Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

ryu10kyu napisal/-a:Daj nehaj nas že mučiti in izpljuni svoje argumente in naredi analizo!!!

Če sem iskren komaj čakam ta tvoj prispevek :yau:

Ne gre to tako, tole bom vzel resno in bom verjetno stvar objavil čez kak mesec. Gradiva imam za okoli 1GB videoposnetkov in pozanimati se moram še o tem, pod kakšnimi pogoji lahko določen videoposnetek (ki je sicer plačljiv) objavim zastonj na blogu. Resna kritika namreč upravičuje marsikaj.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Ne morem verjet, Boris, ti si zdaleč najbolj resno vzel to oddajo! Verjetno zgodovina BB-ja ne pomni tako gorečega privrženca spremljanja dogodkov...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ah...Boris se je tega lotil ker mu je to v užitek in ne da bo dal možgane na off in navijal za koga...opazuje dogajanje in analizira frustracije in čustva ljudi...konec koncu je to res raj za nekoga ki ga zanima psihologija človeka...

Vem da nisem njegov odvetnik...in vem da se zna sam braniti in razložiti situacijo...samo povedal sem svoje mnenje
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ok, bom še jez neki priznala :D. Jez bom pa menda delala diplomsko na to temo :wink:. Seveda v njej ne bom pisala le o zgodbicah in trič trač novic, ampak bo to bolj kritično delo :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Pol pa res razmisli o tem, da bi se z Borisom povezala... on je za moje pojme tukaj zdaleč najbolj fokusiran na to temo
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Lara napisal/-a:Pol pa res razmisli o tem, da bi se z Borisom povezala... on je za moje pojme tukaj zdaleč najbolj fokusiran na to temo

:lach: Po moje je bila še nekaj časa nazaj moj T skoncentrirana na to ali bi pritisnila gumbek ignore ali ne...zdaj pa je že do tega prišlo da se strinja z njim...in da morda bosta skupaj zbrala moči in napisala bolj zahtevno branje kot samo imeti možgane na off...
Morda se celo odvije kakšna romantična zgodba na koncu...kaj če moj T ugotovi da Boris ni slab desc in da je vreden greha...in kaj če Boris ugotovi da mu srček začne hitreje biti ko ugleda moj T :rofl:
Očitno bomo imeli potem nov bb na socmotu, samo da ne bo vse dokumentirano,ccc :D
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

^ce te z nekom druzijo tako strastna custva (posvecanje velike vecine svojega prostega casa BB-ju je sigurno ena taksna situacija, kjer so prisotna) je VSE mogoce :wink:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ahaha :D, nazaj k BB vidva sanjača!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

Tisti posnetek je bil prvi od vseh, ki sem ga gledal to sezono. Zato sem lahko mičkeno bolj nepristranski, ker nisem nobenega od "igralcev" vzljubil, pa tudi osebno ne poznam nikogar od njih.

Navdušilo me je dejstvo, da je zaradi pobezljanih čustev prišlo do zgrešenega pogleda na situacijo pri večini stanovalcev, potem pa še pri mnogih pristranskih in površnih gledalcih. Odlično za demonstracijo tega, kako se v vsakdanjosti dogajajo stvari, o katerih "vsi" vedo "vse" (in jim je jako jasno, da drugače biti ne more), v resnici pa "nihče" ne ve "nič". Bi jim zatlačil tisto pocukrano resnico v kravji lulek! :)

"All I need is a doubt"
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja ampak ti se boš tega zelo resno lotil in mi bomo šele čez en mesec :freak: izvedeli kaj si ugotovil...daj drugič bodi tiho pa ne napovej že v naprej...

Razen če si se vrgel še v marketingško psihologijo...čez en mesec ekskuzivno in premierno samo na cosmo forumu ugotovitve Borisa o dogajanju v bb :lach:
Zdaj nas samo še rajcaj z občasnimi ugotovitvami skozi obdobje potem pa ko bo premiera bomo vsi doživeli evforijo in orgazme ob tvojem prispevku :rofl: :lach:
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

^zgleda, da bo letosnji BB nanesel veliko orgazmov, tudi tistim, ki ne stanujejo v BB hiši :lach:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Resničnost šov aka BB je ZELO resna zadeva, sploh če gledaš iz vidika, kako deluje na psiho tekmovalca. V oddaji in potem ko pride le-ta ven. In naredit eno sociološko-psihološko dizertacijo zna biti zelo zanimivo, priznam.
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objava Napisal/-a Bina »

Pozdrav!
BB gledam res zelo redko, sem pa ga sedaj gledala 2 dni zaporedoma in me samo par stvari zanima (ja, res se mi ne da brat vseh milijon postov nazaj, brez zamere! :oops: ):
- a sta Žanin in Marčelo seksala?
- kaj pa Sara in gasilec?
- zakaj sta Eltajb in punca na isti strani?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Bina napisal/-a:Pozdrav!
BB gledam res zelo redko, sem pa ga sedaj gledala 2 dni zaporedoma in me samo par stvari zanima (ja, res se mi ne da brat vseh milijon postov nazaj, brez zamere! :oops: ):
- a sta Žanin in Marčelo seksala? ne
- kaj pa Sara in gasilec? ne
- zakaj sta Eltajb in punca na isti strani? zato ker je pač tako naneslo čez čas
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objava Napisal/-a Bina »

ryu10kyu napisal/-a:
Bina napisal/-a:Pozdrav!
- a sta Žanin in Marčelo seksala? ne
- kaj pa Sara in gasilec? ne
- zakaj sta Eltajb in punca na isti strani? zato ker je pač tako naneslo čez čas

Uf, res ti hvala za izčrpne odgovore. Me je kar nehalo zanimat.
Odgovori