nefertit napisal/-a:drugač mi je pa tud dobra reklama za becel margarino. ko ljudje okol nosijo svoje srčke.
^^men je tud full luškana
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Najbolj so mi pa vščeč reklame na Discovery chanel, Discovery sience - te mal daljše - rečmo tista pločevinka + drevo (po kolkih letih razpadne), pa tisto da naj v imenu znanosti začneš vse spraševati... Take ki so bolj namenjene izobrazbi. In to so tudi edine, katere se mi dopadejo.
..Evelyn.. napisal/-a:Piškot, karamela, čokolada pa čokolada Axe pa una mi je res lepa za baby Johnson shampoo, k mali bejbi tko gleda okol hehe..prisrčne reklame
tele dve tud men čist zmagata. ob oni za twix se vedno tok presmejim
za baby Johnson shampoo aaa kak je šikan. Pa ono za britvico al kaj ko se dotika ženska vseh moških v temi,pol pa svojga najde po tem ko je obrit. pa itak ona za twix =)
govori se, da se za Itak snema reklama v HD kakovosti. To pomeni neverjetno resolucijo, detajlnost / popolnoma nova tehnologija...komaj cakam, da vidim kako nas bodo presenetli!