Po seksu me skeli nožnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

:lol: :lol: jaaa to pa je res ija glede ananasa :D wem iz lastnih izkušenj heh
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ryu10kyu napisal/-a:Zdaj samo še ananas jem...hvala bogu da mi ni treba kakšnih surovih bikovih jajc jesti ali kaj takega :lach:

sej lhko probaš :D veš...zaenkrat vemo samo za ananas, če pa nam ti kej novga poveš, bo dobrodošlo :)
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

sperma je bazična, nožnica je kisla. zato pride do ''reakcije'' kot ste prej napisale. fora je pa v tem, da če fantu pride vate, potem se tvoja nožnica lahko malo nevtralizira in si pol bolj dovzetna za kšna vnetja (pri meni npr vnetje mehurja...).
drgač mam tut jz te probleme da me tko čudn peče po sexu, še posebej če kr nekej cajta ne seksam, mam filing da mam premajhno za fantovega korenjaka :) najbrš je tut pri tebi tko, loh ti vetujem samo VELIK lubrikanta.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Pri bivšmu me je tud kdaj nožnica skelela.
Mislim, da je bila kriva kombinacija kondoma, veelikoosti in trajanja sexa :) .
Čeprav mislim, da je bil glavni vzrok kondom, drugi dve stvari pa so še bolj prispevale k temu
Zdej pa teh problemov nimam več :D.
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

delusional hehe zarad tega problema pa res ne mislim pustit svojga fanta :)
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *lovely* »

baje je vse sadje dobro za bolši okus sperme! ampak najbol pa ananas in jagode!!!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
Uporabniški avatar
*Nebo*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Nebo* »

Poskusi zamenjat KT,uporabljaj nežna pH nevtralna mila ki so posebej za intimno nego(ali ga zamenjaj),ne spirat nožnice,ne pretiravaj z umivanjem,poskrbita za dosti vlažnosti (po potrebi res lubrikant).Tudi kondom bi lahko bil vzrok.In vsekakor sperma. In nič na silo delat!!Vprašanje je tudi če imaš še kakšne druge znake (izcedek,bolečine v mehurju,ledvicah..)?Lahko pa se posvetuješ tudi s kakšno drugo ginekologinjo.
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

ryu10kyu napisal/-a:Torej kaj svetuješ naj jem

ananas, jagode, melona, papaya

bohnedej čebulo, pa NEHAJ KADIT
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ja mene je tudi vedno bolelo po sexu.. ful je peklo, še posebej če sem mogla na wc :( kr se je to dogajalo par let sem šla h ginekologinji (ki je bila btw ful neprijazna kaj hodim s takšnimi "malenkostnimi problemi" k njej ) in me je kao pregledla in rekla da sem mela kao glivice.. jaz nisem sploh nič čutila in tudi videlo se ni, ampak baje je to bilo od tega.. jaz tega v bistvu nisem čist vrjela, kr mi je zdravnica to rekla kot da bi se me hotla samo čimprej znebit, sem se pa kljub temu začela mazat z eno kremico in takrat je res malo bolje.. tako da mogoče probaj kaj s tem..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Las Vegas

Neprebrana objava Napisal/-a buloncek »

delusional napisal/-a:pr meni je blo podobno...
skelela in pekla me ni nožnica, ampak neka kožica pri vhodu...
in nisem potem mogla seksat par dni... potem ko sem, me je že ob penetraciji nekaj peklo...
sem šla večkrat k različnim ginekologom, vsi rekli, da ni nič narobe z mano, da naj grem k dermatologu. nisem šla.
nekateri pravijo, da se to neha, ko nehaš jemat kontracepcijske.
pri meni se je nehalo, deloma, ko sem menjala tipa, čeprav včasih me je še vedno peklo. ni me pa nikoli peklo, ko sem seksala s tipom, ki je imel bolj manjšega in tanjšega tiča (namreč bivša sta imela tiča od slona in mislim da je blo to preveč za mojo ozko fufljo).
s tem manjšim bi lahko nabijala 3 dni non stop in me ne bi nič peklo.
tko da pomojem je k***c prevelik za tvojo in to je to.

vagina se prilagodi velikosti ku***a,saj je valda raztegljiva
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

miska13 napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:Torej kaj svetuješ naj jem

ananas, jagode, melona, papaya

bohnedej čebulo, pa NEHAJ KADIT

:oops: :help: ;( :( Saj se trudim...ampak odkar sem spet začel je ful težje nehati...prvič ko sem nehal sem veliko lažje...zdaj pa kar ne morem nehati...vsako jutro se odločim da bom nehal :wall:
Šel bom nekam kjer ni cigaret sploh in počakal da mine kriza...

Čebule že itak ne jem...sadje in zelenjavo pa stalno...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

delusional napisal/-a:lubrikant meni ni pomagal, ravno tako ni fora v spermi... tudi vnetje nožnice ni, in tudi hrana ni.
enostavno, včasih je treba tiča zamenjat.

Hm..ti pa si čudna. A pol, ko boš mela resnega fanta in se ti bo zdelo, da je pravi, pa boš mela čuden občutek tam dol po seksu, ga boš takoj zamenjala. Zanimivo :roll:
Uporabniški avatar
crazy_bitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a crazy_bitch »

ko smo ravno pri problemih po sexu...mene pa zanima če še kakšno bolijo noge oz. kolki po sexu?
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

crazy_bitch napisal/-a:ko smo ravno pri problemih po sexu...mene pa zanima če še kakšno bolijo noge oz. kolki po sexu?

Ne. Malo športa in miganja izven postelje dela čudeže. Ali pa kakšni manj zahtevni spolni položaji. Če boli, pač ne prakticiraš ali pa utrdiš mišice :wink:
Odgovori