Saj pravim če je tisto, da naj se ne sekira, in da bo že prišel mimo tip, ki ji bo zmešal glavo, vse preveč k srcu vzela, in se po možnosti premalo (ali pa nič) pojavljala v družbi, potem ni čudno, da ni bilo priložnosti za zaljubljenost.metuljčica* napisal/-a:Meni se zdi zelo čudno, da pravi, da ni bila NIKOLI v nikogar zaljubljena.
Nedolžnost
Malo spremljam tole temo.Nocem se nekaj vsiljevati,ker niti nisem dobro vsega prebrala,samo sound zakaj si ne poisces kaksnih drugih prijateljev pred katerimi ti ne bo treba lagati o spolnih izkusnjah in pred katerimi se ti ne bo treba sramovati svoje nedolznosti.Mogoce ti ravno zaradi njihovega posmeha ni uspelo spoznati nekoga pravega zate.
Zakaj se ne vclanis se na kaksno drugo spletno stran in si poisces kaksne fajn zenskice ki imajo podobne tezave kot ti in tudi kaksnega tipa med njimi.Gres z njimi parkrat na pijaco in kaj pa ves mogoce se pa kaj razvije...Drugace sem dokaj mlada in o tem najbrz nimam kake vecje pravice govorit,ker ne poznam celotne situacije,ampak vsaj priblizno razumem,ker je moja sestra stara 45,zivi sama in ni nikoli imela kaksnega resnega(ce ga je sploh imela,ker ne govoriva o tem) tipa,pa lahko s ponosom povem da je kljub svojim letom se vedno lepa in izgleda kar nekaj let mlajsa.Pusti tiste prijatelje ce jim to lahko reces in zacni ziveti zase in se ne oziraj na druge.Zadnjic sem brala zgodbo ko sta se zaljubila dedek in babica stara 75 in 80.Oba brez izkusenj pa se masta zelo,zelo rada
Upam samo da to ni kaj dedno,ker tudi jaz zaenkrat nisem spoznala nobenega dovolj dobrega zame
Zakaj se ne vclanis se na kaksno drugo spletno stran in si poisces kaksne fajn zenskice ki imajo podobne tezave kot ti in tudi kaksnega tipa med njimi.Gres z njimi parkrat na pijaco in kaj pa ves mogoce se pa kaj razvije...Drugace sem dokaj mlada in o tem najbrz nimam kake vecje pravice govorit,ker ne poznam celotne situacije,ampak vsaj priblizno razumem,ker je moja sestra stara 45,zivi sama in ni nikoli imela kaksnega resnega(ce ga je sploh imela,ker ne govoriva o tem) tipa,pa lahko s ponosom povem da je kljub svojim letom se vedno lepa in izgleda kar nekaj let mlajsa.Pusti tiste prijatelje ce jim to lahko reces in zacni ziveti zase in se ne oziraj na druge.Zadnjic sem brala zgodbo ko sta se zaljubila dedek in babica stara 75 in 80.Oba brez izkusenj pa se masta zelo,zelo rada
Upam samo da to ni kaj dedno,ker tudi jaz zaenkrat nisem spoznala nobenega dovolj dobrega zame
bleona napisal/-a:dedek in babica stara 75 in 80.Oba brez izkusenj pa se masta zelo,zelo rada

Drgač pa ja.. bolj ko se bojo nekateri obremenjevali z nedolžnostjo, slabše bo. Po možnosti bodo pristali s kar nekim človekom samo zato, da se sezona začne

Zadnjič spremenil marypa, dne 01. Maj. 2008 16:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Nannya-1 napisal/-a:Kaj pa tisti s katerim si želiš znova stopit v stik?bleona napisal/-a:Upam samo da to ni kaj dedno,ker tudi jaz zaenkrat nisem spoznala nobenega dovolj dobrega zame
Ja tisti je,samo kaj mi pa pomaga ce nimam vec njegove stevilke.Ce bi ga uspela izbrskat super,ampak mislim da ne smem glih prevec upat,ker bom potem cist razocarana

metuljčica* napisal/-a:Meni se zdi zelo čudno, da pravi, da ni bila NIKOLI v nikogar zaljubljena.
Meni pa niti ne... To so "stareješe generacije", jaz mam brate in sestre v teh letih (ja, zdj vem leta) in je razlika, kako so oni razmišljali takrat in pa med zdajšnjo mladino, ko enkrat enga modela vidi, ga malo poslini, se da z njim dol, pa se takoj zaljubi in misli, da je to to.
Skratka, če sodim po mojih dveh bratih in sestri so včasih še vedeli, kaj je kvaliteta čustev in so se zaljubili (če so se) zelo pozno, ko so bili dejansko v nekaj prepričani.
Jaz sem dostikrat mislila, da sem bila zaljubljena v nekoga. Pa celo take izjave sem rekla komu, butl babji

