Tipa A pomeni, da je tak, kot na ustnici. Začelo me je srbet in pečt. Pol so taki mehurčki, ko pa mehurčki počjo, so pa male razjedice, ki ful pečejo in bolijo. En teden nism mogla normalno sedet. Pa tut ne vem, kje sm to staknala, kr sm sexala s kondomom. Takrat sm ravno s sedanjim fantom začela hodit. Njega je tut srbelo. Sma šla oba na pregled za spolno prenosljive bolezni, in so nama le to ugotovili. Dohtar je reku, da se še lahko pojavi (a v milejši obliki), ali pa sploh ne več. Ko sem pa pred tem šla h ginekologinji, mi pa še krvi ni vzela

Ji je blo vseeno.
Malo sumim, da sem to dobila v bazenu. Kr sm se mal pred tem kopala in se spuščala po toboganu. Ko sm zletela s tobogana v vodo, me je zmeri ful zapeklo.
Umivala sm se lahko samo z mlačno vodo, pa še to komaj, kr je tako bolelo.
Mi je reku zdravnik, da ma ta virus vsak človek, a nekaterim izbruhne, nekaterim ne. Pojavi se lahko tudi v času menstruacije ali stresa.
Zdravnik mi je še reku, da ko bom enkrat noseča, da morm to povedat pred porodom, ker če mi bo izbruhnal ravno takrat, ko bom rojevala, se lahko zgodi, da se otrok rodi slep
Drgač pa ni to nič kej taga. Lahk, da se mi nikol več ne pojavi. Ni tak kot aids, da bi bla kužna.
Sem pa mnenja, da so mlade punce o tem res premalo poučene!