sokolja napisal/-a:jaz sem naročena pri nevrologu avgustame je že strah kaj bo pogruntou. am...mene glavaboli brez presledkov, razen če njadem kak ugoden položaj npr. da z bolečo stranjo glave pritiskam na poušter ali na roko potem me ne boli.
kje te pa boli glava, pa na kakšen način? ...a pritiska kot, da bi mela obroč okrog glave al kako? a boli od oči gor, nad čelom, a bol zadaj...
meni je zdravnica rekla, da če je od oči gor pa nad čelom, pa da stiska kot obroč scena... pol je migrena, zato, ker sem se jst full ustrašla, ko me je glava začela konstantno bolet, ker je moj ati umrl za tumorjem na možganih... samo njega je pa ene pol leta skoz bolela glava, tako da se mu je že kar bledlo, da sploh ni mogel več trezno razmišljat...
splošna zdravnica mu je pa pol leta govorila (ko je bil vsak tedn skor tam), da naj ne halucinira al kaj že, pa lekadol mu je predpisovala... pol smo pa prek vez sami poiskal nevrologinjo, ki ga je takoj poslala v klinični center, tam so ga pa takoj operirali... pa za tem še 2x, pa je bila taka oblika, da se ni dalo nič več narest, smo probal vse od alternativne medicine, vsega kar je takrat obstajalo. Čeprav sem pa zadnjič gledala eno oddajo, da zdaj take oblike zdravijo z enimi biološkimi zdravili (v avstriji i think), da bi se pri današnji medicini dalo morda pozdravit, ker tega je že več kot 10 let...
Pa upam, da nisem katero kaj s tem prestrašila, samo pač hočem povedat, če vas skoz glava boli, pa da ni migrena, toliko časa ustrajajte, da vas zdravnik napoti h kakšnemu strokovnjaku, boljše da greste za brezveze tja kot, da je kaj narobe pa vam prepozno odkrijejo.