Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

O svašta kašne mate eni komentarje. Kurba?! Če se ne motim so to ženske, ki za denar ponujajo sex --> kje vi tukaj vidite povezavo z Jeanin?

In kokr jest vem je ona že od vsega začetka govorila, da sta s fantom na majavih nogah in si je ona že prej želela novih izzivov in spremembe v življenju. Verjetno je bil to tudi eden od razlogov za prijavo na BB. In ja ni lepo tkole po tv zvedt, da te punca dokončno zapušča (čeprav sta že pred tem mela dogovor, da bosta pol vidla al bosta skupaj al ne), ampak sej, če bi blo možno bi verjetno drugače spelala tko, bi pa edino lahko glumila - sam kaj, ko se metulčke neda zatret.

A bi ve res lahko mrtvo hladno bivale 24/7 ob nekom, ki vam je noro všeč kak mesec, dva v tem primeru? Verjetno težko.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Migrena podpis, djte mal premislit preden rečete Kurba pa takšne...pač ji je tip všeč sj pa more še kaj druga sporbat...men on njen ni bil niti mal všeč ko je bill v oddaji...upad da pride tudi danes...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

:/
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Okt. 2014 14:21, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Janin je bil marčelo že ves čas všeč.Se je lepo vidlo,že prve tedne...všeč ji je bil tudi dejan...In Marčelu je bla žanin tudi,kar je povedal celo v spovednici (tud par tednov nazaj)...tole ni nobena igrca,dejansko sta zapaljena in jaz jima ful privoščim.Res je gadno,tip njen bivši ziher safr fura,sam jebiga...Lepo ga je pustila preden se je zgodilo kaj resnega.Še najmanj pa je zato neka kurba.kaj pa naj nardi?se drži nazaj še cel mesec,al kolkor časa pač že?Jaz bi naredila isto. Una zveza je blaA TAKo obsojena na porpad...
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

U bisvtu sploh nevemo kaj je blo z njo pa njenim tipom, kak odnos sta mela in kaj sta sploh mela preden je Žanin šla v hišo, kaj ekstra dobre veze kr ne...pomoje če bi vse štimalo in bi on bil kul do nje tega nebi nardila, tk je pa govorila ankrat da nista seksala pol leta zarad njega ker mu ni blo :S kaj je pa potem on če je mel drugo??? eh brezveze, eni kr neki obsojate pa pojma nimate zaka se gre, če ti je pa ta njen tip tk bogi pa ga pejt tolažit pa se jokita skupi...men je ogaben in sem vesela za žanin naj še mal uživa, da se ji nebo pri 30 pa res strgalo.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

Boris napisal/-a:
Sugar_baby napisal/-a:Tuki si lah pogledaš...

amm drgač pa dejte res že nehat, ker tole zdej je res 3/4 časa samo kreganje. Pač ene so na strani Dejana, ene na Tjašini...nikol ne boste na istem, tko da se mi zdi brez veze da se kregate :wink:

amm jao zdej grem mal na net pogledat pa vidm da je pod novicami objavljeni tisto, k Sara poje Sandiju, da ma novo punco...a to se je dopoldne dogajalo..novice pa take....

Ve kdo, kje bi lahko dobil BREZPLAČEN posnetek incidenta Dejan-Tjaša na netu?

http://bigbrother.24ur.com/bb_article.p ... id=3123721

Tamara: "Dejan prvi dvignil roko nad Tjašo in jo udaril, ker ni prenesel, da ga ignorira. Tjašina reakcija je upravičena."

Posnetek sem si sam ogledal in videl, da Dejan ni dvignil roke nad Tjašo, vse kar je napravil, je bilo to, da jo je z roko čisto narahlo prijel za obraz in NAKAZAL klofuto, kar pa so opazovalci od daleč prepoznali kot klofuto. In to je Tjaša izkoristila, ker jo je sram in se ne upa soočiti z Dejanom. Seveda pa ima tudi en pameten (res da neodgovoren do sogovornika, ampak je pa to zaščita nemočnega ega) razlog, saj jo je menda sestra (kdo ve, če je to res) že od mladega terorizirala in je v sebi privzgojila obrambne mehanizme, ki jo obvarujejo človeka, ki je prevzkipljiv. In to Dejan je, takoj ko je nekdo do njega nespoštljiv, kar pa je Tjaša bila, pa čeravno bolj v humorju in kasneje iz strahu ter iracionalnih odzivov. Torej, ne namenoma, bi lahko rekli, saj ni bilo z glavo.

