Big Brother 2008
- just_a_girl
- Sramežljivka
- Kraj: Primorska
*hox* napisal/-a:Ju3 pa spet dva nova. Matr so smotani.![]()
Ja sej to je blo za pričakovat. Premal jih je notri.
Čeprav zdaj mi nekak ni jasno kako bojo potekale nominacije v soboto...če recimo gre sara vn, ostanejo tam trije, novih se še ne sme nominirat, trije med sabo se pa tudi ne morejo.

Bomo videli...
Lp
Joj, kako nesramna je tale Jeanine. Razumem, da se zaljubi v drugega, to se lahko zgodi vsakemu od nas, ampak ne more pred kamerami osvajati drugega na tako ociten nacin, dokler ne resi stvari s starim fantom. Izredno nefer do njenega tipa, ki upam, da je toliko pameten, da ne bo, potem ko bo Jeanine itak videla, da z Marcelom ne bo nic resnega, priplazil nazaj za njo ... Sara je ocitno ljubosumna na Jeanine, zato se mi trenutno edina smili
Matejo popolnoma razumem in podpiram v odlocitvi, da ne seksa v hisi, ne razumem pa vseh teh pohotnih komentarjev stanovalcev ... Pa kaj, ce si en mesec brez seksa, kot da je to smrt, halo? Malo pretiravajo, vsaj Sandi ..

electra* napisal/-a:meni je še najbolj vrei sandi, ker se vidi da ne glumi nekaj in je čisto preprost fant, ne meče se ven, sploh pa se je zdaj ful spremenil na boljše, skos je dobre volje pa zganja neke norčije...zanimivo jih je gledat ja...
zganja norčije zato ker je že preveč potreben

brezveze se mi zdi, da bojo spet dva nova pripeljali...kej res nimajo druge ideje??
bolhica napisal/-a:da bo vsaj kej za gledat ane??? pa tko zj je res tiha maša tm..mam rada kej drastičnga:)
Ma ja, prov dolgočasni so. No, sam mogoče se bo pa začel kej dogajat med Marčelam pa Žanin, ker je Žanin v spovednici rekla, da zapušča tipa.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Ok tud če je trpela, men se zdi primitivno pustit fanta prek televizije, da cela Slovenija ve, kaj se dogaja med njima
Tko, k je una Petra takrat u Baru tud komunicirala s svojim prek tv, pa se mu neki jokcala pa take...brezveze.
No sj zdej se bo pa Žanin lepo u miru fukarla z Marčelom, njen bivši jo bo pa lahko po tv gledu. Joj, da bi to men tip delu..ne znam si predstavlat.

No sj zdej se bo pa Žanin lepo u miru fukarla z Marčelom, njen bivši jo bo pa lahko po tv gledu. Joj, da bi to men tip delu..ne znam si predstavlat.
Jeanine se prov vid, da jo je njena zveza ful utesnjevala in je čist na novo zaživela notr v hiši, takoj ko je okusla življenje brez fanta. Se ne čudm, da je imel on tolk proti, da sploh gre v BB, ker je pomojem sumil, da bo tko. Ampak brezveze je nekoga neki na silo vezat nase, če ne gre, ne gre. Je pa res grdo ja, da on vse to zdj izve prek tv-ja in mor gledat take zadeve, vrjetn mu ni prijetno. Sam ona zdj ne razmišlja o tem, ker se je pomojem že čist zalubla v Marcelota in ji je zdj zadnja briga njen (bivši) tip.
spermij napisal/-a:Jeanine bo še tepena...dvomim, da bo njej (že bivši) tip tole mirno prebolel.
Kva mu pa druzga preostane?! Sj noben ni dolžn bit z nekom do konc lajfa