hm.. jaz pa mam v bistvu en problem in upam da ga bom s kakšno pomočjo lahk rešla v bistvu je tak.. VSAKIČ po sexu me fUUl skeli nožnica in ne wem zakaj.. je dovolj navlažena in vzburjenost je tudi vedno taprava,ampak mene res vedno skeli in peče nožnica..ginekologinja mi je rekla da naj zmanjšam spolne odnose; torej to pomeni NIČ!
prosim za kakše nasvet..
Ja, pH je različnem. Sperma ja bazična, medtem ko je nožnica kisla in mogoče je to razloga, da te peče. Če pa uporabljaš kondome maš mogoče kako alergijo na snov v njih. In če ni nič od tega pol pejdi k ginekologu al za sigurno uporabi pr naslednjem seku lubrikant, ka mogoče nisi tko mokra kot se ti zdi..
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.
jaz sem tudi imela te probleme..no jih včasih še vedno mam....po mojem je čist odvisno kaj tip je v tistem tednu....ker midva sva to pogruntala. ko pije veliko vode in ne je začinjene hrane(vsaj ne tak) pol ne peče....drugače pa me peče....po mojem je vse samo v sestavi sperme..
tnx vsem za odgovor.. hm se zanašam na tisto glede hrane kr kondomov ne uporabljam lubrikan pa sem kr nekaj časa uporabljala, ko pa mu "pride" pa ga tudi prej ven.. tk da.. vseeno hvala