Zdajle sem in the game.
3 dni.
Analiza tega primera ne bo izostala. Primer bom seciral in skritiziral vse konsekvenčne čenče nastale iz malomarnosti. Dokumentiral bom z videoposnetki in prikazal dejansko stanje.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

^preveč časa?
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ne, moralni dolg.

Nabralo se je preveč obtožb, ki nimajo nobene veze z resničnostjo.
Veliko bolj, kot so se kršile osnovne človeške pravice v BB v tisti situaciji, so se kršile z razširjanjem čenč - neresnic. To ni častno.
Zadnjič spremenil Boris, dne 02. Maj. 2008 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Na tem forumu kršimo človekove pravice??? To jaz potem na vsaki kavi počnem. Mi bo vsaj toplo v peklu :twisted:

Sicer pa upam, da bo sla danes Sasa ven, ker je fuuuuul tecna s temi svojimi "p**da" skoz, ne more povedat stavka brez tega.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

js upa, da gre vn naske, ker mi je res brezvezen tip...skozi neki sprašuje, poizveduje...ku baba :D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

^^ Ma tku tudi mi usaj kej zvemo :lach:.

Jez tudi upam, da gre Saša vn, ker mi je še najmanj ušeč.

Jeanine... jez tudi ne bi bla rada na mestu od njenga tipa, zdej ga bo vsa folk poznal po ˝glej, to je uni, ki ga je punca varala v BB˝. In glede na leta, ki sta jih preživela skupej, jez tudi mislm, da si tip zaluži neko spoštovanje. Ko je bil v oddaji, se je vidlo, da jo ma še ful rad. Sam zgleda ona njega ne al pa ji bo ful žal, ko bo pršla vn. Po eni strani pa jo štekam; dušilo jo je use skupej in zdej se je sprostila... sam po moje tudi njej ne bo lih lahko ko bo pršla vn. Se bo mogla z marsičim soočit.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^že, ampak zato jo še ni treba obsojat da je kurba al karkoli že (pa ne rečem, da si ti to rekla, moi T :) )...punca je razčistla sama s sabo, razmišljala je in kukr smo vidli, jo je ful časa grizlo...verjetno še ne razmišlja na posledice, ker trenutno vidi samo Marcela in to ji je zadosti...
meni se zdi prav, da se je odprla in sprostila, saj je še mlada...če je tip tolko starejši od nje (ma sej nevem če je), je logično, da nimata skupnih interesov...
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Lara napisal/-a:Na tem forumu kršimo človekove pravice??? To jaz potem na vsaki kavi počnem. Mi bo vsaj toplo v peklu :twisted:

Bolje da ne.
Na tem forumu so se že kršile marsikatere pravice. V mislih pa sem imel več forumov, ne le tega.

Kazenski zakonik
169. člen pravi:
(1) Kdor koga razžali, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do treh mesecev.
(2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do šestih mesecev.

172. člen - Opravljanje
(1) Kdor o kom trdi ali raznaša kaj neresničnega, kar lahko škoduje njegovi časti ali dobremu imenu, čeprav ve, da je to, kar trdi ali raznaša, neresnično, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do šestih mesecev.
(2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.
(3) Če je tisto, kar se neresnično trdi ali raznaša, take narave, da ima hude posledice za oškodovanca, se storilec kaznuje z zaporom do dveh let.

in še in še

Ker je prišlo do hude žalitve, ki je povzročila zgražanje, in ker je storilcev celo več, se po 299. členu kazenskega zakonika osebe lahko kaznuje z zaporom od dveh do treh let.

170. člen govori o nedovoljenem obrekovanju.
171. člen govori o žaljivi obdolžitvi.

Marsikdo se kar loti nekega obrekovanja, obdolžitev, žali, pa nima niti najmanjšega pojma, kaj se je v resnici dogajalo. Pobere nekje v zapisih neko zablodo in jo potem razširja naprej, kot da je sveta resnica. V trdilni obliki navaja neresničnosti in blati človeka.
Zadnjič spremenil Boris, dne 02. Maj. 2008 13:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Se strinjam! Jez ne mislm, da je kurba, takšno ime si zasluži malokatera punca, čeprav znamo kdaj u jezi marsikaj reč! Jez ji želim use najboljše in njenemu tipu tudi!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

sAdie napisal/-a:Po moje ne bo sla Sara z njim v Egipt :D

tudi jaz sem pomislila na to :) Tako, da vprašanje je res, če bo šla Sara.

Danes bi bilo najbolj zanimivo, če bi vselili Jeanininega fanta :D Uh, me zanima, kaj bi ona delala.
Odgovori