Po pravici povedano se mi ni dalo brati celotne teme.... Najbolj zanimivo se mi zdi kako smo ženske obsedene z nedolžnostjo...
Stara sem 21 let in sem še zmeraj nedolžna. Moje kolegice to vejo in se jim ne zdi nič posebnega. Meni tudi ne. Da bi silila v seks mi ne pade na pamet. Ko bo pač bo. Nima smisla forsirat. Ni me sram povedat da sem nedolžna pri teh letih. Raje to, kot pa da bi se sekirala če sem zanosila pri 13 ali 14 letih, kot nekatere punce, ki jih poznam. Na splošno se mi zdi da je mal preveč tega da se vsi povprek dajejo dol, sploh pred 15 letom (to že zaradi zakona). Itak ma vsak svoje mnenje kdaj je pravi čas. Nekatere grejo pa v extreme - dajo se dol z vsakim, ki pokaže vsaj mal zanimanja za nijih, kar se pa meni ne zdi glih fajn. Na to temo lahko dodam še misel iz filma Adam and Eve, ko mama od Eve pravi, da ne razume punc, ki pustijo, da jim naključni fantje rinejo njihove stvarce v njihove stvarce (v filmu se tole bolj sliši).
Mal sem zabluzila, hotla sem pa povedat da se nobena ne rabi sekirat če je nedolžna. Tipi kateri bi radi samo seks ne bojo čakali nobene punce če jenedolžna ali ne. Zakaj bi bilo sramotno in obremenjujoče, če si pri 20+ nedolžna. Marsikateri moški je tudi....
Da ne bo kake zamere: moje lastno mnenje in drugi odstavek ni letel na nobeno iz tega foruma.
Lp
Stara sem 21 let in sem še zmeraj nedolžna. Moje kolegice to vejo in se jim ne zdi nič posebnega. Meni tudi ne. Da bi silila v seks mi ne pade na pamet. Ko bo pač bo. Nima smisla forsirat. Ni me sram povedat da sem nedolžna pri teh letih. Raje to, kot pa da bi se sekirala če sem zanosila pri 13 ali 14 letih, kot nekatere punce, ki jih poznam. Na splošno se mi zdi da je mal preveč tega da se vsi povprek dajejo dol, sploh pred 15 letom (to že zaradi zakona). Itak ma vsak svoje mnenje kdaj je pravi čas. Nekatere grejo pa v extreme - dajo se dol z vsakim, ki pokaže vsaj mal zanimanja za nijih, kar se pa meni ne zdi glih fajn. Na to temo lahko dodam še misel iz filma Adam and Eve, ko mama od Eve pravi, da ne razume punc, ki pustijo, da jim naključni fantje rinejo njihove stvarce v njihove stvarce (v filmu se tole bolj sliši).
Mal sem zabluzila, hotla sem pa povedat da se nobena ne rabi sekirat če je nedolžna. Tipi kateri bi radi samo seks ne bojo čakali nobene punce če jenedolžna ali ne. Zakaj bi bilo sramotno in obremenjujoče, če si pri 20+ nedolžna. Marsikateri moški je tudi....
Da ne bo kake zamere: moje lastno mnenje in drugi odstavek ni letel na nobeno iz tega foruma.
Lp
Se strinjam.fatima napisal/-a:Stara sem 21 let in sem še zmeraj nedolžna. Moje kolegice to vejo in se jim ne zdi nič posebnega. Meni tudi ne. Da bi silila v seks mi ne pade na pamet. Ko bo pač bo. Nima smisla forsirat.
Je pa tukaj tudi vprašanje, zakaj je nekdo po 20-em še nedolžen/na. Ali zato, ker se mu/ji pač ne mudi, ali pa si želi, pa ni priložnosti.
-
- Sramežljivka
Nannya-1 napisal/-a:Se strinjam.fatima napisal/-a:Stara sem 21 let in sem še zmeraj nedolžna. Moje kolegice to vejo in se jim ne zdi nič posebnega. Meni tudi ne. Da bi silila v seks mi ne pade na pamet. Ko bo pač bo. Nima smisla forsirat.
Je pa tukaj tudi vprašanje, zakaj je nekdo po 20-em še nedolžen/na. Ali zato, ker se mu/ji pač ne mudi, ali pa si želi, pa ni priložnosti.
Zato ker si želi, pa ni priložnosti. In zakaj ni priložnosti? Zato ker je današnja družba pripeljala do tega, da si avtomatsko manjvreden čudak, ko nekomu omeniš da si pri 19, 20, 21.... še nedolžen...jebiga, tak je lajf...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Za čudaka te označijo samo tisti, ki si mislijo, da so ne vem kak kuliš pa frajerski, če so pri x letih pojebali enega ali pa več (največkrat sikajo itak taki, ki majo najvišjo cifro 2, pa še tisto bl tak tak, haha) in zdaj si mislijo, da vejo, ka je sex, kak je to grozno fajn, kak grozno majo pojma o tem in kaki luzerji so tisti, ki se "šparajo", ker ne vejo, kaj zamujajo. In padajo brilijantne izjave, kak one nikol nebi z nedolžnim, ker pojma nimajo ... Yeah...
Jaz včasih res malo debelo pogledam, če nekdo še ni, pa je starejši od mene npr. ampak ne delam se pa norca (za sound sem bla presenečena, sem misla, da se ona norce dela, nisem mogla verjet, sploh ko je povedala leta, ampak ok). Ja, me preseneti, ker danes je to redkost! Se mi zdi pa po eni strani ql, da obstaja tak narod, ki mu sex še ni v ospredju, da je sposoben zavirat spolno slo. Z spoštovanjem do takih ljudi, jaz tega nebi mogla.
Jaz včasih res malo debelo pogledam, če nekdo še ni, pa je starejši od mene npr. ampak ne delam se pa norca (za sound sem bla presenečena, sem misla, da se ona norce dela, nisem mogla verjet, sploh ko je povedala leta, ampak ok). Ja, me preseneti, ker danes je to redkost! Se mi zdi pa po eni strani ql, da obstaja tak narod, ki mu sex še ni v ospredju, da je sposoben zavirat spolno slo. Z spoštovanjem do takih ljudi, jaz tega nebi mogla.