Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

potem je lahko tudi s tabo nekaj hudo narobe, ker je ne zagovarjaš...vsak ma pač svoje mnenje...valda ni lepo to kaj je naredla jeanine, ampak to kar je naredla je njena odločitev in če je njej to ql, oky :razz:
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a spermij »

Pa lahko garantiraš, da se Jeanine o bivšemu ni zlagala?
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Jeanine in Marcelo :)

Se strinjam z Yazmeen.Se mi zdi,da je zdaj končno to ona,čist sproščena.Pa ne da zagovarjam Jeanine,ko je pustila fanta prek tv.Na njenem mestu bi prekinla pred bb,če je že tako škripalo.Ampak to je njena stvar in če se je tako odločla,zakaj pa ne.Naj uživa.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Mene tud ne moti, mi je bla prej zoprna, zdj pa hvalabogu če je njej lepo, zarad tega je ni treba obsojat, sj je skos govorila da bota s fantom nadaljevala ko pride ven iz BB, vrjetno ji pa tud on ni pustil da greta narazen, ko znajo eni bit taki. Js ji čist privoščim, še posebi danes ko je rekla da se je našla in da prej se je zaprla.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Meni se zdi ona še zelo mlada v glavi...rabi še čas zase...in če bi jaz bil na dečkotovem mestu bi bil celo vesel, da se je tako razpletlo. Naj gre...ne pa da je z menoj samo zaradi navade...
Kaj sta onadva imela s njenim bivšim jaz ne vem...ampak jaz že po defoltu ne bi bil z njo...ker se mi zdi pač nezanesljiva in zmedena punca, ki ne ve sploh kaj bi rada...
Dejstvo je da je tu zapadla v neko drugo okolje in stanje...kjer se ji je pač zahotelo še kakega drugega sprobati...potem se bo pa verjetno jokala in nazaj k bivšemu lezla, da kako je bil on sladek in jo je imel res rad in ne vem kaj...
Ampak kot pravim...ne vem kaj sta imela z njenim sedanjim bivšim...ampak kolikor sem zasledil sta skupaj živela in tudi vsi so se kul štekali tudi on in njen oče...to bo še orenk zakomplicirano ko bo ven prišla se mi zdi...tukaj je dala možgane na off in se bo predala užitkom ali dogodivščinam...življenje jo pa čaka zunaj potem ko bb ne bo več..takrat se ji bodo pa temelji sesuli in bo kot riba na kopnem naenkrat s premnogimi problemi in težavami...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ Se kr strinjam s tabo.
Drugač pa, ne glede na to kak je bla ona nesrečna v zvezi al utesnjena al karkoli, ful ni fer do njenga (bivšega) fanta da mu tole nardi ... nočem si niti predstavljat, kak se on počuti. Men je ona prava budala.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^ona je ves čas govorila, da je hotla "pobegnit" od njega, ker jo preveč utesnjuje...on naj bi bil tudi ful starejši od nje? in da sploh nimata istih interesov...da nič ne hodita ven...verjamem, da bi se ona rada še zlaufala...pa sej je še mlada...
saj ni važno ali se razumeta on in njen tata, ampak ona in on...če med njima ni kemije, pole kej češ delat skupi?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

ja in zakaj ga ni pustila prej predn je pršla not :roll: sj ni v hiši bb ugotovila šele, da jo utesnjuje in da nikamor ne hodta.. prasica milo rečeno, d gre take bedarije delat pred celo Slo, lahko bi se razšla z njim predn je stopla v hišo.
It was forever..but it didnt last long..
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ma doro no...nismo mi zdej neki sodniki, da bomo obsojali, al je prasica al ne...nihče od nas ne ve prave situacije in ne vemo, kaj je njen tip delal z njo, v kakšnem odnosu sta bila...ne moremo vedet od dveh stavkov, ki sta jih oba izrekla... :?
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Najbrž je bla njena zveza daleč od popolne, ampak meni je vseeno grdo da se nista prej dokončno razšla. Ful mi je bedno da tako pred celo Slovenijo pere njuno umazano perilo, tip pa mora to doma gledat. Zdaj ga bodo ziher vlekli v oddajo, ampak jaz na njegovem mestu ne bi šla.
So se pa lepo poparčkali v tej sezoni..Tyeb pa Mateja sta tak skupaj, Tjaša pa Sandi, zdaj pa še tadva...
Houd de wereld tegen
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^sandi pa itak zdej na saro pali...ajej on pa zmeri išče nove izzive :D
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

spermij napisal/-a:Zagovarjaš njen način prekinitve zveze? Če ga, potlej je s teboj nekaj hudo narobe.

Sm nad tvojim postom napisala, da ni blo lepo, kako je to nardila in jst ne bi tko. Jo pa nekak štekam.
Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 01. Maj. 2008 16:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

..Evelyn.. napisal/-a:ja in zakaj ga ni pustila prej predn je pršla not :roll: sj ni v hiši bb ugotovila šele, da jo utesnjuje in da nikamor ne hodta.. prasica milo rečeno, d gre take bedarije delat pred celo Slo, lahko bi se razšla z njim predn je stopla v hišo.

Ja, v hiši je pršla do spoznanja, da ji je lepš brez tipa, vrjetn je prvič minil tolk časa, da se nista vidla, slišala...in je očitno pršla do zaključka, da ga sploh ne pogreša. Pa tud Marcelo ji je ful všeč. In ne morš takoj neki obsojat, zakaj ni to in zakaj ni unu, kaj pa veš, kva sta mela ona dva. Ampak ja, da on zdj nima nobene besede pr tem in mor gledat to prek tv-ja, to pa ni lepo, s tem se pa strinjam.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Meni se itak zdi precej neverjetno, da bi kakšna zveza vzdržala pritisk tega, da gre en od para v BB, drugi pa prek tvja spremlja, kako ga tisti v hiši serje.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

mislim, da je žanin naredila veliko napako. :x ob prvi nominaciji gre domov.

moti me njen način, kako je dala konec fantu. punca ni vredna ničesar, niti marčela si ne zasluži! z fantom bi lahko razčistila preden je prišla v bb ali pa počakala na konec! in ne, da sedaj pred celo slo razglablja o svoji zvezi. pa tudi to, da je njen fant spakiral kovčke preden je šla v hišo, mi "smrdi". mogoče pa jih je zato, ker mu baje do zadnjega dne ni povedala, da gre v bb. mene bi :eek: .

in sedaj, ko se ji je ponudi marčelo, je naenkrat prepričana, da njen fant ni za njo, ker jo utesnjuje (bla bla bla). ful je naivna, če misli, da bo z marčelom zunaj hiše bb skupaj. jaz močno dvomim :? , ker bosta šele takrat spoznala pravega drug drgugega. zaradi simpatij bo zavozila vse. samo moje mnenje...

me pa zanima mnenje fanta od žanin... se mi kar smili... pa ne vem, a ona sploh pomisli na to, da jo gledajo tudi starši, tašča in tast? :D
Odgovori