Nekaj problemov s fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.
*mikica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Nekaj problemov s fantom

Neprebrana objava Napisal/-a *mikica* »

živjo!

že dolgo prebiram vaš forum in se mi zdi super, ker si tako med sabo svetujete in pomagate.

Moj problem je naslednji; s fantom sva že kar dolgo skupaj, nama kar gre, so vzponi in padci. Problem, ki naju moti je moj oče. Pač on še živi v starih časih in mi ne dovoli, da prespim pri fantu. Pravi, da se boji zame itd. Starši fanta poznajo, ne mislijo nič slabega o njem, a oči še vedno misli, da sem stara 3 leta (mimogrede stara sem 19 let). Fant to ve že od samega začetka, nikoli ga to ni motilo... do zdaj.

Že velikokrat sem prespala pri njemu, samo doma sem rekla da sem pri kolegici in to je to. On pa hoče da sem včasih pri njemu več dni, to pa ne gre. (problem pri njemu je tudi, da on od mene pričakuje, da se bom nekega bližnjega dni poročila z njim, jaz pa imam polno načrtov za prihodnost...) da ne govorim o njegovi mami, ki jo vidt ne morm. skos govori kako sem debela itd.. (halo, 177cm/62kg pa res ni debelo)

Razumem da ga moti ampak.... Ko gremo na pijačo s frendi on to vsem cinično razlaga, kot da mi niso že njegovi očitki dovolj. Rekla sem mu, da mi ni všeč da take stvari na tak način govori svojim frendom, on pa pravi da to ni nič kaj takega. Mene moti, ker to govori na zelo žaljiv način, kot da je samo on tu žrtev.

Nasplošno se s starši super razumem, samo to je kar me moti.

Moje vprašanje pa je, kaj naj storim, kako naj prepričam fanta da to ni moja krivda, da ne govori o tem na tak ciničen način, da s tem mene spravlja v zadrego in kako naj mu razložim da je en razlog zaradi katerega ne maram hoditi k njemu domov tudi njegova mama in njene opazke.

Help!
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Glede mame mu lepo razlož (nekateri znajo bit glede svoje ''mamice'' zelo občutljivi :roll: ), da ti valda ni prav, da te tko ponižuje in ne ni blo slabo, če bi se on kdaj tud potegnu zate in ji reku, da ti nima kej za govrit kakšna si.

Am glede tistega cinizma mu pa tud resno povej, da ne more on tega kr tko okrog razlagat in da so to vajine osebne stvari. njgovih kolegov pač ne briga, če ti lahko prespiš pri njemu al ne in zakaj ne smeš. Moreš bit stroga in mu povedat stvari takšne kot so, ker če boš kr neki mučkala nič ne bo. :wink:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

A on kdaj sliši ko ti njegova mami reče da si debela?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Očitno ima tvoj dečko malo nižjo raen čustvene inteligence in se ne zna postaviti v tvojo kožo.
Povej mu pač da ti to ni všeč in da naj upošteva tvoje mnenje...on seveda s tem skuša pokazati da je na tvoji strani in sočustvuje s teboj in se je postavil na tvojo stran. To ti želi on pokazati...ti pa pač ne maraš da se tvojo težo izpostavlja vse povprek naokoli...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

prvo bi js probala z enim pogovorom, pač razložit vsako stvar na lep način, mirno in povedat zakaj se mi zdi da je tak, kje je problem in kje ti vidiš rešitev ... to je začetek
pol mu pač pustiš d ma tut on besedo ... daj mu vedet, da ni to zato, da bi karkol mela proti njemu (itak da nimaš, sam oni lahk jemljejo to na tak način) ...

Njegovi mami bi pa js nazaj kej rekla al pa bi jo celo vprašala, zakaj se ji zdim debela... anyway na kak način pa ona to sploh reče? reče k je fant zram al kak?
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Očitno mamica tvojega fanta še ni pripravljena ga izpustiti iz rok in udriha čez tebe s takimi prifriganimi varijantami :wink:
O tem je pravil pokojni g. Psihijater Rugelj...mamice postanejo ljubosumne in zaščitniške...bog ne daj da ste skupaj pod sito streho...takrat bi šele probleme delala...če bosta pač skuaj dolgoročno vama svetujem da gresta na svoje kjer ne bo imela vpliva in se jo bo postavilo pred dejstvo :wink:
Ali je mamica tvojega fanta ločenka? Ali so skupaj z očetom v gospodinjstvu?
*mikica*
Sramežljivka
Sramežljivka

na žalost je on res mamin sinček, on dela - je redno zaposlen, a mama ima njegovo bančno kartico in ona mora dobesedno prositi za svoj denar.

Ja,sprva je to rekla njemu, kao kok sm se zredila, potem je pa čez pogovor mi dala vedt da sm kao debela. njegov bratranec živi zraven njih in ima punco ki pri njih živi in logično ona pospravlja, pa kdaj skuha itd. In nejgova mama zdj pričakuje da bom tudi jst to delala, a ona že 25 let ni delala, doma visi in pol da ji jst čistim :roll: no, uglavn ona skos hvali to bratrančevo punco kao kok je dobra a meni govori da sm debela.

