Fant me noče zadovoljevati oralno
- BlackMagicWoman
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Takšnih moških pa res ne morem razumeti. Ponavadi nočejo lizati tisti, katerim punca ne pomeni veliko, vsaj kolikor je meni znano iz izkušenj prijateljic.
Pri meni je pa ravno obratno. Jaz komaj spravim svojega od nje. On bi jo kar naprej božal, lupčkal, ležal na njej ipd.
Prav obožuje jo in vedno se zelo potrudi, da me zadovolji in z enako mero vračam tudi jaz njemu. Mi je bilo pa na začetku zelo nerodno, ko mi jo je 1. lizal
, ampak potem sem se počasi sprostila
in sedaj sem vsakič vsa v nebesih ko se spusti nižje 
Pri meni je pa ravno obratno. Jaz komaj spravim svojega od nje. On bi jo kar naprej božal, lupčkal, ležal na njej ipd.

Men je to ful čudno, da nekteri fantje nočejo oz. jim ni kul ... se spomnem ene par let nazaj sm mela eno ful dobro kolegico, pa je bla z enim in mi je povedla da sta se pač neki mečkala, pa gre on tk dol in ji je sam 1x poliznu, pol pa nč več - pa jo je ful skrbelo kaj je blo narobe
, pol sm pa js svojmu fantu to neki pravla (takrat sma komi začela hodit in nisma še nč takga delala
), pa on men tak reče - "kaaaaj, kak je lahk sploh on kej takga delu", cel neki zgrožen. No sej pol je on tud men
, sam mu kao nikol ni blo neki kul. Pred tem sm bla prepričana da ni fanta na svetu ki tega ne bi hotu delat
, zdej me je pa včasih prav strah, da ne bi kdaj slučajno na kakga takga naletela, ker se ne bi midva najbolš štekala. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- Gregorius
- Sramežljivka
- Kraj: Somewhere over the rainbow
če je vse higiensko OK zakaj pa ne...
Zadnjič spremenil Gregorius, dne 29. Apr. 2008 17:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.