Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

mirella napisal/-a:Na bb forumu si to prebrala? Tam so pa take že izjavili da niti ne vrjamem nič več :) to se folk 90% stvari izmisli :lach: :lach:

ja. in vse je mogoče, zato bom počakala do jutri, da vidim če bo res kaj iz tega...
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

Edino tisti avto na koncu me mika. Samo koliko je šans da ga dobim ... skoraj nič. Zato nič od mojega glasovanja.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ma ta ElTayb je tko obupen človek, še Sebastijan in Dejan sta totalno razočarana nad njim, ko sta si malo posnetke ogledala. Tale Tayb je pomoje tolk prepričan v svojo zmago in na uni strani ima več šans, da ne bo nominiran, ker ga Mateja verjetno ne bo nominirala. Samo ima v Marcelu hudega tekmeca. Pa prav zanima me, koga bodo še dali notri, ker jih je zj itak premalo.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

jemina napisal/-a:Ma ta ElTayb je tko obupen človek, še Sebastijan in Dejan sta totalno razočarana nad njim, ko sta si malo posnetke ogledala. Tale Tayb je pomoje tolk prepričan v svojo zmago in na uni strani ima več šans, da ne bo nominiran, ker ga Mateja verjetno ne bo nominirala. Samo ima v Marcelu hudega tekmeca. Pa prav zanima me, koga bodo še dali notri, ker jih je zj itak premalo.

Men se pa ne zdi ravno, da računa na zmago, ampak dela ful na tem, da pride do nje. Kontrolira se v izjavah, dejanjih, obremenjuje se s tem kaj si kdo o njem misli in je včasih tečen zarad tega. Ful se mu gre, da bo dobr izpadu no, tko se mi zdi.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Samo njemu tole pomoje ne bo šlo skozi, čeprav je bil lansko leto uni Andrej al karkoli že je, baje isti.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

Oba zelo grdo taktizirata, Mateja je pa itak imela čas vse naštudirat. ET se vidi, da igra, saj ga skoz skrbi, kaj si ljudje zunaj mislijo. On je zanetil oba prepira med skupinama (to je še Marcelo priznal pri nominacijah), on je rekel, Dejanu naj spakira kovček in odide iz hiše, ne da bi videl, kaj točno se je zgodilo in tako je izgubil pomembnega tekmeca, nenehno govori o nominacijah, tako je tudi sprovociral Sebata in Naskeja, ki sta bila potem posledično kazensko nominirana.
Najbolj čudna je pa njuna "ljubezen", ki jo jaz res ne vidim. Imata zelo hladen odnos, on ji govori naj se kontrolira, ona ga je dons zjutraj vprašala kakšno kavo pije, kar bi v tem času odkar sta skupaj že lahko vedela. Vse skupaj zelo smrdi. Sta pa definitivno favorizirana s strani BB-ja.
Meni je ta BB iz tedna v teden bolj beden. Ostali so itak samo še hinavci in veliki taktizerji, namesto, da bi se težavnost nalog večala, postajajo vse bolj lahke in nezanimive, še sami stanovalci jamrajo, da se dolgočasijo.

Letos je BB res neizprosen...ne do tekmovalcev, ampak do nas gledalcev.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ste gledali dns? Aj sm se jim jez narežala :lol: :lach:. Vse jih razganja, sam o seksu so govorili! Pa kako so peli, hehe :D. Mateja drgač ful dobro drka Tyeba :wink:, on revež pa okrog hodi vsa pohoten :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

Meni pa nista všeč Mateja in Typ....tak zrežirano se mi zdi vse skupi....kot da se od prej sploh ne poznata......
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

jaz sem včeraj v večeru videla tisti naslov, torej so na bb forumu imeli pravo informacijo. danes je časopis izšel, torej, ve katera o kom in čem je govora?

in kaj, žanin in marcelo bi naj danes ponoči sexala? :eek: čakam novice...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Sexala pomoje nista,ročno obdelavo sta pa ziher imela.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

Ja pomald je definitinvo preplavila slovenijo :) LUštni so bili včeraj.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Mateja pa Tajbu ne da ker ma neki v glavi...:S joj kk sta mi smotana...kaj Žanin pa Marčelo?aaaaaaa??? žanin se bo tk pojedla od muke, k ona tud hoče izpadit k ena pridna deklica zraven jo pa razganja pa bi se pomoje že zdavnaj po****** če nebi mela zadržkov....
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Baje sta mela oralno obdelavo ponoč in njej sploh ni nič žal. Baba brez morale. Ma jz bi se ubila na njenem mestu, kaj si mislijo starši, sploh pa fant?!
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

ah no hvala bogu no. :)
Mislm sej smo vsi ljudje, zavestno greš na tak šov in to je to.
Kakšna morala, zdej pomladi ko nas itak vse razganja.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Sam pomlad ni izgovor, da ženska karkol dela z drugim dečkotom kokr pa s svojim :nein:
Odgovori