Moji in njegovi starši

Pomoč iz čustvenih stisk.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Ja mi2 sva bila stara 16 let,ko sva začela hoditi in nisva morala še sama na morje zato so se morali starši spoznati,ker je šel fant z menoj in mojimi na morje...sicer sem mislila da bo to samo tako malo...ampak moja mami in njegova se velikokrat pokličeta po telefonu ali dobita na kavi...Moj fotr je pa razred zase tako da njemu bi bil mogoče všeč fant,ki bi 24ur na dan samo delal in delal...še vedno misli da smo v srednjem veku...ampak ok se bo že sprijaznil!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

najni spoznani :D že dologo nazaj.

moja stara mama frendica od njegove stare mame. moj velikokrat pride k nam domov, tut če jst ne (ker jest sm skoz pr njemu).
moji ne hodjo neki ful na obiske, njegovadva tut ne. če se zmenmo, se vidmo vsi skup, tko ko recimo na večerji za 50. rojstni dan, al pa če kater pred bajto počaka, k se morta mojadva mim pelat.

se razumejo, niso pa taki frendi da bi čutl potrebo se fuuuuuuuuul videvat.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Najini se tudi poznajo. Sicer je to blo tudi bolj poznanstvo od prej, ker nismo daleč narazen doma, ampak pol sta bla moja dva povabljena k njim na piknik, da je vse bolj uradno. :D Zdaj se ponavadi dobivamo vsi skupaj na kakšnih družinskih piknikih, pa mami se ponavadi srečata v trgovini, pa ju pol po dve uri ni od nikoder s svežim kruhom... :lol:
Babykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babykaaa »

Zdravo...Mene pa neki že dlje časa muči... Moji starši so do mene super in se tud razumemo. Sam mi je pa ful smotano, ker sta takšna samotarja in se mi zdi tut da sta kr mal staromodna al kak naj rečem. Pa mogoče tut ne staromodna no..
Sam to se mi zdi k ju primerjam s starši svojih prijateljev. Od večina prijateljev majo starši ful dobro službo (odvetniki, sodniki, zdravniki itd.....) No moja dva sta zaposlena v delavnicah kot fizična delavca... In potem tut si ne morta privoščit raznih potovanj in drugih luksuznih stvari kot ostali. Ampak js si po eni strani ful želim, da bi kaj takega nrdila za sebe, da bi uživala. Pa tko no, da bi bla mal bol zgovorna pa za kakšne fore, da bi se znala pohecat pa da bi rada bla u družbi. Sam k enostavno tega nočta...Nimamo neki velik družinskih prijatlov itd.... Mogoče ju res preveč primerjam s starši od ostalih...In potem s emi zdijo oni tak kul, na mojih me pa zmeri neki moti :? Pa tut recimo fant še ni spoznau mojih ane, in me je na nek način strah, kak jih bo sprejeu, ker moj fotr vem da mu nikol ne bo reku: ej a grema skupi na kolo, al pa fuzbal gledat...Ker ni tak odprt človek..sam js bi si ful želela, da bi se zaštekala. Pa tut recimo s tem se obremenjujem ker majo njegovi res super službe in se mi zdi da najini starši ne bi našl 'skupnega jezika'... Pa k poslušam kam bojo kej šli čez počitnce, take eksotične destinacije...Mojim dvema se še sanja ne o njih. Ne vem kak se naj neham obremenjevat s tem, ka si bo on pa moji prjatli mislili o mojih starši in o okolju v katerem živim. Kr nekak ne morem sprejet svojega okolja in se mi zdi da je manjvredno od ostalih....
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuff »

Babykaaa napisal/-a:Moji starši so do mene super in se tud razumemo. ....

Ne se sramovat staršev zarad financnega/razrednega polozaja, ker sem prepricana, da ti je marsikdo lahko fovs zaradi stavka zgoraj. Fant bo ze razumel, vsaj meni bi bilo vseeno, ce bi bili starsi mojega fanta iz delavskega razreda, pa bi bili drugace super ljudje in bi ga vzgojili v prjaznga/nakuleranga/odgovornega cloveka.
Saj izobrazbo lahko se vedno sama pridobis in gres na vsa mozna potovanja ali pa ga njima podaris, staršou pa res ne obsojat, ker to, da se super razumete, je ze velika vrednota/redkost... :wink:
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Moji in njegovi starši so se spoznali na maturanstkem, drgač pa je blo nekaj malega obiskov med mojo mami in njimi. Mislim, da se kr razumejo, vendar pa je dost da se tko pozdravljajo, tm pa tm kakšen obisk, to pa je tudi vse. Se mi zdi, da ni fajn še preveč v to drezat k nikol ne veš kaj se bo zgodilo z nama. Mislim pa da je zadnji čas, da se spoznajo na poroki :) Hehe
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Babykaaa druge družine se vedno zdijo boljše, bolj zabavne in zanimive, ker vsak pove samo to, kje so bili in kako so preživeli vikend. Malo manj se pa govori o družinskih problemih, ki znajo bit še kako zoprna zadeva. Potem je pa sosedova trava vedno bolj zelena, ker jo pač "pobarvajo" za sogovornike :)

