Ti ga kar naskoči...saj se ne bo branil...malo ga napij preden gresta v akcijo potem pa se nanj usedi in si ga vzemi...saj si profesorica boš že znala svojo avtoriteto uporabiti Drugače mu daj pa popravca in če ga bo želel narediti bo moral še marsikaj drugega požreti kot seks s teboj
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Nalimi fotko, pa bomo "strokouno" ocenl, na kašne načine (če sploh) se ti splača jt u akcijo. A veš, da se ne bi brez veze matrala, če ti lahko mi že u štartu povemo, da zgledaš obupno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
ryu10kyu napisal/-a:ker je itak podjebavanje naših naivnih cosmo kokošk in čakanje na njihove odzive.
Res je. Tako kot tudi njena prejšnja tema.
Sm šla prov pogledat, kera je bla njena prjšnja tema. Pa upam, da je res zafrkancija, ker če ni, pa da si res tok stara, pa še tok izobražena, pa da sprašuješ take idiotizme tuki, pol... Ob takih učitlcah me skrbi za prihodnost slovenskega naroda
ryu10kyu napisal/-a:ker je itak podjebavanje naših naivnih cosmo kokošk in čakanje na njihove odzive.
Res je. Tako kot tudi njena prejšnja tema.
Sm šla prov pogledat, kera je bla njena prjšnja tema. Pa upam, da je res zafrkancija, ker če ni, pa da si res tok stara, pa še tok izobražena, pa da sprašuješ take idiotizme tuki, pol... Ob takih učitlcah me skrbi za prihodnost slovenskega naroda
kera pa je njena prejšna tema?
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
sem že pogledla prejšno temo!! za popizdit smešn, da profesorca pri 36-ih letih hod naga po stanovanju, ki ima veliko okn, in potem hoče na maturancu položit še svojga dijaka!! res maš smisu za domišlijo!!!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
kejtika napisal/-a:Zdravo, sem 36 letna učiteljica. Letos grem na maturantski izlet. In moram priznati, da mi je všeč eden od dijakov. Kakšna ideja kako bi ga zapeljala?