Big Brother 2008
- gummibear *
- Sramežljivka
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
http://bigbrother.24ur.com/bb_article.p ... id=3124978 Nova naloga. In po moje bo prou zabavna
.

Just dance and everything it´s gonna be ok!
zakaj se je mateja jokala, kaj se je zgodl?
drgač pa men je tud ona mal čudna, ful se mi zdi da ne mara kej preveč tele tanove, vsaj učeri kukr sm vidla, se je mateja s tajbom začela pogovarjat in obrnila hrbet proti tanovi, tko da se je una mogla na drug konc prestavt.. se mi je zdel ful grdo glede na to da ni lih lahko pridet med ene ljudi, ki so že mesec pa pol non stop skupaj. v finalu pa vidm marcelota, saro pa nasketa.
drgač pa men je tud ona mal čudna, ful se mi zdi da ne mara kej preveč tele tanove, vsaj učeri kukr sm vidla, se je mateja s tajbom začela pogovarjat in obrnila hrbet proti tanovi, tko da se je una mogla na drug konc prestavt.. se mi je zdel ful grdo glede na to da ni lih lahko pridet med ene ljudi, ki so že mesec pa pol non stop skupaj. v finalu pa vidm marcelota, saro pa nasketa.
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
ena pač napisal/-a:vrednagreha napisal/-a:Sara je pa zmagovalka!Luštna, prijetna, direktna, bolj brihtna kot ostale noter!!!
hahahahahahaahahah![]()
![]()
a to je bil vic današnjega dne??
Ne ni bil vic.....zakaj že????
Kaj pa je narobe s saro?.....hehehe, mal ste foušne deklce, k je luškana in ima tok dobro postavo, pa še zelo prilagodljiva in iznajdljiva je!
Drugače pa draga moja povej, katera od ostalih žensk notr pa je simpatična?????Hmmm, men se ne zdi nobena, no saška je še bila...
Živim življenje.....
-
- Cosmopsiho
vrednagreha napisal/-a:ena pač napisal/-a:vrednagreha napisal/-a:Sara je pa zmagovalka!Luštna, prijetna, direktna, bolj brihtna kot ostale noter!!!
hahahahahahaahahah![]()
![]()
a to je bil vic današnjega dne??
Ne ni bil vic.....zakaj že????
Kaj pa je narobe s saro?.....hehehe, mal ste foušne deklce, k je luškana in ima tok dobro postavo, pa še zelo prilagodljiva in iznajdljiva je!
Drugače pa draga moja povej, katera od ostalih žensk notr pa je simpatična?????Hmmm, men se ne zdi nobena, no saška je še bila...
Je lušna,postavna in simpatično razigrana,sam brihtnost mi ne gre zraven.

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Ma Žanin nej odpeketa vn,ker mi gre s prvim dnem na živce da joooj
S tisto niniko oz dekico..matr je otročja..
Sploh to mi ne gre pr njej u račun,da je fanta tku pustila kukr ga je..če ni bla zihr kako bo unaprej bi ga pustila pred začetkom BBja kasnej bi pa lahko spet začela,če bi vidla da ga pogreša..glede na to,da je bla ona tist nesrečna,uboga..
Čudn mi je tut to,da se mu je zlagala,da ni sprejeta na BB pol pa pridejo snemauci k njej pa se mu sanjalo ni zakaj..mislm haloo kr neke ma..neko bogo se dela..nej nos svoje posledice..
Seba je šu vn
to je dokazou moje poznavanje njega..že recimo to bi ag pomoje spravlo " s tira" da bi se mogu u psa oblačt..pa je na srečo biu takrt gospodar..potem tole s petjem..sploh če je antitalent..že doskat je dokazou da je svojeglav..vrjetno si ni hotu nardit "sramote" oz delat nečesa tazga u čemer ni dobr..bogi je ja..
Zame je on navadn lulček.
Tanova Tea je tut mal zaostala ej..jao res mi ne potegne..
Nej dnar dubi Sara pa si tiste joške nabav pa bo

Sploh to mi ne gre pr njej u račun,da je fanta tku pustila kukr ga je..če ni bla zihr kako bo unaprej bi ga pustila pred začetkom BBja kasnej bi pa lahko spet začela,če bi vidla da ga pogreša..glede na to,da je bla ona tist nesrečna,uboga..

Seba je šu vn

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Damyanchyka napisal/-a:Ma Žanin nej odpeketa vn,ker mi gre s prvim dnem na živce da jooojS tisto niniko oz dekico..matr je otročja..
Sploh to mi ne gre pr njej u račun,da je fanta tku pustila kukr ga je..če ni bla zihr kako bo unaprej bi ga pustila pred začetkom BBja kasnej bi pa lahko spet začela,če bi vidla da ga pogreša..glede na to,da je bla ona tist nesrečna,uboga..Čudn mi je tut to,da se mu je zlagala,da ni sprejeta na BB pol pa pridejo snemauci k njej pa se mu sanjalo ni zakaj..mislm haloo kr neke ma..neko bogo se dela..nej nos svoje posledice..
Seba je šu vnto je dokazou moje poznavanje njega..že recimo to bi ag pomoje spravlo " s tira" da bi se mogu u psa oblačt..pa je na srečo biu takrt gospodar..potem tole s petjem..sploh če je antitalent..že doskat je dokazou da je svojeglav..vrjetno si ni hotu nardit "sramote" oz delat nečesa tazga u čemer ni dobr..bogi je ja..
Zame je on navadn lulček.
se podpišem pod tole.
So give me your forever.
- vrednagreha
- Komunikatorka
se strinjam....
Točno tako....tudi meni je Janine do konca antipatična......tak da bo res najboljš za njo in za nas-da je več ne rabmo gledat da gre domov!
Živim življenje.....
-
- Cosmopolitanka