Nisem naredila Pa še tak bedno napako sem naredila, da mi je vse slabo.
No-poligon mi je šel fantastično! Še nikoli mi ni šlo tako dobro. Juhu! Pol sem vozila po Rakičanu, avtocesta...in tu sem zasrala. Rekel mi je naj se postavim na pas za naravnost, jaz pa sem šla na pas za levo. Vse bi bilo super če ne bi jaz koza preko polnih črt šla preko na pravilen pas. Za nameček se je še prikazala rdeča luč, da mi je inštrukto zabremzal..in to je bilo to Eh...ful sem razočarana nad sabo. Ker sem naredila najbolj bedno napako ever. Smrk!
Ah Bulma, ne se sekirat...Pač si ful pod pritiskom, pa nardiš kšno neumnost, k jo drugač ne bi. Bog ve, kaj bom jst čarala Nis ne prva ne zadnja, ki ni nardila, vse bo še kul, boš pač še enkrat delala :bussi:
Ah joj, škoda Bulma. Jaz pa zdaj full živčkam, mam filing da bom kr na poligonu zafrknla vse skup, pa zdaj ko že dolg nism nič avta pelala. Mi je kr muka...
Bo,bo. Saj meni nikoli ni šlo po poligonu, danes pa fantastično. Upam, da bo naslednjič tudi tako (btw-še zdaj ne morem verjeti, da mi je slalom ful šel, pa spelavanje z ročno, bočno, pa ono rikverc). Samo kaj mi to koristi če sem zabluzila drugje
Yazmeen napisal/-a:Jst se tud mal oglašam v tej temi.
Jutr mam 15. in 16. uro šele, ker so bli prazniki, še prej sm bla pa bolna in tud nism nč furala zdele 14 dni Mam filing, da sm vse pozabla, pa še ko sem u zadnjo furala, je bla inštruktorca ful živčna in po sm bla še jst Kr naenkrat se je zmisnla, da dam premal gasa, ko speljujem, da se mor že prej slišat in je v Kranju na enmu križišču navalila, da morm drgač spelat...in mi je 4x zaporedoma avto crknu! Inštruktorca pa že vsa živčna, pa tečna, da sm jo že skor jst napizdila ! Ker jst sm se tko učila speljevat, da dodam gas, ko mi sklopka prime in zdj to kr naenkrat ni uredu Zdj bi pa ona rada, da jst že prej dam gas in to mi sploh ne gre skupi, ker sm čist drgač navajena. Kako so pa vas učil speljevat???
Aja pa držim pesti za vaju, Bulma in kikyca
S tem speljevanjem je tud men nekje na sred zamorila in sm bla isto živčna k sploh nism vedla kaj hoče od mene. Bistvo je, da ti takoj ko ti sklopka prime daš čim več gasa (zato da lahko spelješ če maš avto bolj obtežen) in pol normalno pelješ. Vsaj mene je tko učila. Pol ko ti pa s tem neha morit, je pa men začela mnorit z dinamiko in mi zdej na vsakem križišču najbolj gas pohoja, da avto res tuli ... mah bomo vidli kako in kaj.
Sj jst delam tko, da ko mi sklopka prime, dam ful gasa. Ona bi pa zdj rada, da jst že prej dam gas in pol ne ujamem "tistga", pomojem pol prehitr sklopko spustim al kaj Mah bomo vidl, kaj bo. Kmal mam furo, sm že kr mal živčna.
No da se pohvalim, da mi je uspelo naredit izpit... seveda z veliko sreče. Mal sem ga biksala, tak da lahk kr rečem da mi je stric mal skos prste pogledal, me kr sšinfal pol pa reko da je opravljeno. Tak da škoda Bulma, da tebi ni ratalo glede na to da ti je šla vožnja dobro. Kerga si pa mela not? Pr men je bil en stari z belimi lasmi. Oni drugi so bolj mladi kolko sn uspela videt. Lp
Naredla si? Omg-super!!!! Ja...jaz sem preveliki napaki naredila da bi mi lahko skozi prste pogledal. Žal Drugače pa je meni tudi bil v komisiji en starejši bolj, z belimi lasmi..pa taki majhen bolj,ne? Meni se je zdelo da malo bolj potiho govori. Samo je bil fajn. Eh mi je žal za mene. Sem pa ful happy za tebe! Čestitam!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jst v istem času ko spustim sklopko prtisnem tut gas. Vozim tko dizla in bencinarja, ker pač drugače si ful dolgo na mestu in zlo počasi potegne. V avtošoli se pa ne spomnem več kako sem speljevala. Verjetno tudi bolj počasi.
joj jaz in moj diesel v avtošoli tko na počasi...prvo spustila do sredine sklopko, pa šele potem gas...ej to je bla spet rdeča, preden sm js speljala doma pa imamo bencinca in mi je kr nekako bolj fajn...na hitro speljem...sej nevem, mogla bi vozit še 1x dizla (zdej k imam že občutek za speljevanje), da vidim, kako gre
MilkyWay napisal/-a:joj jaz in moj diesel v avtošoli tko na počasi...prvo spustila do sredine sklopko, pa šele potem gas...ej to je bla spet rdeča, preden sm js speljala doma pa imamo bencinca in mi je kr nekako bolj fajn...na hitro speljem...sej nevem, mogla bi vozit še 1x dizla (zdej k imam že občutek za speljevanje), da vidim, kako gre
Smešno,da rabiš več kot 10 sek.da spelješ pri semaforju,pa naj bo to bencinar ali dizelaš,če maš filing za sklopko in gas se da enakomerno speljat,edino kar je pri dizlu narobe je to,da nekoli slabše pospešuje,to je pa edina napaka,drugače pa ne vem,zakaj te dizel motor ovira pri speljevanju?
V glavnem baba pa mulce stare od 18-25 let s ceste odstranit pa bo takoj za več kot polovico manj nesreč