Fant me noče zadovoljevati oralno

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

pogovor, samo odkrit pogovor je potreben...samo, da se fant ne začne počutit "kot da te ne more zadovoljit več" - ko s ezačne takole počutiti, potem je tudi pogovor težak...
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Takšnih moških pa res ne morem razumeti. Ponavadi nočejo lizati tisti, katerim punca ne pomeni veliko, vsaj kolikor je meni znano iz izkušenj prijateljic.
Pri meni je pa ravno obratno. Jaz komaj spravim svojega od nje. On bi jo kar naprej božal, lupčkal, ležal na njej ipd. :D Prav obožuje jo in vedno se zelo potrudi, da me zadovolji in z enako mero vračam tudi jaz njemu. Mi je bilo pa na začetku zelo nerodno, ko mi jo je 1. lizal :oops: , ampak potem sem se počasi sprostila :) in sedaj sem vsakič vsa v nebesih ko se spusti nižje :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

En moj "kolega" je isti.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
champ
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a champ »

jaz ližem svoji jo
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Men je to ful čudno, da nekteri fantje nočejo oz. jim ni kul ... se spomnem ene par let nazaj sm mela eno ful dobro kolegico, pa je bla z enim in mi je povedla da sta se pač neki mečkala, pa gre on tk dol in ji je sam 1x poliznu, pol pa nč več - pa jo je ful skrbelo kaj je blo narobe :lol:, pol sm pa js svojmu fantu to neki pravla (takrat sma komi začela hodit in nisma še nč takga delala :D), pa on men tak reče - "kaaaaj, kak je lahk sploh on kej takga delu", cel neki zgrožen. No sej pol je on tud men :D, sam mu kao nikol ni blo neki kul. Pred tem sm bla prepričana da ni fanta na svetu ki tega ne bi hotu delat :D, zdej me je pa včasih prav strah, da ne bi kdaj slučajno na kakga takga naletela, ker se ne bi midva najbolš štekala. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

bolje da te ne zadovoljuje oralno, kot pa da te, pa to dela tak da ti mine...npr. en moj bivši je bil tak štor da brezveze, kljub temu da mi je rekel da me že 8 let seksualnih izkušenj...prvo se je tega lotil skozi hlačke, potem je delal čisto kaj drugega kot bi moral..glavnem ob njem me je minilo :roll:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Najbolj grozno bi mi bilo, da bi vedela, da fant tega ne mara delat in bi vseeno to počel. Sploh ne bi hotla. Še dobr, da s tem nimam problemov. :)
Vse stvari, ki jih par skupaj počne, morajo biti obema všeč, drugače bi padali očitki.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

LanaMaxim napisal/-a:Vse stvari, ki jih par skupaj počne, morajo biti obema všeč, drugače bi padali očitki.

Ja, s tem se popolnoma strinjam. Bi mi blo malo čudno, da bi fant nekaj počel samo zame, čeprav mu sploh ne bi bilo všeč.
Uporabniški avatar
son_čnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a son_čnica »

sem zelo hvaležna svojemu, ker to zelo rad in zelo dobro počne :D
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Gregorius »

če je vse higiensko OK zakaj pa ne...
Zadnjič spremenil Gregorius, dne 29. Apr. 2008 17:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

son_čnica napisal/-a:sem zelo hvaležna svojemu, ker to zelo rad in zelo dobro počne :D

in jst mojmu lubiju :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

son_čnica napisal/-a:sem zelo hvaležna svojemu, ker to zelo rad in zelo dobro počne :D

tvoj rad in dobro liže??? ga pošlješ k meni, imam veliko kuvert za zapret ter znamk za prilepit! :eek:
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

a ti nemaras lizat Jochie .. ccc zdej si me pa razocaru :P
drgac pa res skoda da to fant noce pocet.. zazvali pa lahko ceprow je vec bakterij v ustih :/ cudni tipi :P
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

mirella napisal/-a:a ti nemaras lizat Jochie .. ccc zdej si me pa razocaru :P

znamk in kuvert prav gotovo ne! :wink:
skembo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skembo »

To je nekaj najlepšega ko jo ližeš svoji .....Od občutkov,vonja,vročine...vse skupaj je fantastično
Odgovori