Pomoje je brezveze, da ti mi govorimo, da moraš bit srečna, ker imaš take starše, kot jih imaš. Do tega moraš itak sama prit. Ampak ne se pa pustit zavest v iluzijo, da se imajo v drugih familijah lepše, ker hodijo na Maldive.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Meni je ful žal, da se niso najini starši spoznali že prej, zdaj sva že kar dolgo skupaj in naslednji teden se bojo spoznali. Sem kar malo živčna, ampak mislim da se bojo fajn zaštekali. Mi smo sicer iz dveh čist različnih krajev, ampak že mam filing, da bosta najini mami nonstop čvekali po e-pošti.

Ampak če mojemu fantu ne bi blo do tega, ga nebi silila naj se spoznajo. Ziher ima nek razlog, da hoče še malo počakat s tem. Mogoče bi mu blo neprijetno al pa misli da se ne bojo zaštekali. Enkrat se bojo itak spoznali in se meni ne zdi pomembno al je to pol leta prej al pol leta kasneje.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
*Tinka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *Tinka* »

Najini starši se tut še ne poznajo... njegova in naša mami skoz navijata za to, pa moj dragi prav, da bo še čas.. Po eni strani ga razumem, po drugi si pa želim, da se starši spoznajo..mislim, da se bodo kr poštekal.. No ja, vse bo svojem času, če ne prej za moj rojstni dan :cool:
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a _~**SaaŠii**~_ »

midva sva pa skupaj pou leta in jih nismo še spoznal..čakamo pravi trenutek :razz:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Zanimivo, da tudi to zna bit problem :D - jaz nikoli nisem delala nobenega big deala iz tega in bi mi bilo popolnoma vseeno, če se najini starši ne bi poznali med sabo pa sem si s svojimi starši tudi zelo blizu. Enkrat sem njegovo mamo povabila na kavo, ko je mene pripeljala domov, ko smo bili skupaj na kajjazvem kakšnem izletu (:D) in to je bilo to. Mi pa na kraj pameti ne pade, da bi vabila njegovega fotra, ker v bistvu živi na drugem koncu Slovenije (fant je iz ločene družine).
Starše sestrinega fanta sta itak spoznala šele ob rojstvu njunega sinka (če se prav spomnim), starše bratove punce pa, ko so prišli k njej na obisk (živi pri nas).

Če si pač tvoj fant ne želi tega srečanja, potem že ima razlog za to. Spoštuj ga :) . Sploh pa ne načrtuj te zadeve, najbolje je, da do tega pride spontano (zagotovo bo prišlo, če bosta še dolgo skupaj :) ). Itak to ni noben pogoj za resno zvezo.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

midva sva skupi pol leta.jz poznam njegove, on moje, stari se pa med sabo ne poznajo.to me nč ne moti, ker pač moji majo neke svoje kolege, itak fotr ni tak tip d bi hotu kam na kofetke hodt pa tko...rajš ma pač piknik na vikndu s kolegi...njegovi so pa spet drugačni in se mi zdi brezveze silit neki.pač na poroki se bojo ziher srečal :P dokler mene njegovi ne sovražjo pa dokler so moji navdušeni nad njim mi je vse lepo in prav ;)
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Pri nas pa je bilo srečanje neizogibno, saj imamo prikolico v istem kampu. :lach: Blazno se ne družijo (na srečo), pade pa kdaj pa kdaj kakšna pijačka oz. skupen piknik.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

Moji starši gredo velikokrat k njegovim na obisk. Vsak teden vsaj enkrat. Podrobnosti med očetoma so nevrjetne (pa še isto ime imata). Moški del se sprehodi do blžnje zidanice, mame se pa pogovarjajo.

Živimo kakšnih 5 km narazen in do njih gremo čez gozd na en hribček in mojim tam deluje sproščujoče, ker ni nobenega hrupa.

Meni se prav lepo zdi, da se razumejo in se ne gledajo grdo.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

Najini starši se sicer poznajo (njegov fotr in moja dva se ne), sta ble od njega mami pa sestrca pr nam ko sva mela maturanca, pa se enkrat mislm da je pol prsla...drgac pa se ne druzijo. so kksna posredovanje prek naju :) aja skupej sva skorej 2 leti, spoznali so se pa, ko sva bla skupaj, mislm da 8 mesecev.
Odgovori