Najraje bi naredila konec vsemu temu, on od mene pričakuje da se bom enkrt poročila in da bom živela pri njemu doma (posledično da bom dala svojo bančno kartico njej). Ko mu pa slučajno omenim, da bi pač mogoče raje šla na svoje, takoj reče da ni šans, da on nebo zapustiu svoje družine itd.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Ufff...no vidiš sem zadel žeblico na glavico :/

Tole zna biti potem orenk zafrknjeno in se orenk pogovorita o tem...očitno ga ima mama orenk na povodcu...in se dejansko včasih vprašam ali je to lepo od mam, da delajo iz moških fantke? naloga matere bi morala biti da poskrbi da gre otrok naprej v življenje ne da svoje frustracije daje na svoje rodove in s tem naredi zafrustrirane fantke...saj tudi če bi on hotel iti od doma bi slej ko prej začela s čustvenimi manipulacijami in skušala vaju narazen dati...ona je alfa samica v bajti in ji tako odgovarja da je vse po njeno in da se vse okoli nje vrti...od tu verjetno tudi tele njene izjave da si debela...počakaj še malo bodo še kakšna druga natolocevanja prišla ven...

Razen če si pripravljena sprejeti biti pod tujo hišo pod komando neke ženske ki se bo stalno vtikala v vajino razmerje :nixweiss:
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 18:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nokia_b »

skensli tipa glupega, ker 96% moške populacije tk ni vredne, d se poščiješ na njih...
in skensli njegovo starko butasto, js bi ji že kj kontra rekla, d bi mi izjavla, d sm debela... kaj si pa misli, d je?
naj si raj sina pošteno vzgoji...
*mikica*
Sramežljivka
Sramežljivka

vem, tega se sama dobro zavedam. samo ne morm vrjet, da lahko to ena ženska naredi. Oh ne, tega nebi nikoli sprejela da bi ona meni ukazovala.

Problem pri njih doma je, da je njegov oče zmeraj službeno odsoten, nikoli ga ni, ona lahko pa dela kar ji paše. On je tega navajen, tako je vzgojen

Ne vem, na kakšen način da mu povem, da je njegova mama vzrok zakaj ne maram hoditi k njemu domov.

Še manj pa vem kako naj mu razložim, da se ne vidim z njim v prihodnosti in da me s tem prizadane ko se mi posmehuje pred ostalimi. :?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Daje mi žepnino...tri evre na dan...pa kuha mi in pospravlja...spim z njo...resne punce nisem še imel...če sem jo pa imel mi je pa itak povedala da je kurba in sem jo potem pustil...moja mami ima vedno prav :D In če grem ven se ne smem žensk dotikati ker so prešuštnice in prasice vse po vrsti...še sedaj ko sem tu na forumu sem naskrivaj da me ne bi našla...ker če bi me bi mi šla žepnina v maloro...pa tudi adijo družabno življenje potem za nekaj časa :rofl:
zakaj te pa zanima kako moja mamica? :unknown:
*mikica*
Sramežljivka
Sramežljivka

nokia_b napisal/-a:skensli tipa glupega, ker 96% moške populacije tk ni vredne, d se poščiješ na njih...
in skensli njegovo starko butasto, js bi ji že kj kontra rekla, d bi mi izjavla, d sm debela... kaj si pa misli, d je?

sem že razmišljala o tem, ker po skoraj treh letih ne zdržim več tega. Pred tem sem bila zelo živahna, zdj sm pa skos tiho, ne upam si nič reč pred njo, ker najde takoj eno napako.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

*mikica* napisal/-a:
nokia_b napisal/-a:skensli tipa glupega, ker 96% moške populacije tk ni vredne, d se poščiješ na njih...

sem že razmišljala o tem, ker po skoraj treh letih ne zdržim več tega. Pred tem sem bila zelo živahna, zdj sm pa skos tiho, ne upam si nič reč pred njo, ker najde takoj eno napako.

odreži tega tipa, ker se vidi da je še zaliman na svojo mami...in pojdi naprej če sebi želiš dobro...saj lahko da je v redu dečko tega nisem zanikal...ampak očitno ga ni dovolj desca v hlačah da bi si ustvaril svoje življenje in se postavil zase...
Ti tudi sama vidiš da to ni to dolgoročno če tako razmišlja kakor razmišlja!
Itak je pa na tebi kako se boš odločila...samo upam da ne boš čez kakšno leto dve odpirala teme, kaj narediti če ti tašča vpliva na razmerje in ti ukazuje in se vtika v vajin odnos..ter ima okoli tebe za povedati samo najslabše stvari...takrat ne boš samo debela ampak boš označena tudi kot lena baba ki nič ne zna pri kuhinji narediti :wink:
Odgovori