Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
gummibear *
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gummibear * »

Punce a lahko kera pove kaj je nova naloga ?
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

http://bigbrother.24ur.com/bb_article.p ... id=3124978 Nova naloga. In po moje bo prou zabavna :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

kokr sm js zasledila se bodo igral človek ne jezi se..oni bodo pa žive figure..al bo smeha :D
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

zakaj se je mateja jokala, kaj se je zgodl?
drgač pa men je tud ona mal čudna, ful se mi zdi da ne mara kej preveč tele tanove, vsaj učeri kukr sm vidla, se je mateja s tajbom začela pogovarjat in obrnila hrbet proti tanovi, tko da se je una mogla na drug konc prestavt.. se mi je zdel ful grdo glede na to da ni lih lahko pridet med ene ljudi, ki so že mesec pa pol non stop skupaj. v finalu pa vidm marcelota, saro pa nasketa.
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

ena pač napisal/-a:
vrednagreha napisal/-a:Sara je pa zmagovalka!Luštna, prijetna, direktna, bolj brihtna kot ostale noter!!!

hahahahahahaahahah :D :D :D a to je bil vic današnjega dne??

Ne ni bil vic.....zakaj že????
Kaj pa je narobe s saro?.....hehehe, mal ste foušne deklce, k je luškana in ima tok dobro postavo, pa še zelo prilagodljiva in iznajdljiva je!
Drugače pa draga moja povej, katera od ostalih žensk notr pa je simpatična?????Hmmm, men se ne zdi nobena, no saška je še bila...
Živim življenje.....
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Mateja je 10000x bolj simpatična kot control freak Sara :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

vrednagreha napisal/-a:
ena pač napisal/-a:
vrednagreha napisal/-a:Sara je pa zmagovalka!Luštna, prijetna, direktna, bolj brihtna kot ostale noter!!!

hahahahahahaahahah :D :D :D a to je bil vic današnjega dne??

Ne ni bil vic.....zakaj že????
Kaj pa je narobe s saro?.....hehehe, mal ste foušne deklce, k je luškana in ima tok dobro postavo, pa še zelo prilagodljiva in iznajdljiva je!
Drugače pa draga moja povej, katera od ostalih žensk notr pa je simpatična?????Hmmm, men se ne zdi nobena, no saška je še bila...

Je lušna,postavna in simpatično razigrana,sam brihtnost mi ne gre zraven. :D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ajde babe, se zmlatit zdej, katera tekomovalka je boljša! :roll:

Vsaki je pač določena fajn, lušna, pametna, sexy in ne vem kaj še use, tko da... In verjetno ima res usaka pluse in minuse kot tudi vse mi, tko da ne rabi zdej ugibat, katera ma prav :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ma Žanin nej odpeketa vn,ker mi gre s prvim dnem na živce da joooj :roll: S tisto niniko oz dekico..matr je otročja..

Sploh to mi ne gre pr njej u račun,da je fanta tku pustila kukr ga je..če ni bla zihr kako bo unaprej bi ga pustila pred začetkom BBja kasnej bi pa lahko spet začela,če bi vidla da ga pogreša..glede na to,da je bla ona tist nesrečna,uboga.. ;) Čudn mi je tut to,da se mu je zlagala,da ni sprejeta na BB pol pa pridejo snemauci k njej pa se mu sanjalo ni zakaj..mislm haloo kr neke ma..neko bogo se dela..nej nos svoje posledice.. ;)

Seba je šu vn :D to je dokazou moje poznavanje njega..že recimo to bi ag pomoje spravlo " s tira" da bi se mogu u psa oblačt..pa je na srečo biu takrt gospodar..potem tole s petjem..sploh če je antitalent..že doskat je dokazou da je svojeglav..vrjetno si ni hotu nardit "sramote" oz delat nečesa tazga u čemer ni dobr..bogi je ja.. :D Zame je on navadn lulček.

Tanova Tea je tut mal zaostala ej..jao res mi ne potegne..

Nej dnar dubi Sara pa si tiste joške nabav pa bo :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

Damyanchyka napisal/-a:Ma Žanin nej odpeketa vn,ker mi gre s prvim dnem na živce da joooj :roll: S tisto niniko oz dekico..matr je otročja..

Sploh to mi ne gre pr njej u račun,da je fanta tku pustila kukr ga je..če ni bla zihr kako bo unaprej bi ga pustila pred začetkom BBja kasnej bi pa lahko spet začela,če bi vidla da ga pogreša..glede na to,da je bla ona tist nesrečna,uboga.. ;) Čudn mi je tut to,da se mu je zlagala,da ni sprejeta na BB pol pa pridejo snemauci k njej pa se mu sanjalo ni zakaj..mislm haloo kr neke ma..neko bogo se dela..nej nos svoje posledice.. ;)

Seba je šu vn :D to je dokazou moje poznavanje njega..že recimo to bi ag pomoje spravlo " s tira" da bi se mogu u psa oblačt..pa je na srečo biu takrt gospodar..potem tole s petjem..sploh če je antitalent..že doskat je dokazou da je svojeglav..vrjetno si ni hotu nardit "sramote" oz delat nečesa tazga u čemer ni dobr..bogi je ja.. :D Zame je on navadn lulček.

Tanova Tea je tut mal zaostala ej..jao res mi ne potegne..

Nej dnar dubi Sara pa si tiste joške nabav pa bo :D

se podpišem pod tole.
So give me your forever.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Ma jst tut upam, da gre vn Žanin, ker mi že od samga začetka ni všeč.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

se strinjam....

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

Točno tako....tudi meni je Janine do konca antipatična......tak da bo res najboljš za njo in za nas-da je več ne rabmo gledat da gre domov!
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

men so usi kr eni. sploh se ne morm za nobenga opredelit :?
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Naskejev komad :tanz:

Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

men on ful nerazločno poje! Učas sploh ne razumem besed :?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Odgovori