ki si bodo koncert lahko ogledali tik pod odrom.
Cene so že znane, objavljene bodo tekom tedna, predprodaja pa se prične v ponedeljek (19.05.2008) dopoldan.
Kupci "golden ring" vstopnic boodo dobili tudi darilo, ne ve se še kaj, bodisi CD, majico ...
Ne pozabite, ponedeljek dopoldan ...
Najavljamo koncert skupine REBELDE,Rebelde ki bo v Hali Tivoli, 5.9.2008. V prodaji bodo vstopnice za tribuno, parter, ter golden ring, ki bo sprejel okoli 1000 fanov in fanic, ki si bodo koncert lahko ogledali tik pod odrom.
Cene so že znane, objavljene bodo tekom tedna, predprodaja pa se prične v ponedeljek (19.05.2008) dopoldan.
Kupci "golden ring" vstopnic boodo dobili tudi darilo, ne ve se še kaj, bodisi CD, majico ...
Ne pozabite, ponedeljek dopoldan ...
no in cene so........
Golden ring (maximalno 1000ljudi) arrow 69€,
Parter arrow 49€
Tribuna arrow 45€
Okvirno pesmi, ki jih pojejo na turneji:
empezar desde cero, y no puedo olvidarte, si no estas aqui, el mundo detras, no digas nada, sueles volver, extrana sensacion, este corazon, a tu lado, un poco de tu amor, solo quedate en silencio, salvame, no pares, tras de mi, money money, celestial, ser o parecer, rebelde, dame, i wanna be the rain, me voy, inalcanzable, besame sin miedo in aun hay algo.
seveda,lahk pride do sprememb
Golden ring (maximalno 1000ljudi) arrow 69€,
Parter arrow 49€
Tribuna arrow 45€
Okvirno pesmi, ki jih pojejo na turneji:
empezar desde cero, y no puedo olvidarte, si no estas aqui, el mundo detras, no digas nada, sueles volver, extrana sensacion, este corazon, a tu lado, un poco de tu amor, solo quedate en silencio, salvame, no pares, tras de mi, money money, celestial, ser o parecer, rebelde, dame, i wanna be the rain, me voy, inalcanzable, besame sin miedo in aun hay algo.
seveda,lahk pride do sprememb

no glede karte, jst sm še misla da bodo dražje..
traja približno 1,5ure do 2ure
karte lahko kupiš v predprodaji v ponedeljek se začne:
ljubljana,maribor,velenje in celje
več na www.vstopnice.com
traja približno 1,5ure do 2ure
karte lahko kupiš v predprodaji v ponedeljek se začne:
ljubljana,maribor,velenje in celje
več na www.vstopnice.com