Mokra tamala

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kako mokra si med seksom?

Zelo (luža)
123
42%
Srednje/malo
155
53%
Nič
14
5%

Skupaj glasov: 292

Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

gregalina hvala! :D

js sm zj kupla sicer enga druzga ampk ga sploh se nisva uspela probat k se mi zdi da use skp ful pokvar vzdusje...ampk ocistno bova kr mogla :oops:
Zivljenje je piskotek!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ninika* napisal/-a:jst sm pa full mokra pa mam tud tabletke.....mene moj čist ob pamet sprau :oops:

točn tko :twisted: :twisted:
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

odvisno od vzburjenosti. zdaj če sn fejst, takrat je tud fejst mokra...drgač pa sem večinoma bolj mokra, kot pa suha.
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *lady bug* »

Jaz sem zadne čase extra fejst mokra. odkar sem začela jemati KT. Je možno da so KT vzrok? Ful mi ni fajn da sem tok fejst morka, ker pol je res tak občutek kot da je vse v prazno, pa neprijetno mi je ker se vse packa. Sploh nimam neke želje po seksu zarad tega. Res mi je grozno neprijetno. Kaj se da kaj naredit v takšnem primeru? :?
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Vzami fen pa posuši.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*lady bug* napisal/-a:Jaz sem zadne čase extra fejst mokra. odkar sem začela jemati KT. Je možno da so KT vzrok? Ful mi ni fajn da sem tok fejst morka, ker pol je res tak občutek kot da je vse v prazno, pa neprijetno mi je ker se vse packa. Sploh nimam neke želje po seksu zarad tega. Res mi je grozno neprijetno. Kaj se da kaj naredit v takšnem primeru? :?

Hmm, ponavadi se ob uporabi kt zgodi ravno obratno - izsusena noznica. Mogoce pa sploh ne gre za tapravo vlaznost, ampak imas zaradi kt povecan izcedek (da, tudi to povzrocajo :roll: ) in se ti zato zdi bolj mokro in pacasto - naceloma ob mokroti ni pacasto, ampak pac mokro, ko imas pa kake tezave, npr. vnetje ali obilen izcedek, pa je lahko med vzburjenostjo tak cuden obcutek ... Mogoce kaj podobnega potem opazas tudi na kondomu/penisu, ko koncas s spolnimi odnosi? Ce ja, je potem se en razlog vec, da bi bilo pametno na pregled ...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Pri meni je iz seksa v seks bolj mokra (ni še dolgo kar sem zgubila nedolžnost). Lužic pa (še) ni :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a _~**SaaŠii**~_ »

odvisno, če je kej prediigre je lužica..je pa skor vedno srednje mokra.. :)
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *daddy's girl* »

Lužic še ni blo, je pa vedno srednje mokra..tko normalno. čeprav sem opazla, da kakšen teden pred menstruacijo res dolgo traja da ratam mokra, pa tud če sem ful zrajcana.
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *lovely* »

večinoma sem ravno prav mokra, včasih pa nardim tud kako lužico!!!! :D :oops:
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **Miška** »

Ko sem zamenjala fanta, mam vedno mokro. pa sva skupej ze kar nekaj casa, in je se vedno tako..vedno bolj.
Glede lužic - to je pa čisto odvisno od samega sexa, moje pripravljenosti, sproščenosti, ipd.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Zelo mokra. Preveč. Mava kar brisačo, da se vmes obrišem :oops: (da lih ni cela pojstla mokra)
Zna bit problem :)
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Lužic še ni blo, je pa vedno srednje mokra :)
Uporabniški avatar
piškotk*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a piškotk* »

small_star napisal/-a:Pri meni je iz seksa v seks bolj mokra (ni še dolgo kar sem zgubila nedolžnost). Lužic pa (še) ni :).
:) ja isto tuki... :cool: :) sam njemu je pa itk bl mokro bl hudo ane... :roll: :)
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

mene zanima če to res za večino fantov pomeni, bolj je mokra boljše je, ker enkrat mi je en kolega omenil, da mu ni kul, če je preveč mokra....
Odgovori