Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
-
- Cosmopsiho
--
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 25. Okt. 2011 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
Vsaj iz mojih izkušenj lahk povem, da fantu to poveš in da se te bolj potrudi zrajcat. Če bo mau dlje vztraju te bo tud o prjel. Dobr no, jz nism bla tok, dab si mogla prigovarjat k temu, ampak vsejn probi. Pa poskus se čim manj obremenjevat zard tega, k če tuhtaš kak te ne bo zrajcal se bo to tud naredlo.
Kok si pa stara?To me zanima tko s tega vidika, če se slučajno zgodi..(ampak se ne bo ob uporabi kondoma)
Lej jest ti svetujem, da jih prenehaš jemat, pr men je biu isti problem. Sam jih nisem nehala jesti zarad tega razloga, ampak so ble druge stvari problem. Ker ta tvoj problem se da rešiti z lubrikantom-sam vem, da to ni to.
Men je šlo ful na živce k ni blo nč mokro..sam zdej je pa situacija drugačna-men se je to že koj kmal vrnil (ta vlažnost) k sem jih nehala jemat..pa na kondome se počas tud navajam, sicer bi najraj brez, ampak ne gre še zdej
Lej jest ti svetujem, da jih prenehaš jemat, pr men je biu isti problem. Sam jih nisem nehala jesti zarad tega razloga, ampak so ble druge stvari problem. Ker ta tvoj problem se da rešiti z lubrikantom-sam vem, da to ni to.
Men je šlo ful na živce k ni blo nč mokro..sam zdej je pa situacija drugačna-men se je to že koj kmal vrnil (ta vlažnost) k sem jih nehala jemat..pa na kondome se počas tud navajam, sicer bi najraj brez, ampak ne gre še zdej

Za dežjem vedno posije sonce!!
-
- Cosmopsiho
--
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 25. Okt. 2011 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
Punce, ki vas skrbi zanesljivost kondomov, kt pa vam ne ugajajo - kaj pa, ce kak mesec se jemljete kt in hkrati uporabljate kondom, da se navadite na obcutek in si dokazete, da ob pravilni uporabi ne poci kar tako? Midva sva po sili razmer ze nekaj casa prisiljena, da uporabljava kondome, proti katerim sem bila prej izredno nezaupljiva, poleg jemljem se kt, in kondomi niso nek velik problem - ok, odpade neka spontanost, na tekocem moras biti, kdaj nabavis nove, da ne ostaneta brez, tudi obcutek je malenkost drugacen (ceprav pri tankih ni panike), to je pa to ... vecina ovir glede uporabe kondomov je v glavi, se mi pa zdi vredno poskusiti, ce mislite, da kt ne vplivajo dobro na vase pocutje - niti ne opravljajo svoje funkcije, ce vam ni do spolnosti in ni dovolj vlazno, tako da je za poskusit 

V raznih sex shopih prodajajo taksne kondome, ki se povecajo uzitek
z raznoraznimi bodicami (ne glih bodice, isti materijal kot kondom), zelo tanke, itd. Tako da danes ni vec problema sexat s kondomom
no, mogoce bo tipu filing malo manjsi, ampak ko bo videl, kako skacete od zadovoljstva, bo pozabil, da ima kondom, in imela se bosta super 

-
- Cosmopsiho