Baje da je blo okrog 5000 folka tam Morte pa računat, da je Recklinghausen, ki so ga poimenovali kar v Rocklinghausen hehe, tak kak Maribor pri nam (vsaj po številu prebivalcev).
Sem pa prebrala od ene, ki je bila tam, da je vzdušje blo tak kak pri Tokio Hotel hehe. Baje je folk skoraj znorel, ko so samo vidli Thomasa kak je na hiutrco skozi okno pokukal
Me zanima kolko je kaj blo folka pri Lindi in Moniki
Ja Oz. tak bom rekla, če bi še eno sekundo v množico gledal bi solza pritekla. Tak se je pa vstran obrno hitro obrisal pa pol s solznimi očmi spet nazaj množici se posveto.
thomas je preprosto ZAKON punce...res je fenomenalno dozivet ga v zivo...lahko samo priporocam..mi je kar zal da sem imela vceraj ustni izpit in nisem mogla biti tam..
Hecno ne.. kak ene čustvene novice prikukajo ven vedno proti koncu tedna Se zasledile? Fady je po dveh letih spet ateja pa mamo videl, in seveda je bil RTL zraven. Mislim saj je blo te scene lepo za videt, sem happy za njega. Samo je pa vseeno hecno, kak poskrbijo za to, ja hehe.
Aja drugače si pa morte pogledat Explosiv prispevek na rtlnow.de
Monika je prava velika Tussi postala *baaah*
heh..vidim da nisn edina v slo ko dsds gledam vse ste fenice od thomasa..no meni se on sploh ne dopade nevem. sam ne me zaj napadnit vsak pač ma svoj okus. meni je ful dobra postala linda..od začetka pa sploh ne kr je bla ko neki psiho, mela neke živčne napade pa to. zdaj pa je ql. pa ful škoda mi je za ranio..mi je bla ful lepa pa njen glas se mi je dopado.
Fady - Presenečena sem nad nemščino. Je besedilo boljše skupaj spravo, kot sem si mislila. Samo kljub temu pa ta pesem + Fadyjev glas ne greta skupaj. Sicer je iz songa naredil čisto svojo različico, ampak ta meni osebno niti malo ni bla všeč
And now we wait on...
Thomas. Thomas. Thomas. Thomas.